evet maşallah sağlıkla keyifle tadını çıkar bu yaz
Begonya buldum seni kime benzettiğimi buradan çok sevdiğim bir üye medo diye albümünde resimleri var biri aynı senin bu saçın duruşun çok benziyor
Çok teşekkür ederim canımcım. Zaten İçimde bir huzursuzluk vardı hep, hiç rahat değildim fakat burdaki yorumları okuyup inceledim ve bugün ercan beyden Pazartesi için randevu aldım. Yarın Hasan bey ameliyat gününü iptal edeceğim. Sende karın germe mi yaptırdın Ercan beye tatlım. Ayrıca fiyatınıda merak ediyorum bir bilgin varmı bu konuda. Tekrardan çok teşekkürler. Öptüm kocaman.
Merak ettim şimdi bana benzeyen diğer üyeyi, boşuna dememişler insanlar çift yaradılmış diye
Ben Ercan beye karin germe ve ilk amelyatimda lipo yapilan bolgelerdeki cukurlara dolgu yaptirdim.
Çok teşekkür ederim canımcım. Zaten İçimde bir huzursuzluk vardı hep, hiç rahat değildim fakat burdaki yorumları okuyup inceledim ve bugün ercan beyden Pazartesi için randevu aldım. Yarın Hasan bey ameliyat gününü iptal edeceğim. Sende karın germe mi yaptırdın Ercan beye tatlım. Ayrıca fiyatınıda merak ediyorum bir bilgin varmı bu konuda. Tekrardan çok teşekkürler. Öptüm kocaman.
Umarım sorunsuz atlatmışsındır. Ameliyat sonrası ne kadar oldu. Şuanki durumun nedir. Memnuniyetin? Umarım sıkmıyorumdur ama sonrasını da çok merak ediyorum. Birde mahsuru yoksa fiyat ne ödedin, yoksa burda fiyat paylaşılmıyormu ?
Canim, karin germe fiyatlari 7-10 bin arasinda olmasi gerek. Hastaya gore fiyatlar deyise bilir.
Ercan beyin eli cok hafif. Hic sorun yasamadim. Ilk gundende memnunum. Cunki bende cok az odem oldu.
Nici Medcezir albümü var saç renklerim diye bir fotoğrafında sana çok benziyor arkadaşlık gönder kabul ederse görürsün
Nasıl ekleyeceğimi bulduktan sonra hemen eklerim
profilinde arkadaşlık isteği gönder var oradan üye adını yazıp atabilirsin dur bak ben sana göndereyim sen kabul et benim arkadaşlık listemde nlglpd bentoprak serap38 (girmiyor artık o foruma gerçi)albümleri var karınları görürsün gönder arkadaşlık ama onlar görsün
Harika, bende ilk görüşmeye gideceğim pazartesi, hayırlısı inşallah
profilinde arkadaşlık isteği gönder var oradan üye adını yazıp atabilirsin dur bak ben sana göndereyim sen kabul et benim arkadaşlık listemde nlglpd bentoprak serap38 (girmiyor artık o foruma gerçi)albümleri var karınları görürsün gönder arkadaşlık ama onlar görsün
Canım ben de arkadaşlık gönderiyorum sayende arkadaşlık isteği nasıl yapılır öğrendim sağolasın
doğru biraz ben de enseyi kaçırdım hiç yürüyüş yapmadığım gibi gene çikolataya sardım eski alışkanlıkları bırakmak çok zor
Biri beni mi andı
doğru biraz ben de enseyi kaçırdım hiç yürüyüş yapmadığım gibi gene çikolataya sardım eski alışkanlıkları bırakmak çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?