Kızlarrrrrr, son 1 gün.
İnşallah sorunsuz, sıkıntısız bir süreç yaşar ve çabucak iyileşirsin tatlım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlarrrrrr, son 1 gün.
Beğonya bu dakikalarda ameliyatta olma ihtimalin yüksek, sorunsuz geçsin dualarımız seninle iyi haberlerini bekliyoruz
Canım burada sanırım Elazığ ile ilgili destek bulamayabilirsin, ama bazı arkadaşlar Türkiye'nin farklı farklı yerlerinden İstanbul'a geldiler. Üniversite hastanesi deneyimli arkadaşlar da Ankara'dan haber verebilirler. Sezaryen ameliyatından çok daha kolay, ameliyat izin de hemen hemen aynı yerde olacaktır. Yazın ameliyat olmaz diye bir kural da yok sanırım. Korsen ve sıcaklarla ilişkin biraz daha aşk nefret ilişkisine dönüşür o kadar:) ya da benim gibi uzun vade plan yap 2015 yarıyıl tatiline sıkı hazırlan ve kurtul:)
3 aydır sürekli sizleri takip ediyorum. Çünkü bende karın germe meme küçültme ameliyatına girecektim çok heycanlı ve aynı zamanda çok korkuyordum. amaaaa bugün ameliyatımın 5. günü herşey süper geçti. En ufak bir ağrım sızım kesinlikle ve kesinlikle olmadı .Sadece anesteziden uyanırkenki mide bulantılarım dışındabeni hiç bir şey rahatsız etmedi. 2 günde ayağa kalktım .gerçekten bu kadar kolay olacağını hiç düşünmemiştim.Bu tür ameliyat düşünen arkadaşlar kesinlikle korkmayın bence. doktorunuzu iyi seçmeniz yeterli.sonrasını bırakın doktorunuz düşünsün. Ben İzmirde oldum ameliyatımı Prof.Dr. ERAY COPCU canım doktorum çok teşekkür ediyorum kendisine. Şu aşamadan sonraki süreci bende merakla bekliyorum. göyüslerim çok güzel görünüyor. Fakat karnım çok şiş daha. doktorum 1 ay sonra çok daha farklı olacak dedi . Sonuçları yazarım size.
Tsk ederim gulumcum. heyecanla bekliyorum:)
yandan cekilmis resmimide ekledim, baka bilirsin canim.)
Ameliyatın ertelenebilir cnm
Gülüm maşallah çok güzel olmus. Sen benden sonra oldun ameliti ama ne güzel ödem falan kalmamış. Benim karnım hala bayağı buyuk
Canım arkadaşlık teklifi gönderdim eklersen ben de görebilirim resimleri.
Sevgili arkadaşım çok sevindim. çok geçmiş olsun, inşallah bundan sonra da herşey çok güzel olur. birkaç soru sorabilir miyim sana? kaç yaşındasın, ameliyatın kaç saat sürdü, hastanede kaç gün kaldın? çalışıyor musun ve işe ne zaman dönebileceksin?
Kızlarrrrr, şimdi Ercan bey aradı. Yarın saat 13:00'de ameliyata giriyorum hayırlısıyla inşallah. 2 gün hastanede kalacağım. Herşeyin hayırlısı inşallah. Allah bana ve benim gibi ameliyat olacaklara yardım etsin, sağlıklar versin. Canlarım dualarızını eksik etmeyin benden, tek ihtiyacım olan yarın sizin dualarınız :13:
Allah yardımcın olsun, dualarımız seninle olacak. Yarın öğleden sonra fıstık gibi olacaksın ;-)
tabiki sorabilirsin . ben 34 yaşındayım ameliyatım 4,5 saat sürdü tam karın germe yanlara lipo birde meme küçültme . cuma günü saat 14.00 da ameliyata girdim 19.00 gibi odama geldim cumartesi yani ertesi günü saat 12.00 da hastaneden çıktım. 3 gün sonra direnlerim çıktı yani dün şuan istediğimi yapabiliyorum. ben çalışmıyorum ama masa başı gibi bir işim olsa pazartesi işe rahatlıkla başlayabilirim
Kızlarrrrr, şimdi Ercan bey aradı. Yarın saat 13:00'de ameliyata giriyorum hayırlısıyla inşallah. 2 gün hastanede kalacağım. Herşeyin hayırlısı inşallah. Allah bana ve benim gibi ameliyat olacaklara yardım etsin, sağlıklar versin. Canlarım dualarızını eksik etmeyin benden, tek ihtiyacım olan yarın sizin dualarınız :13:
güzel haberlerini bekliyoruz
hayırlısıyla atlatman dileğiyle
oyyy heyecan doruktaaaaa herşey çokkk güzel olsun, kolaycacık geçsin gitsin ameliyatın inşallah canım dualarım seninle
tabiki sorabilirsin . ben 34 yaşındayım ameliyatım 4,5 saat sürdü tam karın germe yanlara lipo birde meme küçültme . cuma günü saat 14.00 da ameliyata girdim 19.00 gibi odama geldim cumartesi yani ertesi günü saat 12.00 da hastaneden çıktım. 3 gün sonra direnlerim çıktı yani dün şuan istediğimi yapabiliyorum. ben çalışmıyorum ama masa başı gibi bir işim olsa pazartesi işe rahatlıkla başlayabilirim