• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Merhabalar kızlar:) uzun zamandır bakamamıştım ne var ne yok, biliyosunuz talihsiz bir ameliyat geçirdim. Şimdi iyiyim ama merak etmeyin bayağı toparladım. yarın 3 hafta olcak. Hala tam dikelemiyorum. Şişlikler morluklar da var biraz hala. hareketlerim rahatladı bayağı ama oturma kalkma eğilme vs. Zaten beni estetik ameliyattan çok çıkan sorunlar ve diğer ameliyat vs. zorladı. Yarın kontrol için hastaneye gideceğim. Umarım herşey yolundadır... Tüm ameliyat olanlara geçmiş olsun bu arada benden sonra:)

iyi olmana çok sevindim
bundan sonra daha da iyi olacaksın
ama dikelmek için acale etme zaten vücudun sana doğru zamanı söyleyecektir
dikişlerini zorlama
az sıkıntı çekmedin azıcık daha sabır, istirahat ve dikkat
sporcu sütyenini 2 ay 24 saat tak mutlaka zaten doktorunda söylemiştir
korsenide sıkılıp çıkarma sakın bunlar önemli
ameliyet yerlerin kurur ve gerilir duştan sonra mutlaka bebe losyonu ile nemlendir, hem gerginliği azaltır hem kabukların çabuk kuruyup dökülmesini sağlar
sevgiler

Son düzenleme:
:nazar: sanırım Bayırgülü de şu sıralar fıstık olmak için güzellik uykusunda. Canım uyandığında hayal bile edemeyeceğin kadar güzel bir bedenin olmasını diliyorum:) O kadar mutlu ol ki sevinç çığlıklarını herkes duysun:) Sevgiler

Can kızlar:) Ben hala sistemde yeterli mesaj sayım olmadığı için çömez statüsünde sadece buradan size seslenebiliyorum:) valla hepinize cevap veresin var ama iznim yok. Sizi öpüyorum, sevgiler:54:

sibel ben 2 ay önce istanbulda oldum amlytımı.ağrım çok fazla olmadı.genelde rahattım.fakat amlyt sonrası bronşit oldum o beni çok zorladı...tek sıkıntı hareket kısıtlılığı oluşuyor.bir süre oturup kalkarken yardım alıyorsun.buna bağlı olarak hafif bir pskoloji bozulması yaşıyorsun :) hep böylemi kalacağım korkusu sarıyor.fakat birde bakıyorsunki tek başına yatıp kalkabiliyorsun :) dik yürüyebiliyorsun :)
işte o zaman dünyalar senin oluyor :)
sezeryanla asla kıyaslanamaz...aslaaa!.ben 3 sezeryan geçirdim ilki çok rahattı.ama ikinci ve üçüncüde öldüm öldüm dirildim..cidden üçüncüde öbür tarafa gidip geldim şoklarla falan yani..

doktorunu iyi araştır lütfen.elbetteki aklımıza kötü şeyler getirmiyoruz:) ama her zaman tedbirli olmakta fayda var :)

çok teşekkür ederim cevabınız için.bende dukan yapıyorum bende 3. sezaryende gittim geldim.kan kaybı ve emboli gecirdim

mrb ben ankara gazı unv oldum..yenı olmasına ragmen gayet memnunm..bence bu ıste dr onemlı hastane dııl..ii arastr doktoru..ayrıca ben sezeryandada hıc zorlanmamıstm ılk kalkıp yurume dısında..bundada hemen hemen aynıydı..ve ben kombıne oldm gogus karın lıpo..

cok teşekkür ederim aydınlatıcı oldu.sezeryandan daha zor olmasından korkuyordum.çok geçmiş olsun

Kızlar artık sıra bana geldi yarın bende giriyorum ameliyata düşündükçe mide bulantısı vuruyor valla sarhoş gibiyim dualarınızı eksik etmeyin hepinize şimdiden çok teşekkür ediorum...

Kızlar artık sıra bana geldi yarın bende giriyorum ameliyata düşündükçe mide bulantısı vuruyor valla sarhoş gibiyim dualarınızı eksik etmeyin hepinize şimdiden çok teşekkür ediorum...

Canım benim tüm dualarım seninle, allah yardım etsin. Korma canım, gerçekten bak korkulacak birşey yok. Sade sonra oturmana kalkmana dikkat edeceksin. Yarın güzel haberlerini bekliyor olacağız. Öptüm tatlım.:16:

Canım benim tüm dualarım seninle, allah yardım etsin. Korma canım, gerçekten bak korkulacak birşey yok. Sade sonra oturmana kalkmana dikkat edeceksin. Yarın güzel haberlerini bekliyor olacağız. Öptüm tatlım.:16:

İnşallah cnm hemen olur biter insan ister istemez stres yapıyorhayırlısı olur inşallah dualarınızı bekliyorum verdiğin cesaret için çok teşekkür ediyorum ameliyattan çıkınca hemen bilgilendireceğim 😘

sorunsuz bir ameliyat geçirmen dileği ile.....hiç merak etme herşey çok güzel olacak hele ilk günü anlattınmı sonrası daha çabuk geçiyor. dualarımız seninle

Canımcım benim meme dokum az olduğundan kas altı yaptı doktor ben büyük göğüs sevmediğimden küçük olsun istedim B cup istedim fakat küçük olur dedi bana b ile c cup arası yaptı iyikide öyle yapmış şu hali bile bana küçük geliyor gerçi daha tam inceleyemedim hem daha oturmadı ama biraz daha geçsin tam belli olacaktır. Kaç cc koydu bilmiyorum kendisine boraktım ben. Yarın yanına gideceğim soracağım. İnşallah sizinde herşey gönlünüzce olur :34:

çok teşekkür ederim begonya hanım 2 3 gündür sayfaya girememiştim şimdi gördüm

ELİFNAZ41 hanım Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşeallah herşey çok güzel olur.BAYIRGÜLÜ hanım sizede geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum

Back