• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

nazar::nazar::nazar: Öncelikle şuan iyiyim onu söyleyebiliirm size. Bildiğiniz üzere Perşembe sabahı 10:30 da hastaneye geldim, saat 13:00 de ameliyata girecektim fakat ameliyathane müsait olmadığından acil bir vaka çıkmış o yüzden beni saat 15:30 da ameliiiyata aldılar. O acı şurubu verdiler giderken fakat bana vereceklerine keşke eşime verselerdi adamın yüzü bembeyaz oldu korkudan tansiyonu falan çıktı herhalde. Neyse ameliyathane indirdiler eşimde benimle geldi içeri girdik o dışarda kaldı, artık bayıdımı noldu bilemem. Ameliyathaneden birirni çıkardılar yanımdan geçti o an biraz heyecan yaptım sonra genç genç çocuklar kızlar gördüm hrhalde tıp öğrencileri olsa gerek bana bakıp bakıp kıs kıs gülüyorlardı sanki, ağızlarında o yeşil maskeler var ama gözlerinden anladım güldüklerini, herhalde sen birazdan görürsün seni nasıl kesip biçcez diyorlardır:52: Sonra bir bayan geldi adımı sordu doğum tarihimi birda baktım Ercan bey yanımda onu görünce çok sevindim elimi tutu ve saçımı okşadı hiç korma seni fıstık giibi yapacağım dedi. Sonrası yok. Uyumuşum. Uyandıktan sonra odadaydım saat 20:00 de odaya gelmişim, çok asabiymişim eşim öyle dedi ama ben hatırlamıyrum. Ercan bey memişlerimi gösteriyormuş bak nasıl füze gibi değilmi diye bende ona ben şimdi meme falan görecek durumda değilim çok midem bulanıyor diye adamı azarlamışım, yazık ya :19: Çok midem bulandı sanırım çok uzun zaman aç kaldım ondan çünkü bir gün önce saat 18:30 da sadece bir salata yemiştim eeee 24 saati geçti bir de narkoz alınca herhalde acaip mide bulantısı yaptı bende. Birde çorba falan getirmeleri gerekirken bana bir puding gyedirttiler yiyemedim zaten midem bulanıyor birda tatlı puding iyice midem bulandı. Saat 23:00 gibi kaldırıp yürüttüler, bir sorun yoktu güzel yürüdüm. O gece sadece mide bulantısı çektim saat gece 2 ye kadar falan sonra geçti. Ertesi sabah daha bir iyiydim. Bu sefer şu memelere bir bakayım dedim geceliği önünü biraz kaldırdım ki ne göreyim iki tane dim dik nesne bana bakıyor hemen geceleği kapadım feciydi biri iyice sol tarafta diğeri iyice sağ tarafta ortası boş. Hatta erecan bey kontrole gelince ona dedimki, keşke ortaya bir meme daha yapsaydınız :52: o da güldü bunlar böyle kalmayacak toparlanacaklar dedi ve sütyeni giydirdi, inanırmısınız hala memeişlerim bana çok yabancı sanki başkasının, yani bu haliyle hiç güzel gelmediler gözüme ama bakalım bandaj falan çıktıktan osnra birde ercan bey dediği gibi toparlandıktan sonra inşallah beğenirim. Karnıma gelince çok gzüel oldu dedi ercan bey düm düz olacak dedi. Tabii şuan şiş ama canım sıkan birşey var sanki hala çatlaklar duruyor, gerçi ercan bey göbek altı hepsi gitti dedi ama bilemiyorum tam da bakamadım gerçi ya daha sonra belli olacak artık. Bu sabah karnımın ilk drenini çıkardı, evde her sabah ona msj çekeceğim drenlerdeki miktarı geçeceğim hala memişlerde birer tane bir de göbekte bir tane var. Ağrıma sızıma gelince :nazar: maaaşallah yok gibi. Sadece yatıp kalkarken dün daha çoktu bugün daha az yani inşallah yarın o da geçecektir. Ameliyat olacak olan arkadaşlara duyrulur kesinlikle ertelemeyin olun kurtulun sarkık göbeklerinizden inanın hiç korkulacak birşey değil. Bu arada bana telefonla ulaşıp geçmiş olsun dileklerini sunan arkadaşlara ve burdan aynı şekilde beni soran geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlara çok teşekkürler, sizleri çok seviyorum. Öptüm hepinizi :16:

