yeni ameliyat olan arkadaşlar var aramızda hepsine geçmiş olsun.bu arada 4.ay fotolarımı nihayet yükleyebildim.gerçi 5 bitecek yakında ama olsun bakmak isteyenlere açık....
cnm mrb ben foruma gırmeyelı olmsta kurtulmussun bıle..ohhhh..sımdı keyfını sur artık..hergun daha ii olcaksn ıns..
valla genişim smy :)
hani hep diyordum ya doktor simitlerime lipo yapmadımı acaba diye,o simitler yağ deilmiş kemikmiş
keşke dr a diyeydimde prese soksaydı beni :)
bu arada sen incecik hatun oldun valla daha ödemlerin geçmeden sonuç belli :)
sen mı genıs yapılısın..o zmn ben filim :)) hortumlu fil :)) ii geceler cnm mujkss
Merhabalar kızlar:) uzun zamandır bakamamıştım ne var ne yok, biliyosunuz talihsiz bir ameliyat geçirdim. Şimdi iyiyim ama merak etmeyin bayağı toparladım. yarın 3 hafta olcak. Hala tam dikelemiyorum. Şişlikler morluklar da var biraz hala. hareketlerim rahatladı bayağı ama oturma kalkma eğilme vs. Zaten beni estetik ameliyattan çok çıkan sorunlar ve diğer ameliyat vs. zorladı. Yarın kontrol için hastaneye gideceğim. Umarım herşey yolundadır... Tüm ameliyat olanlara geçmiş olsun bu arada benden sonra:)
bende karın germe ve lazer lipoliz yaptırmaya karar verdim
resimlerinizi nasıl görebilirim
sibel ben 2 ay önce istanbulda oldum amlytımı.ağrım çok fazla olmadı.genelde rahattım.fakat amlyt sonrası bronşit oldum o beni çok zorladı...tek sıkıntı hareket kısıtlılığı oluşuyor.bir süre oturup kalkarken yardım alıyorsun.buna bağlı olarak hafif bir pskoloji bozulması yaşıyorsun :) hep böylemi kalacağım korkusu sarıyor.fakat birde bakıyorsunki tek başına yatıp kalkabiliyorsun :) dik yürüyebiliyorsun :)
işte o zaman dünyalar senin oluyor :)
sezeryanla asla kıyaslanamaz...aslaaa!.ben 3 sezeryan geçirdim ilki çok rahattı.ama ikinci ve üçüncüde öldüm öldüm dirildim..cidden üçüncüde öbür tarafa gidip geldim şoklarla falan yani..
doktorunu iyi araştır lütfen.elbetteki aklımıza kötü şeyler getirmiyoruz:) ama her zaman tedbirli olmakta fayda var :)
mrb ben ankara gazı unv oldum..yenı olmasına ragmen gayet memnunm..bence bu ıste dr onemlı hastane dııl..ii arastr doktoru..ayrıca ben sezeryandada hıc zorlanmamıstm ılk kalkıp yurume dısında..bundada hemen hemen aynıydı..ve ben kombıne oldm gogus karın lıpo..
Kızlar artık sıra bana geldi yarın bende giriyorum ameliyata düşündükçe mide bulantısı vuruyor valla sarhoş gibiyim dualarınızı eksik etmeyin hepinize şimdiden çok teşekkür ediorum...
Canım benim tüm dualarım seninle, allah yardım etsin. Korma canım, gerçekten bak korkulacak birşey yok. Sade sonra oturmana kalkmana dikkat edeceksin. Yarın güzel haberlerini bekliyor olacağız. Öptüm tatlım.
Kızlar artık sıra bana geldi yarın bende giriyorum ameliyata düşündükçe mide bulantısı vuruyor valla sarhoş gibiyim dualarınızı eksik etmeyin hepinize şimdiden çok teşekkür ediorum...
Canımcım benim meme dokum az olduğundan kas altı yaptı doktor ben büyük göğüs sevmediğimden küçük olsun istedim B cup istedim fakat küçük olur dedi bana b ile c cup arası yaptı iyikide öyle yapmış şu hali bile bana küçük geliyor gerçi daha tam inceleyemedim hem daha oturmadı ama biraz daha geçsin tam belli olacaktır. Kaç cc koydu bilmiyorum kendisine boraktım ben. Yarın yanına gideceğim soracağım. İnşallah sizinde herşey gönlünüzce olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?