- 11 Eylül 2013
- 1.180
- 112
- 173
- 34
cnm devlet hastanesınde olacagım ben aynı anda yapamam dedı doktorum once meme kucultme amelıyatı olacagım sonra karın germe amelıyatı daha sonra bacak uyluk germe ve daha sonra bırazcık popoyu kaldıracam hepsıne tek toplamda 3500 lıra vercegım
Kızlar şimdi doktordan geldim gene. Benim dikişler gene sorun yarattı. Geçen hafta siyahlı kısımlara dikiş atılmıştı, kontrole gittiğimde enfeksiyon var dedi doktor moralim bozuldu epey antibiyotik ve Rifocin ampul verdi dikişin içine enjekte edilecek sonra da
vücut bir kısmını kusacak. Derim çok kötüymüş yaaaaaa dikiş tutmuyomuş...Şu dikişler bir kapansa izleri kafaya takmıyorum inanın...
Sordum tatlım inecek dedi. Tlbtlb benim özel mesaj hakkım yok. Bana ozelden telini yazarmisin seni bir aramak istiyorum sakıncası yoksa.
Yarın yola çıkıyorum. Birazdan valizimi hazırlıycam.korkularım var mutluluk karışık.bi an önce olsa bitse
hayrlısı olsun ınşallah..korkma ya o kdr korkulcak bısey dııl..
hadı gelın toplanın ankaraya :))
Harika, yani dümdüz bir göbişin var. Desene Ercan bey mucize yartıyor. İyiki buraya yazmışım ve sizlerle tanışmışım. Çok teşekkürler canımcım. Darısı benim başıma inşallah ve yaptırmak isteyen diğer arkadaşların
sen benim mimarım sın tlbtlb sayende gaza geldim 7.kilo gitti
Yarın yola çıkıyorum. Birazdan valizimi hazırlıycam.korkularım var mutluluk karışık.bi an önce olsa bitse
Canım sende Ercan beye yaptırmıştın yanlış hatırlamıyorsam. Kombinemi olmuştun.
yok cnm 14000 değildi
canım korkmaaaa dualarımız seninle git yat güzellik uykuna :)
evet tatlım ercan beye oldum.memeden vaz geçmiştim ben zor olur diye düşündüm:)birde protez fikri pek hoş gelmemişti bana :)karın germe ve kol lipo oldum :)
aa ben iyice hatları karıştırdım :)
ne kadar ödemiştin sen?
cnm sen iz için silikon bant kullanıyormuydun?
genelde bant kullananlarda sorun oluyor
Bir güzellik ugruna neler yapiyoruz . Olmayanlar topluca doktoru basip SIKI pazarlik yapip ayni anda ameliyat olalimKilodan korkmuyorum yavas yavas 2 senede 15 kilo verdim. Benim tek sorunum sigara onu asla birakamam ya
oo kontesss oldu bitti ya rahatsınnn :))))
maşallah diyim nazar olma
Yasasin sonun da Ercan bey den mail geldi gelmesine de Lolipop teknigi ne ki ilk kez duyuyorum. Silikon da yapacakmis bikini giyince süper olacakmisim :)) Ayyy düsüncesi bile harika. Ama cokkk para biriktirmem lazimm cokk
Çok teşekkürler kızlar 10 gün boyunca hergün sıkı bir pansuman olucakmışım oksijenli filan eğer o da fayda etmezse
vakum uygulayalım dedi doktorum ona ben kesin güveniyorum dedi. Umarım ona gerek kalmaz çünkü hastaneye yatmam gerekiyormuş.
Sigara kullanmadım ama şimdi canım çok sıkıldığı için 2 paket sigara içtim kızlar ne yazıkki. Ama paket bitince içmeme kararı aldım.
lolipop şekli kesi :)
meme başı çevresinde ve memede ortadan dikey kesi
bende sıgarayı bırakamayanlardanmdrumda bırak demedı. hatta amelıyattan 4 saat once ızın aldm drdan ındm asagı sıgara ıctım ve hala ıcıorum tam gaz devam..ve bı sorun cıkcak dıe ölüyorum korkudan
Ben onu T kesisi diye biliyordum, lolipop mu olmus :) Ama ben onu istemiyordum ya tam ortada iz kaliyor
Ben onu T kesisi diye biliyordum, lolipop mu olmus :) Ama ben onu istemiyordum ya tam ortada iz kaliyor
cnm T başka, lolipop başka
T de birde göğüs altında kesi oluyor
arkadaşım lolipop tekniği en güzel tekniktir İ tekniği şanslısın demek ki aşırı büyük değilT keside daha fazla dikiş kesi demek meme ucundan aşağı inen çizgi en çabuk yok olan yer
ay çok şanslısın cumartesi develideyiz yanına geliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?