oldu da bitti maşallah
nazar değmez inşallah :)
sorunsuz ve hızlı bir iyileşme süreci ve gönlünce sonuçlar dilerim
öpücükler

nazar::nazar::nazar: Öncelikle şuan iyiyim onu söyleyebiliirm size. Bildiğiniz üzere Perşembe sabahı 10:30 da hastaneye geldim, saat 13:00 de ameliyata girecektim fakat ameliyathane müsait olmadığından acil bir vaka çıkmış o yüzden beni saat 15:30 da ameliiiyata aldılar. O acı şurubu verdiler giderken fakat bana vereceklerine keşke eşime verselerdi adamın yüzü bembeyaz oldu korkudan tansiyonu falan çıktı herhalde. Neyse ameliyathane indirdiler eşimde benimle geldi içeri girdik o dışarda kaldı, artık bayıdımı noldu bilemem. Ameliyathaneden birirni çıkardılar yanımdan geçti o an biraz heyecan yaptım sonra genç genç çocuklar kızlar gördüm hrhalde tıp öğrencileri olsa gerek bana bakıp bakıp kıs kıs gülüyorlardı sanki, ağızlarında o yeşil maskeler var ama gözlerinden anladım güldüklerini, herhalde sen birazdan görürsün seni nasıl kesip biçcez diyorlardır:52: Sonra bir bayan geldi adımı sordu doğum tarihimi birda baktım Ercan bey yanımda onu görünce çok sevindim elimi tutu ve saçımı okşadı hiç korma seni fıstık giibi yapacağım dedi. Sonrası yok. Uyumuşum. Uyandıktan sonra odadaydım saat 20:00 de odaya gelmişim, çok asabiymişim eşim öyle dedi ama ben hatırlamıyrum. Ercan bey memişlerimi gösteriyormuş bak nasıl füze gibi değilmi diye bende ona ben şimdi meme falan görecek durumda değilim çok midem bulanıyor diye adamı azarlamışım, yazık ya :19: Çok midem bulandı sanırım çok uzun zaman aç kaldım ondan çünkü bir gün önce saat 18:30 da sadece bir salata yemiştim eeee 24 saati geçti bir de narkoz alınca herhalde acaip mide bulantısı yaptı bende. Birde çorba falan getirmeleri gerekirken bana bir puding gyedirttiler yiyemedim zaten midem bulanıyor birda tatlı puding iyice midem bulandı. Saat 23:00 gibi kaldırıp yürüttüler, bir sorun yoktu güzel yürüdüm. O gece sadece mide bulantısı çektim saat gece 2 ye kadar falan sonra geçti. Ertesi sabah daha bir iyiydim. Bu sefer şu memelere bir bakayım dedim geceliği önünü biraz kaldırdım ki ne göreyim iki tane dim dik nesne bana bakıyor hemen geceleğikapadım feciydi biri iyice sol tarafta diğeri iyice sağ tarafta ortası boş. Hatta erecan bey kontrole gelince ona dedimki, keşke
ortaya bir meme daha yapsaydınız :52: o da güldü bunlar böyle kalmayacak toparlanacaklar dedi ve sütyeni giydirdi, inanırmısınız
hala memeişlerim bana çok yabancı sanki başkasının, yani bu haliyle hiç güzel gelmediler gözüme ama bakalım bandaj falan
çıktıktan osnra birde ercan bey dediği gibi toparlandıktan sonra inşallah beğenirim. Karnıma gelince çok gzüel oldu dedi ercan bey
düm düz olacak dedi. Tabii şuan şiş ama canım sıkan birşey var sanki hala çatlaklar duruyor, gerçi ercan bey göbek altı hepsi gitti
dedi ama bilemiyorum tam da bakamadım gerçi ya daha sonra belli olacak artık. Bu sabah karnımın ilk drenini çıkardı, evde her
sabah ona msj çekeceğim drenlerdeki miktarı geçeceğim hala memişlerde birer tane bir de göbekte bir tane var. Ağrıma sızıma
gelince :nazar: maaaşallah yok gibi. Sadece yatıp kalkarken dün daha çoktu bugün daha az yani inşallah yarın o da geçecektir.
Ameliyat olacak olan arkadaşlara duyrulur kesinlikle ertelemeyin olun kurtulun sarkık göbeklerinizden inanın hiç korkulacak birşey
değil. Bu arada bana telefonla ulaşıp geçmiş olsun dileklerini sunan arkadaşlara ve burdan aynı şekilde beni soran geçmiş olsun
diyen tüm arkadaşlara çok teşekkürler, sizleri çok seviyorum. Öptüm hepinizi :16:

