• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

3 aydır sürekli sizleri takip ediyorum. Çünkü bende karın germe meme küçültme ameliyatına girecektim çok heycanlı ve aynı zamanda çok korkuyordum. amaaaa bugün ameliyatımın 5. günü herşey süper geçti. En ufak bir ağrım sızım kesinlikle ve kesinlikle olmadı .Sadece anesteziden uyanırkenki mide bulantılarım dışındabeni hiç bir şey rahatsız etmedi. 2 günde ayağa kalktım .gerçekten bu kadar kolay olacağını hiç düşünmemiştim.Bu tür ameliyat düşünen arkadaşlar kesinlikle korkmayın bence. doktorunuzu iyi seçmeniz yeterli.sonrasını bırakın doktorunuz düşünsün. Ben İzmirde oldum ameliyatımı Prof.Dr. ERAY COPCU canım doktorum çok teşekkür ediyorum kendisine. Şu aşamadan sonraki süreci bende merakla bekliyorum. göyüslerim çok güzel görünüyor. Fakat karnım çok şiş daha. doktorum 1 ay sonra çok daha farklı olacak dedi . Sonuçları yazarım size.

Canım burada sanırım Elazığ ile ilgili destek bulamayabilirsin, ama bazı arkadaşlar Türkiye'nin farklı farklı yerlerinden İstanbul'a geldiler. Üniversite hastanesi deneyimli arkadaşlar da Ankara'dan haber verebilirler. Sezaryen ameliyatından çok daha kolay, ameliyat izin de hemen hemen aynı yerde olacaktır. Yazın ameliyat olmaz diye bir kural da yok sanırım. Korsen ve sıcaklarla ilişkin biraz daha aşk nefret ilişkisine dönüşür o kadar:) ya da benim gibi uzun vade plan yap 2015 yarıyıl tatiline sıkı hazırlan ve kurtul:)

çok teşekkür ederim cevabınız için.amaliyat olmayı çok istiyorum ama 3.sezaryende emboli geçirdiğim için korkuyorum aynı zamanda.eşimini de ikna edemiyorum.ama o sarkma benim özgüvenimi zedeliyor.dukanla 20 kilo verdim karnım pek gitmedi.

3 aydır sürekli sizleri takip ediyorum. Çünkü bende karın germe meme küçültme ameliyatına girecektim çok heycanlı ve aynı zamanda çok korkuyordum. amaaaa bugün ameliyatımın 5. günü herşey süper geçti. En ufak bir ağrım sızım kesinlikle ve kesinlikle olmadı .Sadece anesteziden uyanırkenki mide bulantılarım dışındabeni hiç bir şey rahatsız etmedi. 2 günde ayağa kalktım .gerçekten bu kadar kolay olacağını hiç düşünmemiştim.Bu tür ameliyat düşünen arkadaşlar kesinlikle korkmayın bence. doktorunuzu iyi seçmeniz yeterli.sonrasını bırakın doktorunuz düşünsün. Ben İzmirde oldum ameliyatımı Prof.Dr. ERAY COPCU canım doktorum çok teşekkür ediyorum kendisine. Şu aşamadan sonraki süreci bende merakla bekliyorum. göyüslerim çok güzel görünüyor. Fakat karnım çok şiş daha. doktorum 1 ay sonra çok daha farklı olacak dedi . Sonuçları yazarım size.

Sevgili arkadaşım çok sevindim. çok geçmiş olsun, inşallah bundan sonra da herşey çok güzel olur. birkaç soru sorabilir miyim sana? kaç yaşındasın, ameliyatın kaç saat sürdü, hastanede kaç gün kaldın? çalışıyor musun ve işe ne zaman dönebileceksin?
:16:

Sevgili arkadaşım çok sevindim. çok geçmiş olsun, inşallah bundan sonra da herşey çok güzel olur. birkaç soru sorabilir miyim sana? kaç yaşındasın, ameliyatın kaç saat sürdü, hastanede kaç gün kaldın? çalışıyor musun ve işe ne zaman dönebileceksin?
:16:

tabiki sorabilirsin . ben 34 yaşındayım ameliyatım 4,5 saat sürdü tam karın germe yanlara lipo birde meme küçültme . cuma günü saat 14.00 da ameliyata girdim 19.00 gibi odama geldim cumartesi yani ertesi günü saat 12.00 da hastaneden çıktım. 3 gün sonra direnlerim çıktı yani dün şuan istediğimi yapabiliyorum. ben çalışmıyorum ama masa başı gibi bir işim olsa pazartesi işe rahatlıkla başlayabilirim

Kızlarrrrr, şimdi Ercan bey aradı. Yarın saat 13:00'de ameliyata giriyorum hayırlısıyla inşallah. 2 gün hastanede kalacağım. Herşeyin hayırlısı inşallah. Allah bana ve benim gibi ameliyat olacaklara yardım etsin, sağlıklar versin. Canlarım dualarızını eksik etmeyin benden, tek ihtiyacım olan yarın sizin dualarınız :13:

Son düzenleme:
Kızlarrrrr, şimdi Ercan bey aradı. Yarın saat 13:00'de ameliyata giriyorum hayırlısıyla inşallah. 2 gün hastanede kalacağım. Herşeyin hayırlısı inşallah. Allah bana ve benim gibi ameliyat olacaklara yardım etsin, sağlıklar versin. Canlarım dualarızını eksik etmeyin benden, tek ihtiyacım olan yarın sizin dualarınız :13:

Allah yardımcın olsun, dualarımız seninle olacak. Yarın öğleden sonra fıstık gibi olacaksın ;-)

tabiki sorabilirsin . ben 34 yaşındayım ameliyatım 4,5 saat sürdü tam karın germe yanlara lipo birde meme küçültme . cuma günü saat 14.00 da ameliyata girdim 19.00 gibi odama geldim cumartesi yani ertesi günü saat 12.00 da hastaneden çıktım. 3 gün sonra direnlerim çıktı yani dün şuan istediğimi yapabiliyorum. ben çalışmıyorum ama masa başı gibi bir işim olsa pazartesi işe rahatlıkla başlayabilirim

çok geçmiş olsun.
yalnız dikkatli ol, kendini iyi hissetmen çok güzel fakat sakın işe güce girişme
karındada göğüstede dıştaki görünen dikişlerin dışında birde iç dikişlerin var
1 ay kendine çok dikkat et

güzel haberlerini bekliyoruz
hayırlısıyla atlatman dileğiyle

oyyy heyecan doruktaaaaa :52: herşey çokkk güzel olsun, kolaycacık geçsin gitsin ameliyatın inşallah canım dualarım seninle

harika! senin adına çok sevindim...yalnız venividivici nin tavsiyelerini sakın yabana atma, kendini işlere kaptırıp sonra üzülmeyesin...ben de 18 inde seninkilerin aynısını olacağım, hafiften yusuf yusuf durumları yani :53: benim doktorum 4 gün hastanede kalacağımı söyledi...inşallah hepimiz senin gibi sorunsuz bir süreç yaşarız...

şimdiden geçmiş olsun inşallah herşey çok güzel olur...

Back