• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

a aa geçmiş olsun doktor ne dedi? ne yapmak gerekirmiş? acıyor mu? of hemen geçer inşallah canım yaaaaa

Tatlım ne yaptın ya.... Çok ağır spormu yaptın ne oldu? Keşke kanayinca arasaydın hemen doktoru. Bak canim sıkıldı şimdi, dikkat et kendine, ağır spor yapma:(((

hehheee ben planı yaptım :)önce memişleri halletme peşindeyim :)
sırt lipo ve göğüs dikleştirme istiyorum :) ee sonra bacak sonra kol germe sonra kalça :)e artık yüz le de final yaparız :))

bu arada zayıflayamadım bennnn :(
hala aynı kilodayım.duraklamayı kırmak için
spora başladım doktorumun izniyle.ama sanırım ters bir hareket yaptım.
o muhteşem göbek deliğim den kan geldi azıcık.(
şimdi orda bir dikiş görünüyor...çok canım sıkkın :43:

Ah be güzelim:( canını sıkma ne olur ama canının kıymetini de azıcık bilsen ya:( Jelesec hepinizin şu tez canlılığınızdan söz etmişti geçenlerde. Zayıflamasan ne olur ki:( Güzel kadınlar sadece bedenleriyle ruhlarını birbirlerine denkleştiren kadınlardan çıkar. Buradaki her fıstık hatundaki yürek o tvlerden dergilerden burnumuza sokularak onlar gibi olunması mecburiyeti varmış gibi gösterilen çırpı bacaklı tahta bedenli kaç hatunda var? Muhteşem göbek deliğinden ve muhteşem göbeğinden özür dilesen bir de öpücük kondursan acaba bu seferlik affeder mi seni? Bi daha yapmam söz de dersen belki o musibet dikiş kaçıverir geldiği yere.:16:

:12:kızlar popom kapanmadı baycan beni çağırıyor dikiş atıcakmış pazar oradayım:((

Canım senin adına üzüldüm zira hem canın sıkılmıştır hem bu beklenmedik yolculuk belki seni biraz olsun yoracaktır. Bu sefer popon Istanbulu özledi de sana dikiş bahanesi mi yarattı desem azıcık gülümser misin? Lütfen bu sefer dikkatli ol ve kendine iyi davran. Pazar için de bol şanslar.:16:

Bayırgülü 19 unda da benim sıram gelio peş peşeyiz Allah yardımcımız olsun inşallah hepimiz için kolay bir süreç olur...:52:

Elifnaz ve Bayırgülü, fıstıklar kervanına katılmadan önceki son haftasonunu kendinizi şımartarak ve musmutlu geçirin ki haftaya en bi keyifli ameliyathane misafiri ödülünü başka başka doktorların hastalarına kaptırmayın. Bakan bir daha baksın amanııın bu Ercan hoca ne yapıyor da bizim misafirler keyifden 38 köşe oluyor desinler. Haydi kızlar fısssstık olmaya!!!

Elifnaz ve Bayırgülü, fıstıklar kervanına katılmadan önceki son haftasonunu kendinizi şımartarak ve musmutlu geçirin ki haftaya en bi keyifli ameliyathane misafiri ödülünü başka başka doktorların hastalarına kaptırmayın. Bakan bir daha baksın amanııın bu Ercan hoca ne yapıyor da bizim misafirler keyifden 38 köşe oluyor desinler. Haydi kızlar fısssstık olmaya!!!

