Kızlar bugün istanbuldaydım.iki kalçamın aradındaki dikişlerden sürekli su bışalıyordu.ercan bey gerekli kontrolleri yapıp yinede dikilmen önce içerde silikonu görmek istediğini söyledi.yatış yapıldı.aneliyathanede kalçamı uyuşturup hafif Çakır keyf bi haldeyken silikonun durumunun iyi olmadığını enfeksiyona çok elverişli bi halde olduğunu ve çıkarması gerektiğini söyledi.ağladım biraz ama sonra kabul ettim ve çıkardılar.sanki bi organımı orda bırakmış gibiyim.3 ay sonra yeniden takıcağını söylüyor etcan bey ama ben bilmiyorum tereddütteyim.eşim bu Halim'i görünce üzülme istiyorsan taktırr diyor ama çocuklarımı bu kadar ihmal etmeye hakkımın olmadığını düşünüyorum.ercan bey gerekli toparlama işlemlerini yaptığını lazer lipoyla popoyu şekillendirdiğini beli fazlasıyla incelttiğini bununda beni mutlu edeceğini söyledi ama yinede o bombemi özledim şimdiden
ameliyattan sonra bi hoşuma giyindim ve uçağıma yetiştim.orda bi dakika daha kalmak istemedim.vardır bi hayır.ama popo silikonu zor bi olay sürekli üstündesin.benden bu kadar evimde dinlenmekteyim:) eski popom yeni belim ve karnımla:)