Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

oldu da bitti maşallah
nazar değmez inşallah :)
sorunsuz ve hızlı bir iyileşme süreci ve gönlünce sonuçlar dilerim
öpücükler

Bir solukta okudum, oldu da bitti maşallah haftaya bugun bu saatlerde ameliyatım bitmiş odamda olacağım inşallah. Sorunsuz bir iyileşme süreci diliyorum sana begonyacim. Gobekteki çatlaklar için sunu dedi Ercan bey bana, alttakilerin tamamı gider usttekiler kalır ama aşağılara ineceğinden rahatsız etmez dedi.

Gergin dukanci cok gecmis olsun, fazla zorlamamak lazım galiba bir süre daha. Doktor Hangi spora izin verdi ?

Çok sağol canım. Bende sana sprunsuz bit ameliyat dilerim, haftaya ben sana oldu da bitti diyeceğim

arkadaşlar ameliyat olan herkes zayıflayarakmı bu ameliyatları oldular merak ediyorum kilolu olan varmı birde izmirde amelyat olan yokmu aranızda herkese azami memnuniyetler diliyorum ayrıca cesaretiniz için herkesi kutluyorum

Bendeki tek sıkıntı çocukların küçük olması (8 ve 1 yaşlarında) ve bu ameliyatı kimseye söylememiş olmam o yüzden nazlanma süreci falan olmadan biran önce hayata dönmem gerekecek.. Ama sonuçlarını düşündükçe bunlara değecek inşallah

oyy çok güzel anlatmışsın begonyacım yaa. memelerin şişi ödemi inecek, yerine oturacak vs baya farkedecek yani merak etme, realselfte dolu fotograf baktım ben, baya farkediyo zamanla, kendiminkinden de biliyorum gerci :) göbeğin dümdüz oldu dediyse doktor odem gidince nefis olacaktır :) geçmiş gitmiş olsun canım zoru atlattın geriye dinlenip sonucları takip etmek kaldı misss gibi :)

Tatlım bugün 15:30 da geldim ben kontrole, saat 16:00 da Girdim doktorun yanına kontrole sordum seni çıktı dedi. O sebeple gelemedim yanına(

arkadaşlar ameliyat olan herkes zayıflayarakmı bu ameliyatları oldular merak ediyorum kilolu olan varmı birde izmirde amelyat olan yokmu aranızda herkese azami memnuniyetler diliyorum ayrıca cesaretiniz için herkesi kutluyorum

Beklentinin iyi olması için ideal kilona yakın olman en güzeli.Kilo verme amaçlı değil biliyorsun.Vücut şekillendirme,toparlama için yapılıyor.Kadın isterse yapar cesaret=kadın

Hayırlı olsun dualarım sizinle Korkmayın heyecan yok her şey çoook güzel olacak.
Oldu da bitti maşallah yakın yazmalarınız.

Bak şimdi bende çok rahatladım, demek sendede göğüsler öyleydi, çok sevindim demek benimkilerde düzelecek, çok sağol tatlım

Gecmiş olsun canim!😊 Bende senin gögüsleri merak ediyorum. Cünki bendede sırada gögüs var. Doktor bey kendi önerdiyi ölçünümü yaptı, sen istediyin küçük gögsümü???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…