• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Haklısın gerçekten beklemek çok zor, seninde dediğin gibi herşeyde bi hayır vardır. İnşallah dediğin gibi olur herşey güzel ve sorunsuz geçer. Öptüm bitanem:16:

bende çok öpüyorumm sakinleştiriciyi alman çok iyi olacak canım
keşke bana geceden verselerdi :)

dualarımız kalbimiz seninle lütfen yazmayı unutma...:54:
uyandığında çok mutlu olacaksın etrafa gülücükler saçacaksın :34:

Kızlar, ameliyathanede acil durum çıktığından ercan bey 4 den sonra alacakmış. Şuan hasta yatağından yazıyorum sizlere. Ne güzel 1 de girecektim anestezi doktoru bie gelmişti. 4 den sonraya srkınca bu sefer srum taktılar çünkü benim tansiyorn normalde de düşük zaten birde açlık eklenince biraz dana düşmüş o yüzden ameliyat öncesi serum yiyorum. İnşallah herşey güzel olur rahat geçer. Kendime gelip yazacak duruma gelince siz bilgi vereceğim. Offf ama şuan beklemedeyim. Canlarım dualarınız benimle olsun.:16:

Geç olsun güç olmasın demişler, su gibi geçsin zaman. Kuş gibi hafiflemis olacaksın aksama, dualarım seninle !

canım hastaneyi aradım ama adını bilmediğim için ulaşamadım tek hasta sen değilsin 6. 7 ve 8.katta hastaları varmış hangisi diye sorunca görevli dedim tşkler ben kendine cepten ulaşırım:1:beklemek hele hastanede beklemek sıkıntılı hemide açken develi kebap hemen karşında doyur karnını:51:

Ben aml sonrasında yeniştim lahmacunlar Adana'lar içki köfteler fıatıklı sarmalar develiyi sağolsun:)

Canim cok gecmis olsun. Sigara kullaniyormusun?

kullanıyorum ama en tiryaki halim haftada 2 paket. şuan içmiyorum. doktorum sigara konusunda günde 6 7 tane içilen sigara benim yapacağım operasyon için etkileyici değil ama tabiki içmeni tavsiye etmiyorum zaten ameliyattan sonraki görüntünden sonra içmek istemiyeceksin demişti . gerçekten de öğle oldu

harika! senin adına çok sevindim...yalnız venividivici nin tavsiyelerini sakın yabana atma, kendini işlere kaptırıp sonra üzülmeyesin...ben de 18 inde seninkilerin aynısını olacağım, hafiften yusuf yusuf durumları yani :53: benim doktorum 4 gün hastanede kalacağımı söyledi...inşallah hepimiz senin gibi sorunsuz bir süreç yaşarız...

inşallah canım. Birde şöyle bişi var sorunsuz derken sadece o beklediğim ağrılarım olmadı çok korkmuştum birkaç günde olsa çok ağrım olacağını sanmıştım ama olmadı ama onun dışında tabiki hareketlerin kısıtlı oluyor olmak zorunda çünkü çok fazla dikiş var. doktorum ameliyatın %20 si kesi den %80 i dikişten oluşuyor demişti. şimdiden sana geçmiş olsun inşallah sorunsuz geçirirsin. Bişi daha söylüyeyim sonucun mükemmelliğini görünce pek te ağrılarını takmıyorsun.

Merhabalar kızlar:) uzun zamandır bakamamıştım ne var ne yok, biliyosunuz talihsiz bir ameliyat geçirdim. Şimdi iyiyim ama merak etmeyin bayağı toparladım. yarın 3 hafta olcak. Hala tam dikelemiyorum. Şişlikler morluklar da var biraz hala. hareketlerim rahatladı bayağı ama oturma kalkma eğilme vs. Zaten beni estetik ameliyattan çok çıkan sorunlar ve diğer ameliyat vs. zorladı. Yarın kontrol için hastaneye gideceğim. Umarım herşey yolundadır... Tüm ameliyat olanlara geçmiş olsun bu arada benden sonra:)

Merhabalar kızlar:) uzun zamandır bakamamıştım ne var ne yok, biliyosunuz talihsiz bir ameliyat geçirdim. Şimdi iyiyim ama merak etmeyin bayağı toparladım. yarın 3 hafta olcak. Hala tam dikelemiyorum. Şişlikler morluklar da var biraz hala. hareketlerim rahatladı bayağı ama oturma kalkma eğilme vs. Zaten beni estetik ameliyattan çok çıkan sorunlar ve diğer ameliyat vs. zorladı. Yarın kontrol için hastaneye gideceğim. Umarım herşey yolundadır... Tüm ameliyat olanlara geçmiş olsun bu arada benden sonra:)

arkadaşlar ben burda daha çok yeniyim ameliyat olan ve olacak olan herkese sağlık ve sonrasında süper bir memnuniyet diliyorum

umarım arkadaşım herşey yolundadır
unutursun çektiğin sıkıntıları
kontrol sonrası bilgi ver lütfen merak ediyoruz

Kelebekli, dilerim ameliyatın geçmekte olan sıkıntıları dışında başka hiç bir sıkıntın kalmayacak yakında. Lütfen dikkat et kendine.

Begonyaaa ne alemdesiiiinnnn?

Nolac, sen nasılsın? Dikişlerin ne durumda? Lütfen sandalye tepelerinden uzak dur. Fıstık oldun fıstık kal:)

Begonyacık saat 16.00 da ameliyata girecekti. Bu şartlar altında saat 02.00-03.00 civarı ilaçların etkilerinden biraz sıyrılabilir. En iyi tahminle sabaha ses çıkar. Yarın yanına gitmeye çalışacağım. Başaramazsam bile telefonla bilgi almaya çalışacağım.

Kelebekli, dilerim ameliyatın geçmekte olan sıkıntıları dışında başka hiç bir sıkıntın kalmayacak yakında. Lütfen dikkat et kendine.

Nolac, sen nasılsın? Dikişlerin ne durumda? Lütfen sandalye tepelerinden uzak dur. Fıstık oldun fıstık kal:)

Begonyacık saat 16.00 da ameliyata girecekti. Bu şartlar altında saat 02.00-03.00 civarı ilaçların etkilerinden biraz sıyrılabilir. En iyi tahminle sabaha ses çıkar. Yarın yanına gitmeye çalışacağım. Başaramazsam bile telefonla bilgi almaya çalışacağım.

Canım İyiyim artık çok dengeli hareket etmeye başladım. Karınla ilgili bi sıkıntım yok hiç olmadı ana kalça zor. Hala tam kabullenmedi silikonu. Dikişim açık hala kuruması için uğraşıyorum bir dikiş ama tüm vücudumu etkiledi. 3 haftada tam kapanır diyorlar enfeksiyon kalmaması için uğraşıyorum:)

Back