Bir solukta okudum, oldu da bitti maşallah:nazar: haftaya bugun bu saatlerde ameliyatım bitmiş odamda olacağım inşallah. Sorunsuz bir iyileşme süreci diliyorum sana begonyacim. Gobekteki çatlaklar için sunu dedi Ercan bey bana, alttakilerin tamamı gider usttekiler kalır ama aşağılara ineceğinden rahatsız etmez dedi.

hehheee ben planı yaptım :)önce memişleri halletme peşindeyim :)
sırt lipo ve göğüs dikleştirme istiyorum :) ee sonra bacak sonra kol germe sonra kalça :)e artık yüz le de final yaparız :))

bu arada zayıflayamadım bennnn :(
hala aynı kilodayım.duraklamayı kırmak için
spora başladım doktorumun izniyle.ama sanırım ters bir hareket yaptım.
o muhteşem göbek deliğim den kan geldi azıcık.(
şimdi orda bir dikiş görünüyor...çok canım sıkkın :43:

Gergin dukanci cok gecmis olsun, fazla zorlamamak lazım galiba bir süre daha. Doktor Hangi spora izin verdi ?

Bir solukta okudum, oldu da bitti maşallah:nazar: haftaya bugun bu saatlerde ameliyatım bitmiş odamda olacağım inşallah. Sorunsuz bir iyileşme süreci diliyorum sana begonyacim. Gobekteki çatlaklar için sunu dedi Ercan bey bana, alttakilerin tamamı gider usttekiler kalır ama aşağılara ineceğinden rahatsız etmez dedi.

Çok sağol canım. Bende sana sprunsuz bit ameliyat dilerim, haftaya ben sana oldu da bitti diyeceğim:nazar:

arkadaşlar ameliyat olan herkes zayıflayarakmı bu ameliyatları oldular merak ediyorum kilolu olan varmı birde izmirde amelyat olan yokmu aranızda herkese azami memnuniyetler diliyorum ayrıca cesaretiniz için herkesi kutluyorum:nazar:

Bendeki tek sıkıntı çocukların küçük olması (8 ve 1 yaşlarında) ve bu ameliyatı kimseye söylememiş olmam o yüzden nazlanma süreci falan olmadan biran önce hayata dönmem gerekecek.. Ama sonuçlarını düşündükçe bunlara değecek inşallah:52:

nazar::nazar::nazar: Öncelikle şuan iyiyim onu söyleyebiliirm size. Bildiğiniz üzere Perşembe sabahı 10:30 da hastaneye geldim, saat 13:00 de ameliyata girecektim fakat ameliyathane müsait olmadığından acil bir vaka çıkmış o yüzden beni saat 15:30 da ameliiiyata aldılar. O acı şurubu verdiler giderken fakat bana vereceklerine keşke eşime verselerdi adamın yüzü bembeyaz oldu korkudan tansiyonu falan çıktı herhalde. Neyse ameliyathane indirdiler eşimde benimle geldi içeri girdik o dışarda kaldı, artık bayıdımı noldu bilemem. Ameliyathaneden birirni çıkardılar yanımdan geçti o an biraz heyecan yaptım sonra genç genç çocuklar kızlar gördüm hrhalde tıp öğrencileri olsa gerek bana bakıp bakıp kıs kıs gülüyorlardı sanki, ağızlarında o yeşil maskeler var ama gözlerinden anladım güldüklerini, herhalde sen birazdan görürsün seni nasıl kesip biçcez diyorlardır:52: Sonra bir bayan geldi adımı sordu doğum tarihimi birda baktım Ercan bey yanımda onu görünce çok sevindim elimi tutu ve saçımı okşadı hiç korma seni fıstık giibi yapacağım dedi. Sonrası yok. Uyumuşum. Uyandıktan sonra odadaydım saat 20:00 de odaya gelmişim, çok asabiymişim eşim öyle dedi ama ben hatırlamıyrum. Ercan bey memişlerimi gösteriyormuş bak nasıl füze gibi değilmi diye bende ona ben şimdi meme falan görecek durumda değilim çok midem bulanıyor diye adamı azarlamışım, yazık ya :19: Çok midem bulandı sanırım çok uzun zaman aç kaldım ondan çünkü bir gün önce saat 18:30 da sadece bir salata yemiştim eeee 24 saati geçti bir de narkoz alınca herhalde acaip mide bulantısı yaptı bende. Birde çorba falan getirmeleri gerekirken bana bir puding gyedirttiler yiyemedim zaten midem bulanıyor birda tatlı puding iyice midem bulandı. Saat 23:00 gibi kaldırıp yürüttüler, bir sorun yoktu güzel yürüdüm. O gece sadece mide bulantısı çektim saat gece 2 ye kadar falan sonra geçti. Ertesi sabah daha bir iyiydim. Bu sefer şu memelere bir bakayım dedim geceliği önünü biraz kaldırdım ki ne göreyim iki tane dim dik nesne bana bakıyor hemen geceleği kapadım feciydi biri iyice sol tarafta diğeri iyice sağ tarafta ortası boş. Hatta erecan bey kontrole gelince ona dedimki, keşke ortaya bir meme daha yapsaydınız :52: o da güldü bunlar böyle kalmayacak toparlanacaklar dedi ve sütyeni giydirdi, inanırmısınız hala memeişlerim bana çok yabancı sanki başkasının, yani bu haliyle hiç güzel gelmediler gözüme ama bakalım bandaj falan çıktıktan osnra birde ercan bey dediği gibi toparlandıktan sonra inşallah beğenirim. Karnıma gelince çok gzüel oldu dedi ercan bey düm düz olacak dedi. Tabii şuan şiş ama canım sıkan birşey var sanki hala çatlaklar duruyor, gerçi ercan bey göbek altı hepsi gitti dedi ama bilemiyorum tam da bakamadım gerçi ya daha sonra belli olacak artık. Bu sabah karnımın ilk drenini çıkardı, evde her sabah ona msj çekeceğim drenlerdeki miktarı geçeceğim hala memişlerde birer tane bir de göbekte bir tane var. Ağrıma sızıma gelince :nazar: maaaşallah yok gibi. Sadece yatıp kalkarken dün daha çoktu bugün daha az yani inşallah yarın o da geçecektir. Ameliyat olacak olan arkadaşlara duyrulur kesinlikle ertelemeyin olun kurtulun sarkık göbeklerinizden inanın hiç korkulacak birşey değil. Bu arada bana telefonla ulaşıp geçmiş olsun dileklerini sunan arkadaşlara ve burdan aynı şekilde beni soran geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlara çok teşekkürler, sizleri çok seviyorum. Öptüm hepinizi :16:

oyy çok güzel anlatmışsın begonyacım yaa. memelerin şişi ödemi inecek, yerine oturacak vs baya farkedecek yani merak etme, realselfte dolu fotograf baktım ben, baya farkediyo zamanla, kendiminkinden de biliyorum gerci :) göbeğin dümdüz oldu dediyse doktor odem gidince nefis olacaktır :nazar::nazar::nazar: :) geçmiş gitmiş olsun canım zoru atlattın geriye dinlenip sonucları takip etmek kaldı misss gibi :)

Canım benim saat 15:00 gibim çıkacağım. Aradığın için çok teşekkürler tatlım. Hepinize o kadar alıştımki inanın aileden biri gibi görüyorum sizleri. Çok içten, çok samimi iyi tanıdım sizleri iyiki :13:

Tatlım bugün 15:30 da geldim ben kontrole, saat 16:00 da Girdim doktorun yanına kontrole sordum seni çıktı dedi. O sebeple gelemedim yanına:((

arkadaşlar ameliyat olan herkes zayıflayarakmı bu ameliyatları oldular merak ediyorum kilolu olan varmı birde izmirde amelyat olan yokmu aranızda herkese azami memnuniyetler diliyorum ayrıca cesaretiniz için herkesi kutluyorum:nazar:

Beklentinin iyi olması için ideal kilona yakın olman en güzeli.Kilo verme amaçlı değil biliyorsun.Vücut şekillendirme,toparlama için yapılıyor.Kadın isterse yapar :34: cesaret=kadın :1:

Hayırlı olsun dualarım sizinle :nazar: Korkmayın heyecan yok her şey çoook güzel olacak.
Oldu da bitti maşallah :nazar: yakın yazmalarınız.

Bak şimdi bende çok rahatladım, demek sendede göğüsler öyleydi, çok sevindim demek benimkilerde düzelecek, çok sağol tatlım :16:

Gecmiş olsun canim!😊 Bende senin gögüsleri merak ediyorum. Cünki bendede sırada gögüs var. Doktor bey kendi önerdiyi ölçünümü yaptı, sen istediyin küçük gögsümü???

Back