Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Begonyacığım çok çok özür diliyorum seninle konuştuktan sonra tekrar siteye gelemedim iyilik haberlerini iletemedim arkadaşlara. Kızlar ben öğlenden sonra gidemediğim için sesini duyabilecek için aradım Begonyacığı, eminim hepiniz gibi o da çok tatlı bir hatun:) Mide bulantısı dışındaki sıkıntın kasa yapılan iyileştirme operasyonu ile ilgili tatlım. Bu gece biraz daha iyi yarın biraz daha iyi derken minik bebek adımları ile her gün biraz daha fıstık olarak bitecek sıkıntıların. Sonra hep birlikte harika bir yemek yiyeceğiz. Nolac poposunu gösterecek, tlbtlb ne kadar haince zayıflamış ve fıstık olmuş gösterecek. Hepiniz bana daha neremi yaptırsam ki bunalımı yaşattıktan sonra gelecek yıl bu vakitlerde yaptıracağım operasyonu planlayacağız. Itiraf ediyorum nolac kadar cesur olamayacağım galiba tlbtlb sen de bacaklara mı, kalçaya mı konsantre olacaksın ona karar verirsin. Jelesec sende sırada ne var?
Yeniden Begonyaya dönecek olursam; sen şimdi o yatağın ve hastanedeki ilginin tadını çıkart. Sonra daha bir sürü mesajla burada gelişmeleri paylaşırız.
Oy oy oy ameliyatı olmuşta, olacaklara anlatmaya gelmiş
Telde sesin harika geliyordu çok sevindim her şeyin güzel geçmesine.Baycan nasıl beğendin mi
İşte begonyacık hepsi bu tam anlattığım gibimiymiş Şimdiden sonrası da çok çok güzel geçecek.
Bugün dua et demiştim ya her şey yolunda ve güzel sadece takip edicez dedi bende çok mutluyuuum çoook
Inşallah cnm ya dediğin gibi yatıyım kalkayım herşey bitsin :))
Canım inan bende seni aramayı düşünüyordum az önce. Bunu duyduğuma çok sevindim hemde çok. bu harika bir haber. Toparlayayım bunu kutlayalım buluşalım biryerlerde topluca ne iyi olur Canım ayrıca beni aradığın için ne kadar mutlu oldum anlatamam. Şuan çok daha iyiyim. Ercan bey geldi herşey yolunda dedi. Yarın öğlen çıkacağım. Artık evde yazarım yine. Öptüm bitanem kocaman
Kızlar birsürü yazdım ama gönderdim çıkmadı. Size uzun uzun tekrardan yazacağım ama şuan yoruldum. Sadece iyim çok şükür onu bilin birde verdiğiniz destek içi çok teşekkürler. Öptüm hepinizi
Yarın çıkacağım ama öğleden öncemi sonramı bilmiyorum. Birazdan doktor gelecek söyler saatini. Şuan iyiyim canım tek sıkıntım yatağa yatarken ve yataktan çıkarken dikiş yerleri acıyor o kadar da olacak sanırım.
oh oh süper, geçmiş olsun begonyacım çok sevindim :)
Begonyacığım çok çok özür diliyorum seninle konuştuktan sonra tekrar siteye gelemedim iyilik haberlerini iletemedim arkadaşlara. Kızlar ben öğlenden sonra gidemediğim için sesini duyabilecek için aradım Begonyacığı, eminim hepiniz gibi o da çok tatlı bir hatun:) Mide bulantısı dışındaki sıkıntın kasa yapılan iyileştirme operasyonu ile ilgili tatlım. Bu gece biraz daha iyi yarın biraz daha iyi derken minik bebek adımları ile her gün biraz daha fıstık olarak bitecek sıkıntıların. Sonra hep birlikte harika bir yemek yiyeceğiz. Nolac poposunu gösterecek, tlbtlb ne kadar haince zayıflamış ve fıstık olmuş gösterecek. Hepiniz bana daha neremi yaptırsam ki bunalımı yaşattıktan sonra gelecek yıl bu vakitlerde yaptıracağım operasyonu planlayacağız. Itiraf ediyorum nolac kadar cesur olamayacağım galiba tlbtlb sen de bacaklara mı, kalçaya mı konsantre olacaksın ona karar verirsin. Jelesec sende sırada ne var?
Yeniden Begonyaya dönecek olursam; sen şimdi o yatağın ve hastanedeki ilginin tadını çıkart. Sonra daha bir sürü mesajla burada gelişmeleri paylaşırız.
Begonya çok sevindim iyi olmana oh sen ne güzel kurtardın darısı başıma.. Bayır Gül'ü ben kocaelinde yim ama Ataşehir memorial da Ercan Karacaoğluna olacağım ameliyatımı çok tırsıyorum bu arada (
darısı sana artık :))
hehheee ben planı yaptım :)önce memişleri halletme peşindeyim :)
sırt lipo ve göğüs dikleştirme istiyorum :) ee sonra bacak sonra kol germe sonra kalça :)e artık yüz le de final yaparız :))
bu arada zayıflayamadım bennnn
hala aynı kilodayım.duraklamayı kırmak için
spora başladım doktorumun izniyle.ama sanırım ters bir hareket yaptım.
o muhteşem göbek deliğim den kan geldi azıcık.(
şimdi orda bir dikiş görünüyor...çok canım sıkkın
aminn kuzum ağzından bal damlıyor hihihi :) aah ah benim hala muallakta sabır sabır...
a aa geçmiş olsun doktor ne dedi? ne yapmak gerekirmiş? acıyor mu? of hemen geçer inşallah canım yaaaaa
elifnaz artık dualarımız senin için :)
çok güzel geçecek her şey istediğin gibi olacak.lütfen korkma bitince bumuydu diyosun :)
bu arada 4 yıl oturdum kocaelide çok özlüyorum oraları...
kızlar popom kapanmadı baycan beni çağırıyor dikiş atıcakmış pazar oradayım(
olsun bebebem hayırlısı diyoruz ya her zaman
sağol canım.doktoru aramadım.bu gün 3.gün,dünde çok az kan vardı.
dikişi akşam fark ettim özel bir gün bu gün artık bu günde aranmaz :)
yarını bekliyorum
kızlar popom kapanmadı baycan beni çağırıyor dikiş atıcakmış pazar oradayım(