• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

evet maşallah sağlıkla keyifle tadını çıkar bu yaz

Begonya buldum seni kime benzettiğimi buradan çok sevdiğim bir üye medo diye albümünde resimleri var biri aynı senin bu saçın duruşun çok benziyor :23:

Merak ettim şimdi bana benzeyen diğer üyeyi, boşuna dememişler insanlar çift yaradılmış diye :34:

Çok teşekkür ederim canımcım. Zaten İçimde bir huzursuzluk vardı hep, hiç rahat değildim fakat burdaki yorumları okuyup inceledim ve bugün ercan beyden Pazartesi için randevu aldım. Yarın Hasan bey ameliyat gününü iptal edeceğim. Sende karın germe mi yaptırdın Ercan beye tatlım. Ayrıca fiyatınıda merak ediyorum bir bilgin varmı bu konuda. Tekrardan çok teşekkürler. Öptüm kocaman.:9:

Ben Ercan beye karin germe ve ilk amelyatimda lipo yapilan bolgelerdeki cukurlara dolgu yaptirdim.

Ben Ercan beye karin germe ve ilk amelyatimda lipo yapilan bolgelerdeki cukurlara dolgu yaptirdim.

Umarım sorunsuz atlatmışsındır. Ameliyat sonrası ne kadar oldu. Şuanki durumun nedir. Memnuniyetin? Umarım sıkmıyorumdur ama sonrasını da çok merak ediyorum. Birde mahsuru yoksa fiyat ne ödedin, yoksa burda fiyat paylaşılmıyormu ?:53:

Çok teşekkür ederim canımcım. Zaten İçimde bir huzursuzluk vardı hep, hiç rahat değildim fakat burdaki yorumları okuyup inceledim ve bugün ercan beyden Pazartesi için randevu aldım. Yarın Hasan bey ameliyat gününü iptal edeceğim. Sende karın germe mi yaptırdın Ercan beye tatlım. Ayrıca fiyatınıda merak ediyorum bir bilgin varmı bu konuda. Tekrardan çok teşekkürler. Öptüm kocaman.:9:

Canim, karin germe fiyatlari 7-10 bin arasinda olmasi gerek. Hastaya gore fiyatlar deyise bilir.

Umarım sorunsuz atlatmışsındır. Ameliyat sonrası ne kadar oldu. Şuanki durumun nedir. Memnuniyetin? Umarım sıkmıyorumdur ama sonrasını da çok merak ediyorum. Birde mahsuru yoksa fiyat ne ödedin, yoksa burda fiyat paylaşılmıyormu ?:53:

Ercan beyin eli cok hafif. Hic sorun yasamadim. Ilk gundende memnunum. Cunki bende cok az odem oldu.

Nasıl ekleyeceğimi bulduktan sonra hemen eklerim :1:

profilinde arkadaşlık isteği gönder var oradan üye adını yazıp atabilirsin dur bak ben sana göndereyim sen kabul et benim arkadaşlık listemde nlglpd bentoprak serap38 (girmiyor artık o foruma gerçi)albümleri var karınları görürsün gönder arkadaşlık ama onlar görsün

Son düzenleme:
profilinde arkadaşlık isteği gönder var oradan üye adını yazıp atabilirsin dur bak ben sana göndereyim sen kabul et benim arkadaşlık listemde nlglpd bentoprak serap38 (girmiyor artık o foruma gerçi)albümleri var karınları görürsün gönder arkadaşlık ama onlar görsün

Teşekkürler tatlım. Sanırım başardım :34:

Canım ben de arkadaşlık gönderiyorum sayende arkadaşlık isteği nasıl yapılır öğrendim sağolasın

doğru biraz ben de enseyi kaçırdım hiç yürüyüş yapmadığım gibi gene çikolataya sardım eski alışkanlıkları bırakmak çok zor

o kadar eziyet çektin yazık etmesen keşke... ben de 10 gündür taş gibi diyet yapıyorum daha 1 kg verebilmişim...:( ameliyata kadar 5 kg veririm diye ümit etmiştim...neyse bakalım belki metabolizma hızlanır birden veririm.

Bende ödem olmadı diyenlerrrrrrr bak nazar vercem şişeceniz hee ona göre :p

Kızlar haydin hep barabar dr ların ofislerini hastaneleri basak :)
Ama işe ankaradan başlayalım :)
Önce kelebeklinin öcünü alıp ordan sırayla tüm dr ları dolaşalım :) kalabalık olalımki gözleri korksun :)

doğru biraz ben de enseyi kaçırdım hiç yürüyüş yapmadığım gibi gene çikolataya sardım eski alışkanlıkları bırakmak çok zor

İki gündür canım nasıl çikolata istiyor anlatamam :(
Canga diye bi çikolata var benim ufaklık gözümün önünde yedikçe içim gidiyor :(

Back