şimdiden geçmiş olsun inşallah herşey çok güzel olur...
3 aydır sürekli sizleri takip ediyorum. Çünkü bende karın germe meme küçültme ameliyatına girecektim çok heycanlı ve aynı zamanda çok korkuyordum. amaaaa bugün ameliyatımın 5. günü herşey süper geçti. En ufak bir ağrım sızım kesinlikle ve kesinlikle olmadı .Sadece anesteziden uyanırkenki mide bulantılarım dışındabeni hiç bir şey rahatsız etmedi. 2 günde ayağa kalktım .gerçekten bu kadar kolay olacağını hiç düşünmemiştim.Bu tür ameliyat düşünen arkadaşlar kesinlikle korkmayın bence. doktorunuzu iyi seçmeniz yeterli.sonrasını bırakın doktorunuz düşünsün. Ben İzmirde oldum ameliyatımı Prof.Dr. ERAY COPCU canım doktorum çok teşekkür ediyorum kendisine. Şu aşamadan sonraki süreci bende merakla bekliyorum. göyüslerim çok güzel görünüyor. Fakat karnım çok şiş daha. doktorum 1 ay sonra çok daha farklı olacak dedi . Sonuçları yazarım size.
Kızlarrrrr, şimdi Ercan bey aradı. Yarın saat 13:00'de ameliyata giriyorum hayırlısıyla inşallah. 2 gün hastanede kalacağım. Herşeyin hayırlısı inşallah. Allah bana ve benim gibi ameliyat olacaklara yardım etsin, sağlıklar versin. Canlarım dualarızını eksik etmeyin benden, tek ihtiyacım olan yarın sizin dualarınız :13:
Kızlarrrrr, şimdi Ercan bey aradı. Yarın saat 13:00'de ameliyata giriyorum hayırlısıyla inşallah. 2 gün hastanede kalacağım. Herşeyin hayırlısı inşallah. Allah bana ve benim gibi ameliyat olacaklara yardım etsin, sağlıklar versin. Canlarım dualarızını eksik etmeyin benden, tek ihtiyacım olan yarın sizin dualarınız :13:
Ayyy ayy ayyyy canim sonun da sende kurtuluyorsun. Agrisiz, sorunsuz bir ameliyatin olsun. Canim sen istanbulda mi yasiyorsun? Hastahane de iki gün kalicam yazmissin onun icin soruyorum. Ayrica sigara isleri ne alem de :)
kızlar o kadar çok ameliyat olan tarih alan oldu ki benim kafa karıştırdı herkesi
Canım tatlım ya, sen bu forma gökten yanlışlıkla düşen bir melekmisin ? Ne güzel yazıyorsun, ne güzel moral veriyorsun, çok sağol tatlım. Amin inşallah herşey dediğin gibi olur. Hayatım sende inşallah en yakın zamanda revizyonunu gerçekleştirirsin ve burdan senin de güzel haberlerini oluruz. Sonrada sen ve ben diğer kızlarıda ayartıp, hep beraber bir tatil yaparız. Harika olur. Bize bir ad buldum : KK'nün yan kolu "Taş gibim kızlar kulübü" :
olsun kuzum normaldirr kalabalığız burda şükür ki
Begonyacık, uyuyacaksın uyanacaksın bir de bakmışsın yıllarca hamallığını yaptığın canını sıkan ne varsa gitmiş:) Ercan beyin elleri kanatlansın, gözleri şahin görüşlü olsun. Sen bebekler gibi uyu uyan. 1-2 gün kafa dinle sonra buraya gel herşeyi anlat. En yakın zamanda taş gibi hatunlar toplantısı yapın ben de gelip hepinizi göreyim. Dualarım, yüreğim seninle canım:)
Canım benim ne güzel moral verdin yine bana. Aminnnn inşallah herşey dediğin gibi olacak canım. Toparlanır toparlanmaz yazarım sizlere sonra seninde dediğin gibi inşallah en kısa zamanda görüşürüz. Duana ihtiyacım olacak yarın çok sağol canımcım.
canim senin popon ne durumda? acilan dikis icin ne soyledi doktor? hala oturmak zormu? ne zaman kendi popongibi hiss edceksin? sordunmu doktora?
