• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Yoo yoo Türkiye de olmayi düsünsem bile muhakkak yanimda biri olur. Burda bir kac arkadasim biz seninle geliriz dediler. Hem yanliz, hem ameliyatli otel odalarinda yapamam en düsük bile olsa riski unutmamak gerekir.

Sen nasil oldun zorlugu atlattin mi? Ameliyattan sonra göremeyince bir sorun mu var acaba dedim. Gergindukanci iyi oldugunu söylemisti ama insan yinede merak ediyor. Sana da büyük gecmis olsun.

atlattm ben ınsallah..hersey yolunda sımdılık..sadece cok sıkıldm evde oturmaktan hepsı bu..ınsallah bununlada kalır..

Ben eylül ayında mini karın germe ve liposuction oldum ve memnun değilim.boşa yaptırdım pek bişeye benzemedi

kizlar hepinize minnettarm bu kadarini hic beklemiyodum. beni hic yalnz birakmadnz burda olanlar geldi olamayanlar dualariyla hep yaninmdaydi. hala neden oldugunu bulamadiklarindan arastiriyolar. yapmadiklari sey kalmadi. nedenini bulmaya calisiyorlar tabi ama cok aci cektm. bu ameliyat birinin destegi olmadan yapilcak is degil. ben gencligime guvendm kolay atlatrm dedim.ama minicik bi ihtimal geldi beni buldu. bugun de ses kisikligima kafayi taktilar agzimdam burnumdan biseyler soktular. buronoskopi denen bisey yaptilar hayatmda boyle iskence cekmedim. kizlar olmak isteyenlere tavsiyem mutlaka birilerinin destegini alsnlar. cok gerekli degilse yaptrmasinlar. su yasadkklarimi kimse yasasn istemem. gercekten cok zordu simdi fena degilim ama hala sesim yok gogsumde bir boru var ve hergunn baska bisey yapiliyo. bugun artk baska bisey istemiyorum bundan sonra yapmayn dedim. cok yurekten diliyorum ki kimse yasamasn bunlari. cok iyi dusunun. dikislerim ne halde onu bile bilmiyorum. hergun yeni bi aciyla geriliyorlar. cok zor yuruyorum iki buklum belim cok agriyor. hala kalp damar cerrahisindeyim. hepinize ozellikle smyylmza anlasina ve bgn ziyaretime gelen mothersa cok tesekkur ediyorum. iyiki varsnz gercekten. yoksa ne yapardm bilmiyorum. ameliyat anestezi kucumsenecek seyler degilmis kizlar siz de hafife almayn sakn benm gibi. hepinize sevgiler. insallah iyilesirsem ameliyat sonuclarimi paylasrm. hoscakaln.

cnm sende iiki varsın..ben tanıstıgımıza cok memnun oldm ınan..ama keske bu sekılde tanısmasaydık :(

karın germe gogus protez sırt ve yan lıpo toplamda 4000 tl..bırde protez ucretı 2000 tl..ama sanırım dr lıpo ıcın para almadı..ole solemıstı cunku..

slm canım, geçmiş olsun. İnşallah iyileşme süresi harika geçer. Bende karın germe olacağım. Öğrenebilirsem Dr. kim ? Fiyatlar gayet uygun geldi bana.

mrb ..bugun 8.gunum :))atlattm ınsallah en zor kısmını..
ben hıc yatmıyorum gunduzlerı falan sureklı evın ıcınde ya ayakta gezıorum yada oturuyorum..bırde mesela cekmeceyı acmak ıstıorm bısey almak ıcın yavasca oturur gıbı egılıp acıyorum sorun olur mu sızce? cok sıkıldm ben evde oturmaktan artık cıkıp gezmek ıstıorum :((

Anladım tatlım. Ben İstanbul'dayım hatta 14 Şubata amelyiat günü bile aldım Dr. Hasan Fındık'tan ama birde dr. Ercan beyden randevu alıp onunlada görüşeceğim. Kararımı öyle vereceğim. Ne zor işlermiş bunlar, korkusuda cabası.

Canim sen Hasan Findik'in karin germe yaptigi bir hastasini gordunmu hic? Gormeden yaptirmak dogru diyil. Bende ilk amelyatimi kendini medyada hep reklam yaptiran bir profosore yaptirdim. O beni mahf etdi, maddi manevi yikdi. O yuzden artik kendini medyada reklam yaptiran doktorlara guvenmiyorum. Sende dikkatli ol. Ercan beyle mutlaka gorush. Bende ercan beye yaptirdim 2 ci amelyatimi, cokda memnun kaldim.

