Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

kızlar banada yardım edin lütfen.elazığda yaşıyorum şu an.üniversite hastanesinde yaptıran var mı hiç.herkes özelde mi yaptırıyor.bi de ağrı olarak sezeryanla kıyaslayabilir misiniz?

sibel ben 2 ay önce istanbulda oldum amlytımı.ağrım çok fazla olmadı.genelde rahattım.fakat amlyt sonrası bronşit oldum o beni çok zorladı...tek sıkıntı hareket kısıtlılığı oluşuyor.bir süre oturup kalkarken yardım alıyorsun.buna bağlı olarak hafif bir pskoloji bozulması yaşıyorsun :) hep böylemi kalacağım korkusu sarıyor.fakat birde bakıyorsunki tek başına yatıp kalkabiliyorsun :) dik yürüyebiliyorsun :)
işte o zaman dünyalar senin oluyor :)
sezeryanla asla kıyaslanamaz...aslaaa!.ben 3 sezeryan geçirdim ilki çok rahattı.ama ikinci ve üçüncüde öldüm öldüm dirildim..cidden üçüncüde öbür tarafa gidip geldim şoklarla falan yani..

doktorunu iyi araştır lütfen.elbetteki aklımıza kötü şeyler getirmiyoruz:) ama her zaman tedbirli olmakta fayda var :)

Son düzenleme:

Begonya allah yardımcın olsun, korkma yatcan kalkcan bitmiş olcak. Bende cumartesi günü kontrole gelicem. Çıkmamış olursan seni gormeye gelirim yanına.

Son düzenleme:

bejj geçmiş olsun...sürecinin sıkıntısız olması mutluluk verici :)
darısı amlyt olacak olan arkadaşlarımızın başına diyelim :)

Begonya büyük ihtimalle şu an ameliyatta veya girmek üzeredir.. Allah yardımcısı olsun inşallah kolay atlatır bu süreci.. Dualarımız seninle Begonya fıstık gibi hafiflemiş olarak aramıza dön... 😘😘

Kızlar, ameliyathanede acil durum çıktığından ercan bey 4 den sonra alacakmış. Şuan hasta yatağından yazıyorum sizlere. Ne güzel 1 de girecektim anestezi doktoru bie gelmişti. 4 den sonraya srkınca bu sefer srum taktılar çünkü benim tansiyorn normalde de düşük zaten birde açlık eklenince biraz dana düşmüş o yüzden ameliyat öncesi serum yiyorum. İnşallah herşey güzel olur rahat geçer. Kendime gelip yazacak duruma gelince siz bilgi vereceğim. Offf ama şuan beklemedeyim. Canlarım dualarınız benimle olsun.

Amin canım benim ama hala bekliyorum ameliyathanede acil durum oluşmuş o yüzden bana sıra saat 4 den sonra gelecekmiş. Beklemedeyim anladığın. Dualarınız için allah razı olsun.

Amin canım benim ama hala bekliyorum ameliyathanede acil durum oluşmuş o yüzden bana sıra saat 4 den sonra gelecekmiş. Beklemedeyim anladığın. Dualarınız için allah razı olsun.

canım hastaneyi aradım ama adını bilmediğim için ulaşamadım tek hasta sen değilsin 6. 7 ve 8.katta hastaları varmış hangisi diye sorunca görevli dedim tşkler ben kendine cepten ulaşırımbeklemek hele hastanede beklemek sıkıntılı hemide açken develi kebap hemen karşında doyur karnını

Canım haklısın açken çok zor bitanem. Develi ye birlikte gideriz inşallah canımcım.

canım bende sana destek mesajı yacaktım :)
şimdi uyuyorsundur fln filan :)))

beklemek çok zor biliyorum ama her işte bir hayır vardır.önemli olan amlytının güzel geçmesi
az kaldı çoook az biraz daha sık dişini :))

et ettt :) biraz da nazlan :)) çekecekler artık o kadarda olsun dimi ama :)))

Haklısın gerçekten beklemek çok zor, seninde dediğin gibi herşeyde bi hayır vardır. İnşallah dediğin gibi olur herşey güzel ve sorunsuz geçer. Öptüm bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…