Hayırlı olsun dualarım sizinleKorkmayın heyecan yok her şey çoook güzel olacak.
Oldu da bitti maşallahyakın yazmalarınız.
Elifnaz sana özelden mesaj atmıştim geldi mi canım
Tatlım bugün 15:30 da geldim ben kontrole, saat 16:00 da Girdim doktorun yanına kontrole sordum seni çıktı dedi. O sebeple gelemedim yanına(
begonya hanım afedersiniz birşey sormak istiyorum, meme proteziniz kasaltımı kasüstümü ve kaç cc
Gecmiş olsun canim!😊 Bende senin gögüsleri merak ediyorum. Cünki bendede sırada gögüs var. Doktor bey kendi önerdiyi ölçünümü yaptı, sen istediyin küçük gögsümü???
Evet tatlım küçük istediydim B cup, ercan bey C dedi ama C büyük deidm sonra b ile c arası yaparım sana dedi. Hastanede yatarken geceliği kaldırdım şunlara bir bakayım dedim, birde ne göreyim biri şamda diğeri bağdatta iki küçük füze bana bakıyor, dim dik. Ödüm koptu valla hemen geceliği kapattım. Sonra ercan bey geldi dedimki ya bunlar niye böyle yerçekimine meydan okuyorlar dipdiri dimdikve çok ayrık gerçi benim çatalım ayrık onu biliyordum fakat bunlar çok fazla ayrık geldi bana. Ercan bey dediki daha toparlanacaklar şuan şişler falan filan. Sütyeni taktı ama biliyrmusun acaba keşke ercan beyi dinleyip c cup mı yaptırsaydım diyorum bunlar bana gerçi yukardan bakıyorum pek bi küçük geldiler belkide henüz yorum yapmak için çok erken. Gelişmeleri paylaşacağım sizlerle. Öptüm tatlım
Merhaba:) Kontrolüm iyi geçti. Dikişlerimde hiç bi sorun yok. Göğsümdeki tüp dikişi alındı. Artık doğrulabiliyorum da:) sadece omuzlarımı tam açamıyorum biraz önde tutuyorum göğsümdeki dikiş yerini çok geriyo. Kalp ve akciğerlerin durumunu bilmiyorum 3 hafta sonra gideceğim kalp damar cerrahisine kontrole. Ama çok çabuk yorulup nefes nefese kalıyorum siz de de olmuş muydu bu? Arada kalbim sıkışıyo hızlı yürüyünce falan. Yakın bi zamanda fotoğraflarımı paylaşcam sizlerle kabuklar düşsün morluklar tamamen geçsin de korkmayın diye bekliyorum:))umarım arkadaşım herşey yolundadır
unutursun çektiğin sıkıntıları
kontrol sonrası bilgi ver lütfen merak ediyoruz
Merhaba:) Kontrolüm iyi geçti. Dikişlerimde hiç bi sorun yok. Göğsümdeki tüp dikişi alındı. Artık doğrulabiliyorum da:) sadece omuzlarımı tam açamıyorum biraz önde tutuyorum göğsümdeki dikiş yerini çok geriyo. Kalp ve akciğerlerin durumunu bilmiyorum 3 hafta sonra gideceğim kalp damar cerrahisine kontrole. Ama çok çabuk yorulup nefes nefese kalıyorum siz de de olmuş muydu bu? Arada kalbim sıkışıyo hızlı yürüyünce falan. Yakın bi zamanda fotoğraflarımı paylaşcam sizlerle kabuklar düşsün morluklar tamamen geçsin de korkmayın diye bekliyorum:))
Merhaba:) Kontrolüm iyi geçti. Dikişlerimde hiç bi sorun yok. Göğsümdeki tüp dikişi alındı. Artık doğrulabiliyorum da:) sadece omuzlarımı tam açamıyorum biraz önde tutuyorum göğsümdeki dikiş yerini çok geriyo. Kalp ve akciğerlerin durumunu bilmiyorum 3 hafta sonra gideceğim kalp damar cerrahisine kontrole. Ama çok çabuk yorulup nefes nefese kalıyorum siz de de olmuş muydu bu? Arada kalbim sıkışıyo hızlı yürüyünce falan. Yakın bi zamanda fotoğraflarımı paylaşcam sizlerle kabuklar düşsün morluklar tamamen geçsin de korkmayın diye bekliyorum:))
Kızlar, ilk günler evde ne kadar bir zaman oturarak ne kadar yatarak geçiriyordunuz. Ben genelde yayvan oturarak geçiriyourum bir sorun gelişmesin o yüzden tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyourm. :44:
Kızlar, ilk günler evde ne kadar bir zaman oturarak ne kadar yatarak geçiriyordunuz. Ben genelde yayvan oturarak geçiriyourum bir sorun gelişmesin o yüzden tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyourm. :44:
