• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Jeleseccim cok tesekkür ediyorum. Özel mesaj yollayabilmem icin 10 yorum daha yapmam gerekiyormus. Bununla 9 tane kaldi :)

kaç kilo ile girdiniz ameliyata? Tek karın mı lipo var mı? Öncelikle şunu yazayım bende ameliyat sonrası ödem çok olmadı yani 4.haftada yukarı da olan dikişim tamamen çamaşırın içine girmişti:34:kişiden kişiye doktorumuz aynı da olsa değişiyor iyileşme süreci ama kendi doktorum dan önce görüştüğüm tüm doktorlar net sonucun 4.6.ay arasında gözükeceğini söylemesi idi :31:unutmadan bol sıvı tüketmen lazım ödem çayını verdi mi sana bilmiyorum ama çok faydasını gördüm ben...iz çamaşırımın nerede ise 4.parmak yukarısında idi yazılarım var geçmişte çok sinir olmuştum hatta doktoru ve k.k.dan arkadaşları taciz etmiştim iniyor inan belki sende 2.ayda inecek ama inecek

Jelesec cim! Benim dikisler ilk gunden nasil asagdaysa ayni durdu. Hatta ben doktora dikisleri agagida istiyorum dememe pisman oldum. Cok asagida yapti. Bende ercan beye sordum, kk dan arkadaslar dikisler inecek diyolar, benimki daha nereye inecek? Oda sende inmiycek gorduyun yerde duracak. Bazilarinda cok odem oldugundan dikisler yukarida gozukuyo, odem inince dikisde iniyo.

Lipomu yapamayan demeyeyim arkadaşımız ameliyat olacak kararını etkilemek olur ben sonucum dan memnun kalmadım düzeltme ameliyatı oldum...her doktorun var memnun kalan kalmayan hastaları canım

ben bacak lipo olmuştum canım, sonrası çökmeler oluşunca meme ameliyatı ile bacak revizyonumu başka doktora oldum karını da sonra oldum...kararını vermişsin kafana takılmasın rahat ol lütfen

slm tekrardan, bugün Ercan beyden randevu almak için girişimde bulundum. Fakat çok dolu ancak pazartesine müsaitmiş, bende cumartesine araya sıkıştırırmı diye mail attım. Onunlada görüşüp Dr. kararımı öyle vereceğim. İyiki sizinle tanışmışım, kocaman öpüyorum:16:

Jelesec cim! Benim dikisler ilk gunden nasil asagdaysa ayni durdu. Hatta ben doktora dikisleri agagida istiyorum dememe pisman oldum. Cok asagida yapti. Bende ercan beye sordum, kk dan arkadaslar dikisler inecek diyolar, benimki daha nereye inecek? Oda sende inmiycek gorduyun yerde duracak. Bazilarinda cok odem oldugundan dikisler yukarida gozukuyo, odem inince dikisde iniyo.

kıskandım seni ben 1.ay bekledim dikişlerin çamaşıra inmesini doktorun bana garezi vardı galiba bende altta olsun diye çok söylendim şükür şimdi allda ama ben tlbtlb ninkini de gördüm onun kide altta ya adam kişini yapısana sarkmasına göre değerlendiriyor

slm tekrardan, bugün Ercan beyden randevu almak için girişimde bulundum. Fakat çok dolu ancak pazartesine müsaitmiş, bende cumartesine araya sıkıştırırmı diye mail attım. Onunlada görüşüp Dr. kararımı öyle vereceğim. İyiki sizinle tanışmışım, kocaman öpüyorum:16:

resimdeki sensen tanıyor gibiyim kozmetik sektörü ile var mı bağlantın?

Gecmis olsun sizde atlattiniz. Umarim hersey yolundadir, ayaklaninca haberler icin bekliyoruz :)

tskrler ..atlattm ..ama yogunluktan gelenden gıdenden acamıorum pcyı ..vakıt sıkıntısı :( hersey yolunda bı sıkıntı yok yasamadmda..ıns bundan sonrada bole devam eder..sız oldunuz mu?

