- 11 Eylül 2013
- 1.180
- 112
- 173
- 34
Haklısın gerçekten beklemek çok zor, seninde dediğin gibi herşeyde bi hayır vardır. İnşallah dediğin gibi olur herşey güzel ve sorunsuz geçer. Öptüm bitanem
Kızlar, ameliyathanede acil durum çıktığından ercan bey 4 den sonra alacakmış. Şuan hasta yatağından yazıyorum sizlere. Ne güzel 1 de girecektim anestezi doktoru bie gelmişti. 4 den sonraya srkınca bu sefer srum taktılar çünkü benim tansiyorn normalde de düşük zaten birde açlık eklenince biraz dana düşmüş o yüzden ameliyat öncesi serum yiyorum. İnşallah herşey güzel olur rahat geçer. Kendime gelip yazacak duruma gelince siz bilgi vereceğim. Offf ama şuan beklemedeyim. Canlarım dualarınız benimle olsun.
bende çok öpüyorumm sakinleştiriciyi alman çok iyi olacak canım
keşke bana geceden verselerdi :)
dualarımız kalbimiz seninle lütfen yazmayı unutma...
uyandığında çok mutlu olacaksın etrafa gülücükler saçacaksın
Geç olsun güç olmasın demişler, su gibi geçsin zaman. Kuş gibi hafiflemis olacaksın aksama, dualarım seninle !
canım hastaneyi aradım ama adını bilmediğim için ulaşamadım tek hasta sen değilsin 6. 7 ve 8.katta hastaları varmış hangisi diye sorunca görevli dedim tşkler ben kendine cepten ulaşırımbeklemek hele hastanede beklemek sıkıntılı hemide açken develi kebap hemen karşında doyur karnını
Canim cok gecmis olsun. Sigara kullaniyormusun?
harika! senin adına çok sevindim...yalnız venividivici nin tavsiyelerini sakın yabana atma, kendini işlere kaptırıp sonra üzülmeyesin...ben de 18 inde seninkilerin aynısını olacağım, hafiften yusuf yusuf durumları yanibenim doktorum 4 gün hastanede kalacağımı söyledi...inşallah hepimiz senin gibi sorunsuz bir süreç yaşarız...
Merhabalar kızlar:) uzun zamandır bakamamıştım ne var ne yok, biliyosunuz talihsiz bir ameliyat geçirdim. Şimdi iyiyim ama merak etmeyin bayağı toparladım. yarın 3 hafta olcak. Hala tam dikelemiyorum. Şişlikler morluklar da var biraz hala. hareketlerim rahatladı bayağı ama oturma kalkma eğilme vs. Zaten beni estetik ameliyattan çok çıkan sorunlar ve diğer ameliyat vs. zorladı. Yarın kontrol için hastaneye gideceğim. Umarım herşey yolundadır... Tüm ameliyat olanlara geçmiş olsun bu arada benden sonra:)
Merhabalar kızlar:) uzun zamandır bakamamıştım ne var ne yok, biliyosunuz talihsiz bir ameliyat geçirdim. Şimdi iyiyim ama merak etmeyin bayağı toparladım. yarın 3 hafta olcak. Hala tam dikelemiyorum. Şişlikler morluklar da var biraz hala. hareketlerim rahatladı bayağı ama oturma kalkma eğilme vs. Zaten beni estetik ameliyattan çok çıkan sorunlar ve diğer ameliyat vs. zorladı. Yarın kontrol için hastaneye gideceğim. Umarım herşey yolundadır... Tüm ameliyat olanlara geçmiş olsun bu arada benden sonra:)
Begonyaaa ne alemdesiiiinnnn?
Kelebekli, dilerim ameliyatın geçmekte olan sıkıntıları dışında başka hiç bir sıkıntın kalmayacak yakında. Lütfen dikkat et kendine.
Nolac, sen nasılsın? Dikişlerin ne durumda? Lütfen sandalye tepelerinden uzak dur. Fıstık oldun fıstık kal:)
Begonyacık saat 16.00 da ameliyata girecekti. Bu şartlar altında saat 02.00-03.00 civarı ilaçların etkilerinden biraz sıyrılabilir. En iyi tahminle sabaha ses çıkar. Yarın yanına gitmeye çalışacağım. Başaramazsam bile telefonla bilgi almaya çalışacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?