• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Arkadaslar ya valla ben karin germeden ciddi ciddi cok korktum. Zor olmadigina dair yaziyorsunuz ama ben calisan biri olarak o kadar dikkat etme gibi sansim olmayabilir. Hem cok istiyorum hemde korkuyorum ne cins kadinim :) Ama önceligim memislere karin idare eder siki bir sporla biraz daha düzeldimi 3-5 sene beni götürür sanirim :) Internette karin germe ile ilgili bir yazi okudum ve orada yazilanlara göre karnimi test ettim. Belkide bana mini karin germe olabilir mi diye düsündüm. Orada yazdigina göre bir elinizi göbek deliginin 1 cm üstüne diger elinizi sezeryan kesisi olan bölgeye koyup sonra iki elinizi birlestirmeye calisiyorsunuz, eger elleriniz birlesiyorsa tam karin germe birlesmiyorsa mini germe yeterliymis. Tabi sonucta doktorun görüp teshis koymasi daha farkli olabilir.

Kızlar artık sıra bana geldi yarın bende giriyorum ameliyata düşündükçe mide bulantısı vuruyor valla sarhoş gibiyim dualarınızı eksik etmeyin hepinize şimdiden çok teşekkür ediorum...

Elifnaz, fıstıklar ordusunun %80 inin sebebi olan Ercan bey heyecanlanıyor mu hiç? Bak şimdi sen de şöyle güzelce çantanı kontrol et, otur dizilerini izle. Yok bugün izleyecek bişey yok diyorsan hayal kur:) bu yaz sahilleri sarsacak fıstıklar arasına katılmana ne kadar kaldı ki:) Sahi yazlık şöyle tiril tiril kıyafetler alacağını renklerini falan planla şekerim. Uyuyup uyanıp hastanedeki yatağından bize sesleneceksin. Ben de fıstık oldum kızlar diye:) Bol şans tatlım:)

Begonyacim sen nasil oldun daha iyimisin?

Canım benim evde kayif yapıyorum. Sol göğsümde yanmalar oluyor, yine yatağa yatıp kalkarken genelde. Kas altı slikon oldu ya o yüzden. Karnmla ilgili arada bir sancım oluyor ama idare ediyorum.Fakat bugün göbek deliğimi biraz temizledim şimdi orası sızlıyor. Ama sana söyleyeyim kesin 15 gün istirahat gerekir bu kombine ameliyattan sonra. Ben o konuda rahatım çocuklar büyük eşim emekli evde bana bakıyor :1: İş yeri için 15 gün rapor aldım inşallah o güne kadar iyice toparlanmış olurum. Canım bundan sonra inşallah darısı senin başına herşey istediğin gibi olsun. Öptüm tatlım :29:

Kızlarrr Ercan bey aradı sabah 8 de hastanede olacakmışımmmm... 10-11 gibi ameliyata gireceksin dedi.. Ay çok heyecanlı :))))
Bu arada bana cesaret veren mesajlarıyla yanımda olan bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum gerçekten sizler destek verdikçe ben çok mutlu oluyorum kimseyle paylaşamadığım ameliyatımı sizlerle paylaşıyorum ve verdiğiniz destekler sayesinde kendimi daha hazır hissediyorum iyiki varsınız kızlar hepinizi çoook öpüyorum ameliyattan çıkınca sizlere hemen yazacağım 😘

Kızlarrr Ercan bey aradı sabah 8 de hastanede olacakmışımmmm... 10-11 gibi ameliyata gireceksin dedi.. Ay çok heyecanlı :))))
Bu arada bana cesaret veren mesajlarıyla yanımda olan bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum gerçekten sizler destek verdikçe ben çok mutlu oluyorum kimseyle paylaşamadığım ameliyatımı sizlerle paylaşıyorum ve verdiğiniz destekler sayesinde kendimi daha hazır hissediyorum iyiki varsınız kızlar hepinizi çoook öpüyorum ameliyattan çıkınca sizlere hemen yazacağım 😘

Canım benim allah yardımcın olsun. Uyuyup uyanıcaksın ve heşey bitmiş olacak. Fıstık gibi olacaksın inşallah. Güzel haberlerini bekliyor olacağız, yüreğimiz seninle.:16:

Kendim girecekmisim gibi heyecanlandim, çabucak olsun bitsin inşallah. Guzel haberlerinizi bekliyoruz ;-) dualarım sizinle olacak !

Canım benim evde kayif yapıyorum. Sol göğsümde yanmalar oluyor, yine yatağa yatıp kalkarken genelde. Kas altı slikon oldu ya o yüzden. Karnmla ilgili arada bir sancım oluyor ama idare ediyorum.Fakat bugün göbek deliğimi biraz temizledim şimdi orası sızlıyor. Ama sana söyleyeyim kesin 15 gün istirahat gerekir bu kombine ameliyattan sonra. Ben o konuda rahatım çocuklar büyük eşim emekli evde bana bakıyor :1: İş yeri için 15 gün rapor aldım inşallah o güne kadar iyice toparlanmış olurum. Canım bundan sonra inşallah darısı senin başına herşey istediğin gibi olsun. Öptüm tatlım :29:

Ohhh bol bol keyif yap bakalim sonra bu günlerini ararsin :) O kadar agzi sizi normal canim daha cok yenisin. 15 gün dinlenirim sorun degilde yine de en az 1 ay bence agir kaldirmaman lazim ki bu bende mümkün degil. Ben temizlik firmasinda calisiyorum ve isim sürekli egilip kalkmadan olusuyor. Gögüs de de dikkat gerekiyor ama karin kadar olacagini sanmiyorum. 3 hafta izin alsam gögüs icin yeterlidir diye düsündüm ama karin icin sanmiyorum. Yine de Ercan bey ile görüsüp soracagim. Birde benim 4,5 yasinda findik kurdum var onu da düsünüyorum, digeri kendini kurtardi 15 yasina girecek de kücük daha benim süt kuzum ona kiyamam :)

Kızlar artık sıra bana geldi yarın bende giriyorum ameliyata düşündükçe mide bulantısı vuruyor valla sarhoş gibiyim dualarınızı eksik etmeyin hepinize şimdiden çok teşekkür ediorum...

slm. inşallah başarılı bir amelyat geçirirsin.doktorun kim,hangi hastane birde fiyat sorsam sakıncası olurmu :25:

Ohhh bol bol keyif yap bakalim sonra bu günlerini ararsin :) O kadar agzi sizi normal canim daha cok yenisin. 15 gün dinlenirim sorun degilde yine de en az 1 ay bence agir kaldirmaman lazim ki bu bende mümkün degil. Ben temizlik firmasinda calisiyorum ve isim sürekli egilip kalkmadan olusuyor. Gögüs de de dikkat gerekiyor ama karin kadar olacagini sanmiyorum. 3 hafta izin alsam gögüs icin yeterlidir diye düsündüm ama karin icin sanmiyorum. Yine de Ercan bey ile görüsüp soracagim. Birde benim 4,5 yasinda findik kurdum var onu da düsünüyorum, digeri kendini kurtardi 15 yasina girecek de kücük daha benim süt kuzum ona kiyamam :)

çok geçmiş olsun.darısı başıma ,doktorunuz kim fiyat ne kadar tuttu bende aynılarını düşünüyorm :26:

Back