Gergincim bende çok pişmanım memislerimi yaptirmadigima(
Begonyacık, uyuyacaksın uyanacaksın bir de bakmışsın yıllarca hamallığını yaptığın canını sıkan ne varsa gitmiş:) Ercan beyin elleri kanatlansın, gözleri şahin görüşlü olsun. Sen bebekler gibi uyu uyan. 1-2 gün kafa dinle sonra buraya gel herşeyi anlat. En yakın zamanda taş gibi hatunlar toplantısı yapın ben de gelip hepinizi göreyim. Dualarım, yüreğim seninle canım:)
Canım haklısın benimkiside ameliyat öncesi stres herhalde. Sizleri çok seviyorum bana bu kadar moral ve destek veridğiniz için. Çok teşekkürler hepinize :)
canım çok merak ettim özel bölgedeki çatlakları nasıl almış dikmiş mi yoksa dikişin çok altta onlarda mı gitti.
Evet kızlar ya büyük buluşma ayarlasak ne güzel olur :) popomu yakından görürsünüz:) 4 Mart'ta eşim Ercan beye burun aml olacak istanbuldayım ayarlayın adamı ekiyim geliyim yanınıza :)
yarın büyük gün begocuum :)
artık sende gerginler kervanındasın.dualarımız seninle olacak...lütfen kendini iyi hissedince yaz,bizi habersiz bırakma
mothers sanırım karın derisini aşağı çekerken özel bölgede ki deriyide iyice yukarı çekmiş çünkü dikiş fln yok orda.benim dikişlerim zaten oldukça aşağı da.
bu arada sanırım diyorum çünkü bu konuyu hiç konuşmadık.sadece bana dikişlerimi aldırdığım gün hani senin çatlakların vardı bak hepsi gittii :) demişti.ama ben o gün çok hastaydım bronşitten dolayı o yüzden teşekkür bile edememiştim
Yıllardır o kadar çok doktor ve hastane önerisine koşa koşa gittim ki sayısını kendim bile unuttum:) önerilerin kadar buradan paylaştıklarınızı takip etmek o kadar cesaret veriyor ki neredeyse süren tedaviyi kesip bankadan kredi çekip Ercan beyin kapısına dayanacağım:) sabır da bizim cinsimize özenle verilmiş bir armağan, öyle olmasa 9 ay boyunca içimizdeki varlığı görmeden bağlanabilir miydik? Sabredeceğim, hepinizi sıkı sıkı takip edeceğim ve zamanı geldiğinde koşarak yeni göbişime kavuşmak için kendimi doktoruma teslim edeceğim:) bu arada Ercan beyin sana yaptığı sürpriz de harikaymış. Her geçen gün kendine aynada baktıkça nasıl da mutluluğun artıyordur kim bilirDilerim, sağlıkla ve mutlulukla dolu nice uzun yıllar artarak devam eder:) ve inşallah zamanı gelince güzel göğüslerin için de buradan sohbetler ederiz:)
Evet mini germe yaptı doktor tam germe olursa görünen farklı bir iz olur dedi.mini olmasına rağmen izim büyük.biraz yukarıda olmasının sebebi dikişi yamultmuş ve belli bi miktarı görünüyo.kenarlar görünmüyo ama orta kısımlar görünüyo.ameliyat sonrasında da ne kilo aldım ne de verdim aynıyım.liposuction ise tam bir fiyasko hiç yapılmamış gibi yanlarımda oldugu gibi duruyor.
Popo patladı vallabomba gibi olmuştu ((
oo sıkı takiptesin o zaman :)
her şeyin bir vakti varmış tatlım.ben 4-5 yıl önce düzcede otururken almıştım amlyt kararını.sonra işte bu amlyt vidyolarını fln izleyince vaz geçmiştim.demekki zamanı değilmiş,bazen keşke daha önce olsaymışım boşuna beklemişim onca zaman diyorum ama sonra...belkide sonuç beni mutsuz edecekti belkide amlytta sorun yaşayacaktım...her zaman her şeyin hayırlısını diledim demekki hayırlı olan buydu :)
senin içinde hayırlısı olsun arkadaşım.zaten tecrübelisin.en doğru kararı vereceğini düşünüyorum :)
ayy inşallah :) memeden sonra neye takarım bilmiyorum :))
mammazia merhaba;yazım diline bayıldım keşke benim ameliyatlarımdan öncede motive mesajları yazsaydın süpersin
ha ha ha patladı gittim mi hep tlbtlbnin gözü değdikız düzelir o hemen patlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?