Süpersin yaaa :))) dün sevgililer günü Pazartesi doğum günüm çarşambada bu iki günün hediyesi ameliyatım :)) sağolun bide yanımda sizler nasıl girilmezki ameliyata... Moralimi yüksek tutuyorum verdiğiniz cesaretlerle ;)

Begonyacım en zoru atlattın şimdi dikkatli olup bol bol ense yapacağın zamana başlayacaksın :ssz:sıkıntısız iyileşme süreci diliyorum sana canım ilk gece aradım hemşireye adını verdim uyumuyor bağlayalım dediler bağladılar hat pat diye düştü tekrar geç diye aramadım yorma kendini iyi hissettikçe yaz canım

Ah be güzelim:( canını sıkma ne olur ama canının kıymetini de azıcık bilsen ya:( Jelesec hepinizin şu tez canlılığınızdan söz etmişti geçenlerde. Zayıflamasan ne olur ki:( Güzel kadınlar sadece bedenleriyle ruhlarını birbirlerine denkleştiren kadınlardan çıkar. Buradaki her fıstık hatundaki yürek o tvlerden dergilerden burnumuza sokularak onlar gibi olunması mecburiyeti varmış gibi gösterilen çırpı bacaklı tahta bedenli kaç hatunda var? Muhteşem göbek deliğinden ve muhteşem göbeğinden özür dilesen bir de öpücük kondursan acaba bu seferlik affeder mi seni? Bi daha yapmam söz de dersen belki o musibet dikiş kaçıverir geldiği yere.:16:

Canım senin adına üzüldüm zira hem canın sıkılmıştır hem bu beklenmedik yolculuk belki seni biraz olsun yoracaktır. Bu sefer popon Istanbulu özledi de sana dikiş bahanesi mi yarattı desem azıcık gülümser misin? Lütfen bu sefer dikkatli ol ve kendine iyi davran. Pazar için de bol şanslar.:16:

topiğe bir girdin pir girdinnn:21: enerjine yazılarına hayranımmm :29:sabah sabah okurken yüzümde gülümsemeler oluştu hep bizimle kal

arkadaşlar kimin ameliyatı var şimdi benim kafa turşu oldu tarih marih hepsi karıştı:ssz:

nolaccım üzülme minik dikiş acımaz geçmiş olsunnn

Begonya inşallah cnm yaa ... Beklemesi stresli ama burada paylaştıkça verilen cesaretler çok güzel iyiki varsınız kızlar ❤❤❤

Canım inan bana, hiç ama hiç korkulacak gibi değil ben sadece narkozdan çıktıktan sonra mide blantısı şikayetim oldu, onuda şuna bağladım, 1 gün önce en son saat 18:30 bir tabak salata yemiştim o kadar, ertesi gün beni saatinde almadılar 15:30 girdim ameliyata, odaya gelmem 20:00 yeni 24 saati aşkın bir zaman aç kaldım. Narkozu da yedim sonra feci bir bulantı oldu. Yani sanırım bulantının fazla olması çok aç kalmamdan kaynaklanmıştır. Onun dışında herşey çok rahat geçiyor inan bana. Benki birde göğüsden korkuyordum kas altı slikon konacak diye, çok okumuştum çok ağrılı oluyor diye fakat inan bana göğüslerden şuana kadar hiç birşey hissetmedim:nazar: inşallah böyle devam eder. Ynai uzun lafın kısası heyecan yapama herşey çok rahat geçecek inşallah:16:

Begonyacım en zoru atlattın şimdi dikkatli olup bol bol ense yapacağın zamana başlayacaksın :ssz:sıkıntısız iyileşme süreci diliyorum sana canım ilk gece aradım hemşireye adını verdim uyumuyor bağlayalım dediler bağladılar hat pat diye düştü tekrar geç diye aramadım yorma kendini iyi hissettikçe yaz canım

Canım benim saat 15:00 gibim çıkacağım. Aradığın için çok teşekkürler tatlım. Hepinize o kadar alıştımki inanın aileden biri gibi görüyorum sizleri. Çok içten, çok samimi iyi tanıdım sizleri iyiki :13:

Son düzenleme:
topiğe bir girdin pir girdinnn:21: enerjine yazılarına hayranımmm :29:sabah sabah okurken yüzümde gülümsemeler oluştu hep bizimle kal

