Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canım benim yine ne güzel yazmışsın, ayrıca beni aradığın için çok memnun oldum çoook. Yukarda sıraladığın güzel dilekler için ayrıca teşekkürler. İnşallah en kısa zamanda görüşürüz. :13:

Canım inan bende seni aramayı düşünüyordum az önce. Bunu duyduğuma çok sevindim hemde çok. bu harika bir haber. Toparlayayım bunu kutlayalım buluşalım biryerlerde topluca ne iyi olur Canım ayrıca beni aradığın için ne kadar mutlu oldum anlatamam. Şuan çok daha iyiyim. Ercan bey geldi herşey yolunda dedi. Yarın öğlen çıkacağım. Artık evde yazarım yine. Öptüm bitanem kocaman

Çok teşekkürler.Birde beni düşün sevincimi Allahıma bin şükür.Sen toparla görüşürüz tabii.Gidersin kontrole bu hafta.Ne zaman gideceğini yazarsın.Çok mutluyum çooooook.

Begonya inşallah cnm yaa ... Beklemesi stresli ama burada paylaştıkça verilen cesaretler çok güzel iyiki varsınız kızlar ❤❤❤

canımmm hadi atlattın zoru

eve geçince detayları yaz mutlaka
kapak çekimleri nasıldı çizimlerde neler yaşandı amlythaneye girişte gözler doldu mu :)
hepsini merak ediyoruz

hehheee ben planı yaptım :)önce memişleri halletme peşindeyim :)
sırt lipo ve göğüs dikleştirme istiyorum :) ee sonra bacak sonra kol germe sonra kalça :)e artık yüz le de final yaparız :))

bu arada zayıflayamadım bennnn
hala aynı kilodayım.duraklamayı kırmak için
spora başladım doktorumun izniyle.ama sanırım ters bir hareket yaptım.
o muhteşem göbek deliğim den kan geldi azıcık.(
şimdi orda bir dikiş görünüyor...çok canım sıkkın

elifnaz artık dualarımız senin için :)
çok güzel geçecek her şey istediğin gibi olacak.lütfen korkma bitince bumuydu diyosun :)

bu arada 4 yıl oturdum kocaelide çok özlüyorum oraları...

a aa geçmiş olsun doktor ne dedi? ne yapmak gerekirmiş? acıyor mu? of hemen geçer inşallah canım yaaaaa

aminn kuzum ağzından bal damlıyor hihihi :) aah ah benim hala muallakta sabır sabır...

olsun bebebem hayırlısı diyoruz ya her zaman

a aa geçmiş olsun doktor ne dedi? ne yapmak gerekirmiş? acıyor mu? of hemen geçer inşallah canım yaaaaa

sağol canım.doktoru aramadım.bu gün 3.gün,dünde çok az kan vardı.
dikişi akşam fark ettim özel bir gün bu gün artık bu günde aranmaz :)
yarını bekliyorum

bu arada kızlar kankamdan ayrıldım
çok üzgünümmmmm
en zor günlerimde o destek olmuştu bana ööylece kaldırıp çekmeceye koymak çok ağır geldi

şaka bir tarafa cidden zor geldi.hala acaba giysemmi diyorum :)

Son düzenleme:
elifnaz artık dualarımız senin için :)
çok güzel geçecek her şey istediğin gibi olacak.lütfen korkma bitince bumuydu diyosun :)

bu arada 4 yıl oturdum kocaelide çok özlüyorum oraları...

Cnm verdiğin cesaret için çok teşekkürler sizler böyle destek verdikten sonra daha çok rahatlıyorum ❤❤❤

oyyy olsun arasaydın keşke kıs sağlık buu, neyse inşallah ciddi bişey değildir kuzum

kızlar popom kapanmadı baycan beni çağırıyor dikiş atıcakmış pazar oradayım(

geçmiş olsun nolac'cım, dikişten sonra kolaycacık iyileşir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…