- 11 Eylül 2013
- 1.180
- 112
- 173
- 34
Kelebekli canım nasıl oldun
Kızlar varmı sizlerde herhangi bir haber kelebekliden...
Teşekkürler tatlım. Sanırım başardım
Iyi şanslar! Bu ışlerde şansda cok önemli.😉
Canım ben de arkadaşlık gönderiyorum sayende arkadaşlık isteği nasıl yapılır öğrendim sağolasın
Biri beni mi andı
Yaptımmı acep Jelesec ?
İki gündür canım nasıl çikolata istiyor anlatamam
Canga diye bi çikolata var benim ufaklık gözümün önünde yedikçe içim gidiyor
o kadar eziyet çektin yazık etmesen keşke... ben de 10 gündür taş gibi diyet yapıyorum daha 1 kg verebilmişim...ameliyata kadar 5 kg veririm diye ümit etmiştim...neyse bakalım belki metabolizma hızlanır birden veririm.
arkadaşım yediklerine dikkat et birde hareket tamam dır bende 7.kilo inan çok fark ettidarısı başına
jeleseccim buraya üye olduğumdan beri söylüyorum, bu ameliyat beni müthiş motive etti.sporu hep yapardım ama düzenli değildi...diyetler ise yapboz gibiydi hep...ama şimdi 2 haftadır diyet+spor kusursuz gidiyor. bi şekillenme yok değil ama 18 şubata kadar en az 5 kilo vermem lazım (bu benim kendime koyduğum hedef) ameliyata ne kadar zayıf girersem o kadar iyi olacağını düşünüyorum.
İki gündür canım nasıl çikolata istiyor anlatamam
Canga diye bi çikolata var benim ufaklık gözümün önünde yedikçe içim gidiyor
Krize girince valla ben bir parça yiyorum. Strese girmeye gerek yok
Arkadaşlar, Ercan beye daha erken bir randevu için mail atmıştım. Yarın saat 18:15 de beni bekliyor. Göğüs dikleştirmede düşünüyorum ama hem karın hem göğüs olunca narkoz fazla almış olacağımdan çekincedeyim. Bakalım naısl geçecek. İnşallah " bumudur işte budur" dediğim doktor Ercan bey dir. Neler sormam gerek ? Bir liste hazırlayacağım, bana bu konuda bilgi vermek isteyen arkadaşlara açığım. Acaip meraktayım :26:
bitter ye bari valla benim doktor gaz verdi herşeyi benden beklemeyin spora ve diyete sarın dedimecbur ben yaza kadar iğne ipliğe döneceğim gidip kapak yapacağım kendisine
Evet canısı, krize girince en iyisi bir parça biter. Gerçi ben DAMAK'tan vazgeçemiyorum
canım kesinlikle kombine ol bak tek seferde narkoz ve iyileşme süreci inan rahatlık bubi kere notlarını al meme boyutun küçülecek mi yoksa sadece dikleştirme mi istiyorsun?Artı mutlaka varsa eski yara izin vücudun da göster izin nasıl iyileşir sana önden kılavuz olur doktor söyler zaten işten izin olayı tek karında olsa kombine de olsa 15.20.gün alman lazım
begonyacim kaç yaşındasin
Canım ya sen harikasın. Bunların hepsini not alacağım ve Ercan beyle görüşeceğim. Dikleştirmeyi düşünüyorum. Daha önce ameliyata karar verdiğim Dr. (benim ısınamadığım, kim olduğunu sende biliyorsun)dikleştirmek için meme hacmimin az olduğunu söyledi şu haliyle dikleştirirsek çok küçük olurmuş o yüzden slikon takviyesi ile dikleştirelim demişti. Gerçi ben küçük ve dik göğüs seviyorum, bakalım Ercan bey ne diyecek. Canım asıl beni korkutan göğüs ile birlikte ameliyatın 4-5 saat sürmesi, ben sigara içiyorum üstelik yaş 48 o yüzden alacağım narkozdan ürküyorum. Ameliyat esnasından sonrasında, bende kendimi çok cesur bişey sanırıdım ne korkak çıktım ya :26:
48 yaşındayım canım. 1.58 cm boy, 55 kg.
damak mı ay ay ayyyy antep fıstıklı ne yerdim ne yerdim ama artık bakmıyorum yüzüne küstüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?