• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kızlarrr son 5 gün... Her gece rüyamda karnımı gerdiriyorum olsamda bitse artık bu stress:18:
Benim 1 yaşında kızım var ameliyat sonrası sizce zor geçermi??? Lazer lipo ve mini karın germe olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum...:37:

Kızlar birsürü yazdım ama gönderdim çıkmadı. Size uzun uzun tekrardan yazacağım ama şuan yoruldum. Sadece iyim çok şükür onu bilin birde verdiğiniz destek içi çok teşekkürler. Öptüm hepinizi :16:

merhabalar ben ankara'da, varsa aramizda

karin germe+popo kaldirma
meme kaldirma\diklestirme
kol ve uyluk germe

ameliyatlarini gecirmis hastalara akil sormak ve basarili hocalar icin referans almak istiyorum.

Bu saydigim ameliyatlarla ilgili olarak ozellikle Suhan Ayhan, Gokhan Tuncbilek, Unzile Balci Akbuga ve Nedim Sarifakioglu hakkinda ne dusunuyorsunuz?

Son düzenleme:
Kızlar birsürü yazdım ama gönderdim çıkmadı. Size uzun uzun tekrardan yazacağım ama şuan yoruldum. Sadece iyim çok şükür onu bilin birde verdiğiniz destek içi çok teşekkürler. Öptüm hepinizi :16:

Tatlım hadi bakalım geçmiş olsun. Cillop gibi oldun:)) şimdiden sonra biraz sabır...

Canim hadi gözünaydin oldu mu, olacak mi, su kadar gün kaldi derken sonunda sende muradina erdin. Kendini iyi hissettigin zaman ayrintilari bekliyoruz :)

hadi bakalım geçmiş olsun:nazar: şimdi sırada ben varım kızlar 18 ine kaldı 4 gün...dualarınızı ve desteğinizi eksik etmeyiniz lütfen:16:

hadi bakalım geçmiş olsun:nazar: şimdi sırada ben varım kızlar 18 ine kaldı 4 gün...dualarınızı ve desteğinizi eksik etmeyiniz lütfen:16:

Canım hiç korkulacak gibi değil. Benim sadece ameliyattan sonra mide bulatımın dışında ne ağrı ne sancı hiç bir sıkıntım olmadı. Sadece yataktan kalkerken ve yatarken biraz çekiyor karın o da herkeste olmazmış. hayırlısıyla sende iyi atlatacaksın tüm dualarım seninle canım:13:

Canım hiç korkulacak gibi değil. Benim sadece ameliyattan sonra mide bulatımın dışında ne ağrı ne sancı hiç bir sıkıntım olmadı. Sadece yataktan kalkerken ve yatarken biraz çekiyor karın o da herkeste olmazmış. hayırlısıyla sende iyi atlatacaksın tüm dualarım seninle canım:13:

ay çok sevindim canım ya...daha önce ameliyat olmuş biri olarak o bulantıları çok iyi biliyorum. ne zaman taburcu olacaksın? seni takip etmeye devam ediyoruz ve hep iyi haberler duyacağımıza inanıyorum...

ay çok sevindim canım ya...daha önce ameliyat olmuş biri olarak o bulantıları çok iyi biliyorum. ne zaman taburcu olacaksın? seni takip etmeye devam ediyoruz ve hep iyi haberler duyacağımıza inanıyorum...

Yarın çıkacağım ama öğleden öncemi sonramı bilmiyorum. Birazdan doktor gelecek söyler saatini. Şuan iyiyim canım tek sıkıntım yatağa yatarken ve yataktan çıkarken dikiş yerleri acıyor o kadar da olacak sanırım.

Begonyacığım çok çok özür diliyorum seninle konuştuktan sonra tekrar siteye gelemedim iyilik haberlerini iletemedim arkadaşlara. Kızlar ben öğlenden sonra gidemediğim için sesini duyabilecek için aradım Begonyacığı, eminim hepiniz gibi o da çok tatlı bir hatun:) Mide bulantısı dışındaki sıkıntın kasa yapılan iyileştirme operasyonu ile ilgili tatlım. Bu gece biraz daha iyi yarın biraz daha iyi derken minik bebek adımları ile her gün biraz daha fıstık olarak bitecek sıkıntıların. Sonra hep birlikte harika bir yemek yiyeceğiz. Nolac poposunu gösterecek, tlbtlb ne kadar haince zayıflamış ve fıstık olmuş gösterecek. Hepiniz bana daha neremi yaptırsam ki bunalımı yaşattıktan sonra gelecek yıl bu vakitlerde yaptıracağım operasyonu planlayacağız. Itiraf ediyorum nolac kadar cesur olamayacağım galiba:( tlbtlb sen de bacaklara mı, kalçaya mı konsantre olacaksın ona karar verirsin. Jelesec sende sırada ne var?
Yeniden Begonyaya dönecek olursam; sen şimdi o yatağın ve hastanedeki ilginin tadını çıkart. Sonra daha bir sürü mesajla burada gelişmeleri paylaşırız.

Begonya çok sevindim iyi olmana oh sen ne güzel kurtardın darısı başıma.. Bayır Gül'ü ben kocaelinde yim ama Ataşehir memorial da Ercan Karacaoğluna olacağım ameliyatımı çok tırsıyorum bu arada :((

Oy oy oy ameliyatı olmuşta, olacaklara anlatmaya gelmiş :54:
Telde sesin harika geliyordu :nazar: çok sevindim her şeyin güzel geçmesine.Baycan nasıl beğendin mi :1:
İşte begonyacık hepsi bu tam anlattığım gibimiymiş :34: Şimdiden sonrası da çok çok güzel geçecek.
Bugün dua et demiştim ya her şey yolunda ve güzel sadece takip edicez dedi bende çok mutluyuuum çoook :nazar:

Begonya çok sevindim iyi olmana oh sen ne güzel kurtardın darısı başıma.. Bayır Gül'ü ben kocaelinde yim ama Ataşehir memorial da Ercan Karacaoğluna olacağım ameliyatımı çok tırsıyorum bu arada :((

Ahan da bir tırsan daha :50:
Boşa güzel kafanızı yormayın :34:
Yatcan kakcan bitmiiiiş :nazar:

Back