Canım, özellikle yemeklerden sonra minik ev yürüyüşü yapabiliyorsan çok iyi gelecektir. Hareketli bir beden yatma pozisyonuna geçince bağırsaklar da biraz tembelleşebiliyor. Minik yürüyüşler o tembelliği önler. Bu soruna nolac salı gününe temizlik yapabilirsin diye cevaplarsa şaşırmayacağım:) Gözünü seveyim kendine iyi davran. Parmağına kıymık batıp yaygara yapan ablalar var ve daha fazla ilgi görebiliyorlarben ilk ameliyatımın 3. günü yere dökülenleri silmiştim yanıbaşımda da kalan yeri gösteren eş vardı durumum ortada revizyon için takla atıyorum
Bütün fıstık adaylarına sesleniyorum; sizden daha kıymetli bir eşya, ev ya da durum yok. Çocukları küçük olanlar korkmayın çocuklar 3-5 gün siz üzerlerine titremezseniz bunalıma girip sosyopat falan olmuyorlar. Evlilik hayatınız boyunca ve anneliğinizin ilk anından itibaren nezle grip ya da çok daha ağır hastalıklarınız için bile soluklanıp dinlenme olayını kendinize lüks olarak gördünüz. Eşleriniz de çocuklarınız da sizin biyonik olmadığınızı bilmiyorlar. Ameliyatınızın bitimi ile eve gelip eski robot kadının devreye girmemesini anlayamayacaklar. Bu sizler için bir fırsat, gün nazlanma ve "yapamam çünkü hastayım" deme günü. Bir daha bu boyutta keyifli sonucu olacağını sizin çok iyi bildiğiniz bir fırsat elinize geçmeyebilir. Şeytanın avukatı oldum pazar pazar. Ama inanın tecrübe bazen kazanılırken aldıklarıyla eşit olmuyor:)
Canım, ben Ercan beye sormustum, istediyin kadar otur ama karını eyme korse kat oluşturmasın, arkaya yaslan duz olsun dedi. İstedıyın kadar gez, otur, uzan, sadece fazla yorma kendini, agır kaldırma dedi.
sana da cok gecmis olsun canm:) gordum resmini. drenler cknca cok rahatliyor insan. hergun yuruyuse cikiyorum ama dedgn gibi hizlanmak icin erken:) umarm artk hersey yolunda gider hepimiz icin de cabucaj iyilesiriz...
:)) umarim uzmem:) hepinize cok cok tesekkur ederim dualarnz desteginiz icin. burdan konustugumuz hic tanimadgm insanlar yanimda oldu ziyaretime geldi yardmci olmak icin elinden geleni yapti... kotu yasantilari umarm unuturum ama bunlari asla unutmicam:) senle dogrudan konusmuslugumz yok ama yazdklarini okuyorum hep foruma renk katmissin:)) sevgiler...
canım benim bundan sonra her şey gönlünce olur inşallah.sana da cok gecmis olsun canm:) gordum resmini. drenler cknca cok rahatliyor insan. hergun yuruyuse cikiyorum ama dedgn gibi hizlanmak icin erken:) umarm artk hersey yolunda gider hepimiz icin de cabucaj iyilesiriz...
çok üzüldüm çok moral bozucu geçmiş olsun canım sağlık olsun kendine dikkat et.Kızlar bugün istanbuldaydım.iki kalçamın aradındaki dikişlerden sürekli su bışalıyordu.ercan bey gerekli kontrolleri yapıp yinede dikilmen önce içerde silikonu görmek istediğini söyledi.yatış yapıldı.aneliyathanede kalçamı uyuşturup hafif Çakır keyf bi haldeyken silikonun durumunun iyi olmadığını enfeksiyona çok elverişli bi halde olduğunu ve çıkarması gerektiğini söyledi.ağladım biraz ama sonra kabul ettim ve çıkardılar.sanki bi organımı orda bırakmış gibiyim.3 ay sonra yeniden takıcağını söylüyor etcan bey ama ben bilmiyorum tereddütteyim.eşim bu Halim'i görünce üzülme istiyorsan taktırr diyor ama çocuklarımı bu kadar ihmal etmeye hakkımın olmadığını düşünüyorum.ercan bey gerekli toparlama işlemlerini yaptığını lazer lipoyla popoyu şekillendirdiğini beli fazlasıyla incelttiğini bununda beni mutlu edeceğini söyledi ama yinede o bombemi özledim şimdiden
ameliyattan sonra bi hoşuma giyindim ve uçağıma yetiştim.orda bi dakika daha kalmak istemedim.vardır bi hayır.ama popo silikonu zor bi olay sürekli üstündesin.benden bu kadar evimde dinlenmekteyim:) eski popom yeni belim ve karnımla:)
canım arkadaşlık yolladım kabul edersen resimlerine bakmak isterim merak ettim.Evet banada yayvan otur dedi aynen öyle senin dediğin gibi. Herhalde bu nazlanma süresi biraz sürecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?