• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

arkadaşlar ameliyat olan herkes zayıflayarakmı bu ameliyatları oldular merak ediyorum kilolu olan varmı birde izmirde amelyat olan yokmu aranızda herkese azami memnuniyetler diliyorum ayrıca cesaretiniz için herkesi kutluyorum:nazar:

Bejjj adlı arkadaşımız yeni oldu İzmir'de, ben biraz kilolu sayılırım ama tabii ameliyat günü aldığımdan beri 3 kilo verdim .kısmetse 18 şubatta da benim ameliyatım var.

Kızlar bugün istanbuldaydım.iki kalçamın aradındaki dikişlerden sürekli su bışalıyordu.ercan bey gerekli kontrolleri yapıp yinede dikilmen önce içerde silikonu görmek istediğini söyledi.yatış yapıldı.aneliyathanede kalçamı uyuşturup hafif Çakır keyf bi haldeyken silikonun durumunun iyi olmadığını enfeksiyona çok elverişli bi halde olduğunu ve çıkarması gerektiğini söyledi.ağladım biraz ama sonra kabul ettim ve çıkardılar.sanki bi organımı orda bırakmış gibiyim.3 ay sonra yeniden takıcağını söylüyor etcan bey ama ben bilmiyorum tereddütteyim.eşim bu Halim'i görünce üzülme istiyorsan taktırr diyor ama çocuklarımı bu kadar ihmal etmeye hakkımın olmadığını düşünüyorum.ercan bey gerekli toparlama işlemlerini yaptığını lazer lipoyla popoyu şekillendirdiğini beli fazlasıyla incelttiğini bununda beni mutlu edeceğini söyledi ama yinede o bombemi özledim şimdiden:(ameliyattan sonra bi hoşuma giyindim ve uçağıma yetiştim.orda bi dakika daha kalmak istemedim.vardır bi hayır.ama popo silikonu zor bi olay sürekli üstündesin.benden bu kadar evimde dinlenmekteyim:) eski popom yeni belim ve karnımla:)

Canım benim 3 ay sonra sadece popoyla ilgili sıkıntı olacak. Karın ve bel seni zorlamayacak. Bu nedenle de minikler ihmal edilmemiş olacak. Belki de lazerle yapılan işlem de poponu ortaya çıkartacaktır. Bekleyip sonucu görmek için de zamanın oldu böylece. Sakın moralini bozma. Fıstıklar kervanındasın yolu bu kadar aşmışken durmak yok. Lütfen kendine çok iyi davran.

Kızlar bugün istanbuldaydım.iki kalçamın aradındaki dikişlerden sürekli su bışalıyordu.ercan bey gerekli kontrolleri yapıp yinede dikilmen önce içerde silikonu görmek istediğini söyledi.yatış yapıldı.aneliyathanede kalçamı uyuşturup hafif Çakır keyf bi haldeyken silikonun durumunun iyi olmadığını enfeksiyona çok elverişli bi halde olduğunu ve çıkarması gerektiğini söyledi.ağladım biraz ama sonra kabul ettim ve çıkardılar.sanki bi organımı orda bırakmış gibiyim.3 ay sonra yeniden takıcağını söylüyor etcan bey ama ben bilmiyorum tereddütteyim.eşim bu Halim'i görünce üzülme istiyorsan taktırr diyor ama çocuklarımı bu kadar ihmal etmeye hakkımın olmadığını düşünüyorum.ercan bey gerekli toparlama işlemlerini yaptığını lazer lipoyla popoyu şekillendirdiğini beli fazlasıyla incelttiğini bununda beni mutlu edeceğini söyledi ama yinede o bombemi özledim şimdiden:(ameliyattan sonra bi hoşuma giyindim ve uçağıma yetiştim.orda bi dakika daha kalmak istemedim.vardır bi hayır.ama popo silikonu zor bi olay sürekli üstündesin.benden bu kadar evimde dinlenmekteyim:) eski popom yeni belim ve karnımla:)

Canım üzülme, ercan bey poponu şekillendirmiş zaten ve belini ve karnını, bana sorarsan seninde dediğin gibi popoda slikon çok zor olmalı, o yüzden o kadar zora gerek varmı acaba ? Yinede sen bilirsin. Hayırlısı nasılsa öyle olsun tatlım :44:

Kızlar, ilk günler evde ne kadar bir zaman oturarak ne kadar yatarak geçiriyordunuz. Ben genelde yayvan oturarak geçiriyourum bir sorun gelişmesin o yüzden tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyourm. :44:

Ben kahyama göre hareket ettim :1: yani vücudum nasıl rahat etmek istiyorsa öyle yaptım.Yatarken V biçimi yattım dikişleri germemek için söylemiştir Baycan.Kah yattım,kah oturdum,kah yürüdüm.10 gün sonra sosyalleşmeye bile başladım.Hoş sandalye tepesinde uzun süreli oturmak bel ağrısı yapsa da arada kalkıp belimi rahatlatıyordum.Senin ikisi bir arada,farklılık vardır.Sen kollarını da fazla zorlayamazsın.Ben 3.gün çamaşır astım yahu. :nazar:

Canım ya çok geçmiş olsun.Üzülme her şeyde vardır bir hayır.Belki de vücut toparlayıp şekillendiğinde popo şeklin de güzel olacak.Sabırlı ol ve zamana bırak.Biz anneler hep böyleyiz ne kadar yırtınsak az görürüz.Yetmediğimizi,ihmal ettiğimizi düşünürüz vicdan yaparız.
Sen kendini iyi hissettiğin sürece onlara faydalı olursun.O yüzden önce kendine iyi davran.Yeni vücudunun keyfini çıkar.Sevgiyle

karın germe ameliyatı olan arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz. ben bu korseyi ne kadar süre daha takmalıyım. birde bu ameliyatı olanlar ilk haftalarla, 2 - 3 ay sonrasında karında önemli değişiklik oluyormu yani çok fark ediyormu. ben 73 kiloyla ameliyata girdim kilo fazlalığım var ama tüm kilom karnımda yani bel çevremde ve göyüslerimdeydi bacaklarım ise 38 beden. şuan karnım düz ama şiş baya şiş bu düzelecekmi sizce yanlara lipocaksın yaptı doktor ama ben bi fark göremiyorum. doktor çok şişlik olduğunu söyledi düzelecek dedi. bu ameliyatı olanlar gerçekten birkaç ay sonra daha farklı oluyormu. bu arada ameliyatı olalım 10 gün oldu

Gecmis olsun canim! Cok uzuldum! Bizde bi hevesle gormeyi bekliyorduk brazilya poponu.(
Yine bos ver! Uzulme! Onemli olan goruntu deyil, can sagligidir! Canin sagolsun!

Her seyde bir hayır vardır nolac, zamana bırak bence. Önce guzel karnın ve belinin sefasını sür, daha sonra kendini iyi hissettiğinde bir daha denersin belki. Cok gecmis olsun.

Begonya çok sevindim iyi olmana oh sen ne güzel kurtardın darısı başıma.. Bayır Gül'ü ben kocaelinde yim ama Ataşehir memorial da Ercan Karacaoğluna olacağım ameliyatımı çok tırsıyorum bu arada :((

Eminim heyecan doruktadir, sizden hemen sonra benim ameliyatım var. Düşündükte karnımda kelebekler uçuşuyor, korku heyecan merak hepsi bir arada. Allah yardımcımız olsun. Saglikla, harika bir gobekle çıkalım inşallah hastaneden ;-)

Arkadaşlar ameliyat olan herkese çok çok geçmiş olsun İnşallah en kısa zamanda istediğniz forma kavuşursunuz. Bende bu konuyla çok ilgileniyorum ve hep bu sayfayı takipteyim .Ercen beye karın germe lazer lipoliz olan arkadaş lar hangi özel hastanede olduklarını ve hastaneye doktora bne kadar ücret ödeniyor çok merak ediyorum.Resim de görmek istiyorum mesaj hakkımı ancak doldurdum.... beni aydınlatırsanız çok sevinirim bende düşünüyorum ama ah şu maddiyatı bi toplasam gerisi gelecek te.:3:

Arkadaşlar ameliyat olan herkese çok çok geçmiş olsun İnşallah en kısa zamanda istediğniz forma kavuşursunuz. Bende bu konuyla çok ilgileniyorum ve hep bu sayfayı takipteyim .Ercen beye karın germe lazer lipoliz olan arkadaş lar hangi özel hastanede olduklarını ve hastaneye doktora bne kadar ücret ödeniyor çok merak ediyorum.Resim de görmek istiyorum mesaj hakkımı ancak doldurdum.... beni aydınlatırsanız çok sevinirim bende düşünüyorum ama ah şu maddiyatı bi toplasam gerisi gelecek te.:3:

karmenn selam :) ben de aynı maddiyat mağduru üyelerden biriyim :) 2-3 aydır beklemedeyim. ben de ercan beyi düşünüyorum. ercan karacaoğlu zaten ataşehir memorial hastanesinde çalışıyor ve ameliyatlarını da orada yapıyor. Bak google dan biraz araştır istersen madem ercan beyi düşünüyorsun :) ben ingilizce youtube videolarına kadar izledim adamın :9: ama arkadaşlar mutlaka bir kaç doktorla görüşün diyorlar. ben karın germe, lazer lipo ve göğüs toparlatma düşünüyorum. ercan beyin hastalarına arkadaşlık talebi gönderirsen görebilirsin sanıyorum. sadece karın ve lazer lipo için doktora mail atabilirsin ben maille fiyat almıştım ama benim fiyata göğüs de dahil tabi ben bu fiyatı 2-3 ay önce aldım, değişmemiştir inşallah :44:

Bayırgülü yarın ameliyatın var heyecan doruktadır dualarımız seninle inşallah güzel haberlerini bekliyoruz cnm...

Elifnaz çok sağol tatlım, az önce doktorumun yanından geldim. Yakup Karabağlı çok iyi bir doktor, bana güven veriyor ve rahatlatıyor. yarın engeç 12.00 de ameliyata girmiş olacağım. İnşallah herşey güzel olacak hepimiz için...dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkürler.

Elifnaz çok sağol tatlım, az önce doktorumun yanından geldim. Yakup Karabağlı çok iyi bir doktor, bana güven veriyor ve rahatlatıyor. yarın engeç 12.00 de ameliyata girmiş olacağım. İnşallah herşey güzel olacak hepimiz için...dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkürler.

Bayırgülü, fıstık kızlar ve adaylar nefesimizi tuttuk senden gelecek harika haberleri bekleyeceğiz. Herşeyi gönlüne göre olacak. Sen güzelce uyu bırak doktorun düşünsün gerisini. Bir uyanacaksın ki muhteşem düz bir göbişin var:) Hayat istemediğin detaylar senden uzaklaştırıldığında çok daha güzel olacak:) Dualarımız seninle:)

Bayırgülü, fıstık kızlar ve adaylar nefesimizi tuttuk senden gelecek harika haberleri bekleyeceğiz. Herşeyi gönlüne göre olacak. Sen güzelce uyu bırak doktorun düşünsün gerisini. Bir uyanacaksın ki muhteşem düz bir göbişin var:) Hayat istemediğin detaylar senden uzaklaştırıldığında çok daha güzel olacak:) Dualarımız seninle:)

Tatlııımmm, harikasın:16: insana nasıl güzel enerji yollayabiliyorsun... inşallah hepimiz güzelliklere sorunsuz bir şekilde kavuşuruz. çok öpüyorum seni :46:

bayırgülü hiç telaşlanma herşey çokkk güzel olacak. sorunsuz sağlıklı ameliyat geçirmen dileğiyle......

Kızlar iyi güzel karnım çok güzel oldu da saçlarım çok dökülüyor kel kalacam narkozdan mı acaba sizde de olmuşmuydu.

Canım allah yardımcın olsun sakın stres yapma, bak benim bugün ameliyat oalaı 4.cü günüm. Ameliyat anlamıyorusn zaten sonrası da hastanede damardan ağrı kesicilerle hiç ağrın sızın olmuyor. Eve çıktıktan sonrada ben Apranax Forte ve antibiotik kullanıyorum o kadar. Sadece sürekli dikkat edeceksin kendini yormayacasın otururken yayvan oturacaksın ve ilk günler de uzanıp yatacaksın. Herşey güzel olacak canım, sen yeterki rahat ol :16:

Canım allah yardımcın olsun sakın stres yapma, bak benim bugün ameliyat oalaı 4.cü günüm. Ameliyat anlamıyorusn zaten sonrası da hastanede damardan ağrı kesicilerle hiç ağrın sızın olmuyor. Eve çıktıktan sonrada ben Apranax Forte ve antibiotik kullanıyorum o kadar. Sadece sürekli dikkat edeceksin kendini yormayacasın otururken yayvan oturacaksın ve ilk günler de uzanıp yatacaksın. Herşey güzel olacak canım, sen yeterki rahat ol :16:

Begonyacık ameliyat olucam eyvah kızlar modundan çıkmış da yeni fıstık adaylarına menthorluk yaparmııış:)) :nazar: Aman nazar değmesin maşallah:) apranax hem ağrınızı keser hem ödem çözücüdür hem istenmeyen kanamaları engeller. Ağrım yok diye ihmal etme tatlım olur mu? Oooh yan gel yaaat bolca da naz yap:) Ay canım ekşimsi tatlımsı ama tuzlumsu da bişey istiyor bile demek serbest:) Yarı loğusa sayılırsın şeker:)

Back