Kızlar şu anda karnım 5aylık gibi ama sanki ödem değil de kilo gibi bu aralar hiç dikkat etmiyorum hatta acaba doktor kaslarını iyi dikmesini diye bile düşünmeye başladım biraz oturunca da biraz kat var gibi hep dikkat etmek zorundamıyım hemen şiscekmi böyle ya moralim bozuldu

Canim sen Hasan Findik'in karin germe yaptigi bir hastasini gordunmu hic? Gormeden yaptirmak dogru diyil. Bende ilk amelyatimi kendini medyada hep reklam yaptiran bir profosore yaptirdim. O beni mahf etdi, maddi manevi yikdi. O yuzden artik kendini medyada reklam yaptiran doktorlara guvenmiyorum. Sende dikkatli ol. Ercan beyle mutlaka gorush. Bende ercan beye yaptirdim 2 ci amelyatimi, cokda memnun kaldim.

Çok teşekkür ederim canımcım. Zaten İçimde bir huzursuzluk vardı hep, hiç rahat değildim fakat burdaki yorumları okuyup inceledim ve bugün ercan beyden Pazartesi için randevu aldım. Yarın Hasan bey ameliyat gününü iptal edeceğim. Sende karın germe mi yaptırdın Ercan beye tatlım. Ayrıca fiyatınıda merak ediyorum bir bilgin varmı bu konuda. Tekrardan çok teşekkürler. Öptüm kocaman.:9:

Kızlar şu anda karnım 5aylık gibi ama sanki ödem değil de kilo gibi bu aralar hiç dikkat etmiyorum hatta acaba doktor kaslarını iyi dikmesini diye bile düşünmeye başladım biraz oturunca da biraz kat var gibi hep dikkat etmek zorundamıyım hemen şiscekmi böyle ya moralim bozuldu

ne zaman ameliyat olmuştun? bir de ödem atmak için yiyip içtiklerine dikkat etsen, biraz da yürüyüş mü yapsan acaba...ben daha ameliyat olmadım ama okuduklarımdan çıkardığım sonuçlar bunlar...

canım kilo almış olabilirsin ben ameliyat sonrası fazla ense yapmaktan almıştım:34: 75.le ameliyata girmiştim şimdi sabahları 67.akşam 68 karnım içine iyice kaçtı hareket et bide yediğine dikkat et

ne zaman ameliyat olmuştun? bir de ödem atmak için yiyip içtiklerine dikkat etsen, biraz da yürüyüş mü yapsan acaba...ben daha ameliyat olmadım ama okuduklarımdan çıkardığım sonuçlar bunlar...
3 ay oldu canım yine içime çekme hareketi yapınca canım sıkıldı dışarı bırakınca bayağı bayağı şiş yani

canım kilo almış olabilirsin ben ameliyat sonrası fazla ense yapmaktan almıştım:34: 75.le ameliyata girmiştim şimdi sabahları 67.akşam 68 karnım içine iyice kaçtı hareket et bide yediğine dikkat et
doğru biraz ben de enseyi kaçırdım hiç yürüyüş yapmadığım gibi gene çikolataya sardım eski alışkanlıkları bırakmak çok zor

tskrler olduda bıttı masallah :))

evet maşallah sağlıkla keyifle tadını çıkar bu yaz

Resimdeki benim fakat kozmetik sektöründen değilim. Kimya sektöründenim.

Begonya buldum seni kime benzettiğimi buradan çok sevdiğim bir üye medo diye albümünde resimleri var biri aynı senin bu saçın duruşun çok benziyor :23:

doğru biraz ben de enseyi kaçırdım hiç yürüyüş yapmadığım gibi gene çikolataya sardım eski alışkanlıkları bırakmak çok zor

:43::43: tlbtlb ve benim çete bilir 1.ayı geçti çikolata ve hamur işi ağza girmedi (geçen cumartesi kokan simit canım çok çekti yedim) ertesi gün 2.saat cardiyo yaptım aman canım kes yemeyi o kadar para eziyet boşa gitmesin

:43::43: tlbtlb ve benim çete bilir 1.ayı geçti çikolata ve hamur işi ağza girmedi (geçen cumartesi kokan simit canım çok çekti yedim) ertesi gün 2.saat cardiyo yaptım aman canım kes yemeyi o kadar para eziyet boşa gitmesin
Doğru çok haklısın ama bu tatlı isteğini aşamıyorum hiç sspor da yapmıyorum bu gidişle edimi haklı çıkaracam diye korkuyorum gene alırsın boşuna yaptırma diyodu

Doğru çok haklısın ama bu tatlı isteğini aşamıyorum hiç sspor da yapmıyorum bu gidişle edimi haklı çıkaracam diye korkuyorum gene alırsın boşuna yaptırma diyodu

bak sana ben hemen şişmanlamayan tarif dukan sitesine gir dukan helva harika tadı

Back