Arkadaşlar begonyadan haber alan var mı?
Bende sürekli siteye girip haber varmı diye bakıyorum ama hala bişey yok inşallah sorunsuz geçmiştir...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar begonyadan haber alan var mı?
Kızlar birsürü yazdım ama gönderdim çıkmadı. Size uzun uzun tekrardan yazacağım ama şuan yoruldum. Sadece iyim çok şükür onu bilin birde verdiğiniz destek içi çok teşekkürler. Öptüm hepinizi
Kızlar birsürü yazdım ama gönderdim çıkmadı. Size uzun uzun tekrardan yazacağım ama şuan yoruldum. Sadece iyim çok şükür onu bilin birde verdiğiniz destek içi çok teşekkürler. Öptüm hepinizi
hadi bakalım geçmiş olsun şimdi sırada ben varım kızlar 18 ine kaldı 4 gün...dualarınızı ve desteğinizi eksik etmeyiniz lütfen
Bayırgülü 19 unda da benim sıram gelio peş peşeyiz Allah yardımcımız olsun inşallah hepimiz için kolay bir süreç olur...
hadi bakalım geçmiş olsun şimdi sırada ben varım kızlar 18 ine kaldı 4 gün...dualarınızı ve desteğinizi eksik etmeyiniz lütfen
Canım hiç korkulacak gibi değil. Benim sadece ameliyattan sonra mide bulatımın dışında ne ağrı ne sancı hiç bir sıkıntım olmadı. Sadece yataktan kalkerken ve yatarken biraz çekiyor karın o da herkeste olmazmış. hayırlısıyla sende iyi atlatacaksın tüm dualarım seninle canım:13:
ay çok sevindim canım ya...daha önce ameliyat olmuş biri olarak o bulantıları çok iyi biliyorum. ne zaman taburcu olacaksın? seni takip etmeye devam ediyoruz ve hep iyi haberler duyacağımıza inanıyorum...
begonya Tatlım çok geçmiş olsun hadi sende katıldın estetikliler grubuna
Canım hiç korkulacak gibi değil. Benim sadece ameliyattan sonra mide bulatımın dışında ne ağrı ne sancı hiç bir sıkıntım olmadı. Sadece yataktan kalkerken ve yatarken biraz çekiyor karın o da herkeste olmazmış. hayırlısıyla sende iyi atlatacaksın tüm dualarım seninle canım:13:
Begonya çok sevindim iyi olmana oh sen ne güzel kurtardın darısı başıma.. Bayır Gül'ü ben kocaelinde yim ama Ataşehir memorial da Ercan Karacaoğluna olacağım ameliyatımı çok tırsıyorum bu arada (