• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Teşekkürler tatlım. Sanırım başardım :34:

evet evet başarmışsın:)))

Iyi şanslar! Bu ışlerde şansda cok önemli.😉

kesinlikle şans ve evrene iyi enerji şart:)

Canım ben de arkadaşlık gönderiyorum sayende arkadaşlık isteği nasıl yapılır öğrendim sağolasın

sende sağol canım bende buradan ogltkn arkadaşın sayesinde öğrendim bir çok şeyi:)

Biri beni mi andı :16:

ben andım ben özledik gir arada:16:

Yaptımmı acep Jelesec ?

bakım ama olmuştur çokça bildirimim var biri senin arkadaşlık isteğindir kesin:)

o kadar eziyet çektin yazık etmesen keşke... ben de 10 gündür taş gibi diyet yapıyorum daha 1 kg verebilmişim...:( ameliyata kadar 5 kg veririm diye ümit etmiştim...neyse bakalım belki metabolizma hızlanır birden veririm.

arkadaşım yediklerine dikkat et birde hareket tamam dır bende 7.kilo inan çok fark etti :29:darısı başına

arkadaşım yediklerine dikkat et birde hareket tamam dır bende 7.kilo inan çok fark etti :29:darısı başına

jeleseccim buraya üye olduğumdan beri söylüyorum, bu ameliyat beni müthiş motive etti.sporu hep yapardım ama düzenli değildi...diyetler ise yapboz gibiydi hep...ama şimdi 2 haftadır diyet+spor kusursuz gidiyor. bi şekillenme yok değil ama 18 şubata kadar en az 5 kilo vermem lazım (bu benim kendime koyduğum hedef) ameliyata ne kadar zayıf girersem o kadar iyi olacağını düşünüyorum.

jeleseccim buraya üye olduğumdan beri söylüyorum, bu ameliyat beni müthiş motive etti.sporu hep yapardım ama düzenli değildi...diyetler ise yapboz gibiydi hep...ama şimdi 2 haftadır diyet+spor kusursuz gidiyor. bi şekillenme yok değil ama 18 şubata kadar en az 5 kilo vermem lazım (bu benim kendime koyduğum hedef) ameliyata ne kadar zayıf girersem o kadar iyi olacağını düşünüyorum.

bende sana benzerim yaş 43.ama hep diyete spora başlayıp istikrarla devam eden biri değildim :ssz:18.şubatta mı ameliyatın nerede kime oluyorsun? 5.olmasa da 3.rahat gider canım

Arkadaşlar, Ercan beye daha erken bir randevu için mail atmıştım. Yarın saat 18:15 de beni bekliyor. Göğüs dikleştirmede düşünüyorum ama hem karın hem göğüs olunca narkoz fazla almış olacağımdan çekincedeyim. Bakalım naısl geçecek. İnşallah " bumudur işte budur" dediğim doktor Ercan bey dir. Neler sormam gerek ? Bir liste hazırlayacağım, bana bu konuda bilgi vermek isteyen arkadaşlara açığım. Acaip meraktayım :26:

Arkadaşlar, Ercan beye daha erken bir randevu için mail atmıştım. Yarın saat 18:15 de beni bekliyor. Göğüs dikleştirmede düşünüyorum ama hem karın hem göğüs olunca narkoz fazla almış olacağımdan çekincedeyim. Bakalım naısl geçecek. İnşallah " bumudur işte budur" dediğim doktor Ercan bey dir. Neler sormam gerek ? Bir liste hazırlayacağım, bana bu konuda bilgi vermek isteyen arkadaşlara açığım. Acaip meraktayım :26:

canım kesinlikle kombine ol bak tek seferde narkoz ve iyileşme süreci inan rahatlık bu:34: bi kere notlarını al meme boyutun küçülecek mi yoksa sadece dikleştirme mi istiyorsun?Artı mutlaka varsa eski yara izin vücudun da göster izin nasıl iyileşir sana önden kılavuz olur doktor söyler zaten işten izin olayı tek karında olsa kombine de olsa 15.20.gün alman lazım

canım kesinlikle kombine ol bak tek seferde narkoz ve iyileşme süreci inan rahatlık bu:34: bi kere notlarını al meme boyutun küçülecek mi yoksa sadece dikleştirme mi istiyorsun?Artı mutlaka varsa eski yara izin vücudun da göster izin nasıl iyileşir sana önden kılavuz olur doktor söyler zaten işten izin olayı tek karında olsa kombine de olsa 15.20.gün alman lazım

Canım ya sen harikasın. Bunların hepsini not alacağım ve Ercan beyle görüşeceğim. Dikleştirmeyi düşünüyorum. Daha önce ameliyata karar verdiğim Dr. (benim ısınamadığım, kim olduğunu sende biliyorsun):34: dikleştirmek için meme hacmimin az olduğunu söyledi şu haliyle dikleştirirsek çok küçük olurmuş o yüzden slikon takviyesi ile dikleştirelim demişti. Gerçi ben küçük ve dik göğüs seviyorum, bakalım Ercan bey ne diyecek. Canım asıl beni korkutan göğüs ile birlikte ameliyatın 4-5 saat sürmesi, ben sigara içiyorum üstelik yaş 48 o yüzden alacağım narkozdan ürküyorum. Ameliyat esnasından sonrasında, bende kendimi çok cesur bişey sanırıdım ne korkak çıktım ya :26:

Canım ya sen harikasın. Bunların hepsini not alacağım ve Ercan beyle görüşeceğim. Dikleştirmeyi düşünüyorum. Daha önce ameliyata karar verdiğim Dr. (benim ısınamadığım, kim olduğunu sende biliyorsun):34: dikleştirmek için meme hacmimin az olduğunu söyledi şu haliyle dikleştirirsek çok küçük olurmuş o yüzden slikon takviyesi ile dikleştirelim demişti. Gerçi ben küçük ve dik göğüs seviyorum, bakalım Ercan bey ne diyecek. Canım asıl beni korkutan göğüs ile birlikte ameliyatın 4-5 saat sürmesi, ben sigara içiyorum üstelik yaş 48 o yüzden alacağım narkozdan ürküyorum. Ameliyat esnasından sonrasında, bende kendimi çok cesur bişey sanırıdım ne korkak çıktım ya :26:

:)))ben çok estetikli biriyim halden anlayan canım sağol:21:küçük ve dik istiyorsan sorun yok ama ben öncesi memelerim çok büyük olduğu için küçültmüştüm sonra 6.ay önceki karın germe ameliyatımda çizimlerim yapılırken dekolte kısmım boş hocam seksi durmuyor dediğimde ameliyata gireceksin oraya avuç içi kadar destek olayım 60.yaşında da havada memelerin olsun dedi ve ekledik sen net konuş ne olur o yönlendirir...sigarayı azalt mutlaka bende içiyorum ama ameliyat öncesi son 15.20.güm 4.taneye indirdim öksürük olayı ameliyat sonrası zor karın germede benim ameliyatım 6.saat sürdü tabi bana uyu uyan durumu bu anlamadım geçmiş sayfalarımızda parti resimlerim de var ben sonrası odada keyif yaptım bünye ile alakalı tabi birde moral ne kadar iyi girersen o kadar iyi uyanıyorsun canım

Resimdeki sensin sanırım çok genç duruyoSun ben 26 yaşındayim 40gün önce hem karın germe hem meme protezi ameliyati oldum .1.57 boy 55kiloyum bende

Back