a aa geçmiş olsun doktor ne dedi? ne yapmak gerekirmiş? acıyor mu? of hemen geçer inşallah canım yaaaaa
hehheee ben planı yaptım :)önce memişleri halletme peşindeyim :)
sırt lipo ve göğüs dikleştirme istiyorum :) ee sonra bacak sonra kol germe sonra kalça :)e artık yüz le de final yaparız :))
bu arada zayıflayamadım bennnn
hala aynı kilodayım.duraklamayı kırmak için
spora başladım doktorumun izniyle.ama sanırım ters bir hareket yaptım.
o muhteşem göbek deliğim den kan geldi azıcık.(
şimdi orda bir dikiş görünüyor...çok canım sıkkın
kızlar popom kapanmadı baycan beni çağırıyor dikiş atıcakmış pazar oradayım (
Bayırgülü 19 unda da benim sıram gelio peş peşeyiz Allah yardımcımız olsun inşallah hepimiz için kolay bir süreç olur...
Elifnaz ve Bayırgülü, fıstıklar kervanına katılmadan önceki son haftasonunu kendinizi şımartarak ve musmutlu geçirin ki haftaya en bi keyifli ameliyathane misafiri ödülünü başka başka doktorların hastalarına kaptırmayın. Bakan bir daha baksın amanııın bu Ercan hoca ne yapıyor da bizim misafirler keyifden 38 köşe oluyor desinler. Haydi kızlar fısssstık olmaya!!!
Ah be güzelimcanını sıkma ne olur ama canının kıymetini de azıcık bilsen ya Jelesec hepinizin şu tez canlılığınızdan söz etmişti geçenlerde. Zayıflamasan ne olur ki Güzel kadınlar sadece bedenleriyle ruhlarını birbirlerine denkleştiren kadınlardan çıkar. Buradaki her fıstık hatundaki yürek o tvlerden dergilerden burnumuza sokularak onlar gibi olunması mecburiyeti varmış gibi gösterilen çırpı bacaklı tahta bedenli kaç hatunda var? Muhteşem göbek deliğinden ve muhteşem göbeğinden özür dilesen bir de öpücük kondursan acaba bu seferlik affeder mi seni? Bi daha yapmam söz de dersen belki o musibet dikiş kaçıverir geldiği yere.
Canım senin adına üzüldüm zira hem canın sıkılmıştır hem bu beklenmedik yolculuk belki seni biraz olsun yoracaktır. Bu sefer popon Istanbulu özledi de sana dikiş bahanesi mi yarattı desem azıcık gülümser misin? Lütfen bu sefer dikkatli ol ve kendine iyi davran. Pazar için de bol şanslar.
Begonya inşallah cnm yaa ... Beklemesi stresli ama burada paylaştıkça verilen cesaretler çok güzel iyiki varsınız kızlar ❤❤❤
kızlar popom kapanmadı baycan beni çağırıyor dikiş atıcakmış pazar oradayım (
Çok teşekkürler.Birde beni düşün sevincimi Allahıma bin şükür.Sen toparla görüşürüz tabii.Gidersin kontrole bu hafta.Ne zaman gideceğini yazarsın.Çok mutluyum çooooook.
Begonyacım en zoru atlattın şimdi dikkatli olup bol bol ense yapacağın zamana başlayacaksınsıkıntısız iyileşme süreci diliyorum sana canım ilk gece aradım hemşireye adını verdim uyumuyor bağlayalım dediler bağladılar hat pat diye düştü tekrar geç diye aramadım yorma kendini iyi hissettikçe yaz canım
Begonya gergindukanci ve nolac hepinize geçmiş olsun yeni olacak olanlara da inşallah her şey GÖNLÜNÜZCE olur hepinizi öpüyorum
topiğe bir girdin pir girdinnnenerjine yazılarına hayranımmm sabah sabah okurken yüzümde gülümsemeler oluştu hep bizimle kal
Begonyacım iyi olmana çok sevindim canım çok daha iyi haberlerini ve en yakın zamanda da resimlerini bekliyorz tatlm
Canım inan bana, hiç ama hiç korkulacak gibi değil ben sadece narkozdan çıktıktan sonra mide blantısı şikayetim oldu, onuda şuna bağladım, 1 gün önce en son saat 18:30 bir tabak salata yemiştim o kadar, ertesi gün beni saatinde almadılar 15:30 girdim ameliyata, odaya gelmem 20:00 yeni 24 saati aşkın bir zaman aç kaldım. Narkozu da yedim sonra feci bir bulantı oldu. Yani sanırım bulantının fazla olması çok aç kalmamdan kaynaklanmıştır. Onun dışında herşey çok rahat geçiyor inan bana. Benki birde göğüsden korkuyordum kas altı slikon konacak diye, çok okumuştum çok ağrılı oluyor diye fakat inan bana göğüslerden şuana kadar hiç birşey hissetmediminşallah böyle devam eder. Ynai uzun lafın kısası heyecan yapama herşey çok rahat geçecek inşallah
Ayy çok sevindim şu anda :))) okadar rahatlattınki beni anlatamam... Ne güzel geçti bitti artık yaza kadar tam forma girersin fıstık gibi olursun bu arada göğüsler ilk zamanlar çok kötü dururlar birbirinden ayrık ve çok sert olurlar ama zamanla şişlik iner ve şekil alır inanki ben silikonlu olduğunu unuttum... Çok geçmiş olsun cnm bol bol dinlen keyfini çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?