- 11 Eylül 2013
- 1.180
- 112
- 173
- 34
Zamanı gelince kaşa göze takabilirsin mesela:)
evet olabilir :)
bu arada benim karın gidince bacaklar ortaya çıktı.anam ne kalın bacak varmış bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zamanı gelince kaşa göze takabilirsin mesela:)
Canım inşallah tatlım, dualarınızı esirgemeyin o gün
kızlar banada yardım edin lütfen.elazığda yaşıyorum şu an.üniversite hastanesinde yaptıran var mı hiç.herkes özelde mi yaptırıyor.bi de ağrı olarak sezeryanla kıyaslayabilir misiniz?
Kızlarrrrr, şimdi Ercan bey aradı. Yarın saat 13:00'de ameliyata giriyorum hayırlısıyla inşallah. 2 gün hastanede kalacağım. Herşeyin hayırlısı inşallah. Allah bana ve benim gibi ameliyat olacaklara yardım etsin, sağlıklar versin. Canlarım dualarızını eksik etmeyin benden, tek ihtiyacım olan yarın sizin dualarınız :13:
3 aydır sürekli sizleri takip ediyorum. Çünkü bende karın germe meme küçültme ameliyatına girecektim çok heycanlı ve aynı zamanda çok korkuyordum. amaaaa bugün ameliyatımın 5. günü herşey süper geçti. En ufak bir ağrım sızım kesinlikle ve kesinlikle olmadı .Sadece anesteziden uyanırkenki mide bulantılarım dışındabeni hiç bir şey rahatsız etmedi. 2 günde ayağa kalktım .gerçekten bu kadar kolay olacağını hiç düşünmemiştim.Bu tür ameliyat düşünen arkadaşlar kesinlikle korkmayın bence. doktorunuzu iyi seçmeniz yeterli.sonrasını bırakın doktorunuz düşünsün. Ben İzmirde oldum ameliyatımı Prof.Dr. ERAY COPCU canım doktorum çok teşekkür ediyorum kendisine. Şu aşamadan sonraki süreci bende merakla bekliyorum. göyüslerim çok güzel görünüyor. Fakat karnım çok şiş daha. doktorum 1 ay sonra çok daha farklı olacak dedi . Sonuçları yazarım size.
Begonya allah yardımcın olsun, korkma tayvan kalkcan bitmiş olcak. Bende cumartesi günü kontrole gelicem. Çıkmamış olursan seni gormeye gelirim yanına.
Evet kızlar ya büyük buluşma ayarlasak ne güzel olur :) popomu yakından görürsünüz:) 4 Mart'ta eşim Ercan beye burun aml olacak istanbuldayım ayarlayın adamı ekiyim geliyim yanınıza :)
bebeeem karınları 1 hafta arayla yaptırdık göğüsü aynı gün olalım :)))
Begonya büyük ihtimalle şu an ameliyatta veya girmek üzeredir.. Allah yardımcısı olsun inşallah kolay atlatır bu süreci.. Dualarımız seninle Begonya fıstık gibi hafiflemiş olarak aramıza dön... 😘😘
Amin canım benim ama hala bekliyorum ameliyathanede acil durum oluşmuş o yüzden bana sıra saat 4 den sonra gelecekmiş. Beklemedeyim anladığın. Dualarınız için allah razı olsun.
canım hastaneyi aradım ama adını bilmediğim için ulaşamadım tek hasta sen değilsin 6. 7 ve 8.katta hastaları varmış hangisi diye sorunca görevli dedim tşkler ben kendine cepten ulaşırımbeklemek hele hastanede beklemek sıkıntılı hemide açken develi kebap hemen karşında doyur karnını
Kızlar, ameliyathanede acil durum çıktığından ercan bey 4 den sonra alacakmış. Şuan hasta yatağından yazıyorum sizlere. Ne güzel 1 de girecektim anestezi doktoru bie gelmişti. 4 den sonraya srkınca bu sefer srum taktılar çünkü benim tansiyorn normalde de düşük zaten birde açlık eklenince biraz dana düşmüş o yüzden ameliyat öncesi serum yiyorum. İnşallah herşey güzel olur rahat geçer. Kendime gelip yazacak duruma gelince siz bilgi vereceğim. Offf ama şuan beklemedeyim. Canlarım dualarınız benimle olsun.
Aaaaaaaa BEN GİRDİN SANDIM
Canım hala beklemedeyim. Ama birazdan sakinleştirici ilaç verecekler 2 saat önce getirdiler ben kabul etmedim. Fakat sanırım biraz fazla dırdır edyorum, şimdi de şurubu verelimde kessin şu kadın sesini diye düşünmüş olmalılar
canım bende sana destek mesajı yacaktım :)
şimdi uyuyorsundur fln filan :)))
beklemek çok zor biliyorum ama her işte bir hayır vardır.önemli olan amlytının güzel geçmesi
az kaldı çoook az biraz daha sık dişini :))