Ne güzel, nedenli ya da nedensiz birinizi bile gülümsetebiliyorsam şu asık suratlı hayatta dokunmayın keyfime:) Goethe der ki; yüzümdeki büyük gülücüğün ardında yatan acıyı göremezsin. Hepimiz aynen onun dediği gibi kocaman bir yenilenme gülücüğünün arkasına neleri saklayarak bugüne getirdik kendimizi değil mi? Doktorlarımız, hastanelerimiz, bizi isteyerek ya da istemeyerek destekleyen yakınlarımız var. Hep olsunlar. Amaaaa Nasrettin hocanın da dediği gibi biz damdan düşmüşler burada birbirimizi en iyi anlar ve algılarız:) burada siz varsanız ben de var olmayı arzularım, aksi olursa kendi kendine maymunluk yapan bir meczuba dönüşürüm:)))
Ya ben yardım istiyorum, beğeni tuşu commentinizin hemen altındaki en sağ küçük ikon mu? Ben onu beğen tuşu sanıyorum arada basıyorum. Inşallah şapşal bir iş yapmıyorum:17:

Jelesec alıntı yapamamışım. Öğreneceğim ( yani galiba)

Elifnaz ve Bayırgülü sıradaki fıstık adaylarımız:)

Son düzenleme:
nazar::nazar::nazar: Öncelikle şuan iyiyim onu söyleyebiliirm size. Bildiğiniz üzere Perşembe sabahı 10:30 da hastaneye geldim, saat 13:00 de ameliyata girecektim fakat ameliyathane müsait olmadığından acil bir vaka çıkmış o yüzden beni saat 15:30 da ameliiiyata aldılar. O acı şurubu verdiler giderken fakat bana vereceklerine keşke eşime verselerdi adamın yüzü bembeyaz oldu korkudan tansiyonu falan çıktı herhalde. Neyse ameliyathane indirdiler eşimde benimle geldi içeri girdik o dışarda kaldı, artık bayıdımı noldu bilemem. Ameliyathaneden birirni çıkardılar yanımdan geçti o an biraz heyecan yaptım sonra genç genç çocuklar kızlar gördüm hrhalde tıp öğrencileri olsa gerek bana bakıp bakıp kıs kıs gülüyorlardı sanki, ağızlarında o yeşil maskeler var ama gözlerinden anladım güldüklerini, herhalde sen birazdan görürsün seni nasıl kesip biçcez diyorlardır:52: Sonra bir bayan geldi adımı sordu doğum tarihimi birda baktım Ercan bey yanımda onu görünce çok sevindim elimi tutu ve saçımı okşadı hiç korma seni fıstık giibi yapacağım dedi. Sonrası yok. Uyumuşum. Uyandıktan sonra odadaydım saat 20:00 de odaya gelmişim, çok asabiymişim eşim öyle dedi ama ben hatırlamıyrum. Ercan bey memişlerimi gösteriyormuş bak nasıl füze gibi değilmi diye bende ona ben şimdi meme falan görecek durumda değilim çok midem bulanıyor diye adamı azarlamışım, yazık ya :19: Çok midem bulandı sanırım çok uzun zaman aç kaldım ondan çünkü bir gün önce saat 18:30 da sadece bir salata yemiştim eeee 24 saati geçti bir de narkoz alınca herhalde acaip mide bulantısı yaptı bende. Birde çorba falan getirmeleri gerekirken bana bir puding gyedirttiler yiyemedim zaten midem bulanıyor birda tatlı puding iyice midem bulandı. Saat 23:00 gibi kaldırıp yürüttüler, bir sorun yoktu güzel yürüdüm. O gece sadece mide bulantısı çektim saat gece 2 ye kadar falan sonra geçti. Ertesi sabah daha bir iyiydim. Bu sefer şu memelere bir bakayım dedim geceliği önünü biraz kaldırdım ki ne göreyim iki tane dim dik nesne bana bakıyor hemen geceleği kapadım feciydi biri iyice sol tarafta diğeri iyice sağ tarafta ortası boş. Hatta erecan bey kontrole gelince ona dedimki, keşke ortaya bir meme daha yapsaydınız :52: o da güldü bunlar böyle kalmayacak toparlanacaklar dedi ve sütyeni giydirdi, inanırmısınız hala memeişlerim bana çok yabancı sanki başkasının, yani bu haliyle hiç güzel gelmediler gözüme ama bakalım bandaj falan çıktıktan osnra birde ercan bey dediği gibi toparlandıktan sonra inşallah beğenirim. Karnıma gelince çok gzüel oldu dedi ercan bey düm düz olacak dedi. Tabii şuan şiş ama canım sıkan birşey var sanki hala çatlaklar duruyor, gerçi ercan bey göbek altı hepsi gitti dedi ama bilemiyorum tam da bakamadım gerçi ya daha sonra belli olacak artık. Bu sabah karnımın ilk drenini çıkardı, evde her sabah ona msj çekeceğim drenlerdeki miktarı geçeceğim hala memişlerde birer tane bir de göbekte bir tane var. Ağrıma sızıma gelince :nazar: maaaşallah yok gibi. Sadece yatıp kalkarken dün daha çoktu bugün daha az yani inşallah yarın o da geçecektir. Ameliyat olacak olan arkadaşlara duyrulur kesinlikle ertelemeyin olun kurtulun sarkık göbeklerinizden inanın hiç korkulacak birşey değil. Bu arada bana telefonla ulaşıp geçmiş olsun dileklerini sunan arkadaşlara ve burdan aynı şekilde beni soran geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlara çok teşekkürler, sizleri çok seviyorum. Öptüm hepinizi :16:

Son düzenleme:

Canım inan bana, hiç ama hiç korkulacak gibi değil ben sadece narkozdan çıktıktan sonra mide blantısı şikayetim oldu, onuda şuna bağladım, 1 gün önce en son saat 18:30 bir tabak salata yemiştim o kadar, ertesi gün beni saatinde almadılar 15:30 girdim ameliyata, odaya gelmem 20:00 yeni 24 saati aşkın bir zaman aç kaldım. Narkozu da yedim sonra feci bir bulantı oldu. Yani sanırım bulantının fazla olması çok aç kalmamdan kaynaklanmıştır. Onun dışında herşey çok rahat geçiyor inan bana. Benki birde göğüsden korkuyordum kas altı slikon konacak diye, çok okumuştum çok ağrılı oluyor diye fakat inan bana göğüslerden şuana kadar hiç birşey hissetmedim:nazar: inşallah böyle devam eder. Ynai uzun lafın kısası heyecan yapama herşey çok rahat geçecek inşallah:16:

Ayy çok sevindim şu anda :))) okadar rahatlattınki beni anlatamam... Ne güzel geçti bitti artık yaza kadar tam forma girersin fıstık gibi olursun bu arada göğüsler ilk zamanlar çok kötü dururlar birbirinden ayrık ve çok sert olurlar ama zamanla şişlik iner ve şekil alır inanki ben silikonlu olduğunu unuttum... Çok geçmiş olsun cnm bol bol dinlen keyfini çıkar ;)

Ayy çok sevindim şu anda :))) okadar rahatlattınki beni anlatamam... Ne güzel geçti bitti artık yaza kadar tam forma girersin fıstık gibi olursun bu arada göğüsler ilk zamanlar çok kötü dururlar birbirinden ayrık ve çok sert olurlar ama zamanla şişlik iner ve şekil alır inanki ben silikonlu olduğunu unuttum... Çok geçmiş olsun cnm bol bol dinlen keyfini çıkar ;)

Bak şimdi bende çok rahatladım, demek sendede göğüsler öyleydi, çok sevindim demek benimkilerde düzelecek, çok sağol tatlım :16:

Back