Merhaba Arkadaşlar ,
ben de ameliyat oldum ve eve geldim. Ameliyatı çarşamba günü oldum. göğüs dikleştirme ve lazer lipo yaptırdım. İnanın göğsüm hiç acımıyor ama lipo olan yerler felaket acıyor. Bir de korse ehh tahmin edebiliyorsunuzdur. Korse hareketleri çok kısıtlıyor. Bir de üstüne bügün adet oldum.
Ameliyat yerlerinde bantlar var ama göğsüm mühteşem görünüyor, vücudum da. ödem var. Ödeme rağmen güzel görünüyor. ercan beyin mısır püsküllü karışımından yaptım ödem için ama çok acı oldu. Acaba fazla mı koydum bitkleri. Daha az mı atmak lazım ?
Bir de arkadaşlar yan yatabiliyormuyuz? Yardımcı olursanız sevinirim. Korse 1 ay çıkmayacak dedi doktor ama nasıl olur bilmiyorum. Allahtan kışın ameliyat olmuşum diyorum. 5. gün banyo yapabilirim ve ercan bey göğüs ucu bantlar hariç diğerlerini alkolle çıkartabilirsin dedi. 10 gün sonra kontrolüm var ercan bey göğüs ucundaki bantları alacak. Bu arada HİS VARRR.
İzlere gelince henüz birşey söyleyemem ama 10 sonra onlar hakkında da yazarım. Teşekkürler Jaleesec. İnan senden çok güç aldım.
Kendinize iyi bakın ameliyat olacak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun

cok gecmıs olsn cnm..

Hadi ya cok cokk üzüldüm :( smyylmz da ameliyattan sonra bir daha görünmeyince merak etmistim ama sanirim iyi. Kelebek bütün dualarimiz seninle, bildigim kadariyla yanliz olucam korkuyorum diyordu :( Allah yardimcisi olsun.

ben iim cnm sadece yogunluktan gelenden gıdenden gıremedım.tskrler

bende çok üzgünüm... sürekli dua ediyorum ona ve smyylmz a .
kızlar varya bu smyylmz tam bi melek.Allah ondan razı olsun yaptığı iyliği kimse yapmaz.o haliyle kelebeklinin yanına gitti..elinden geleni yaptı.sağolsun

smyylmaz amlyttan çıkınca iyiydi.ama gece kelebeklinin yanından dönünce aradı çok kötüydü...çok yorulmuş hastanede ayak üstü kalmış..ve tabiki çok üzlmüş..
çok yorgun bitkindi.dikişlerim çok acıyor bayılacak gibiyim dedi :( bu kadar üzüntüyü kaldırmak zor tabi helede amlytlıyken :(

Allah ikisininde şifasını versin bir an evvel eski sağlıklarına kavuşsunlar inşaalah

cnm sagol..benım yerımde kım olsa yapardı bence..

kıskandım seni ben 1.ay bekledim dikişlerin çamaşıra inmesini doktorun bana garezi vardı galiba bende altta olsun diye çok söylendim şükür şimdi allda ama ben tlbtlb ninkini de gördüm onun kide altta ya adam kişini yapısana sarkmasına göre değerlendiriyor

resimdeki sensen tanıyor gibiyim kozmetik sektörü ile var mı bağlantın?

Resimdeki benim fakat kozmetik sektöründen değilim. Kimya sektöründenim.

Kizlar merhaba. Dualariniz icin hepinize tesekkuler. Suan iyiyim hastanedeym hala. 100de 1 gorulen bi ihtimal oldu bsnde gogus kaftesimde hava birikmis kalbe baski yapms. Suan nefes alabiliyorim gogsume minik bi delik actilar havayi bosaltmak icin. Smyylmz senin hakkini nasl oderm bilmiyorum refakatci bile buldun bana. Ablan da sen de harika insanlarsnz. Endiselenmeyn artk olur mu durumum iyiye gidiyor. Suan kalp damar cerrahisindm yarn plastige geri gitcem.

cnm iileşip benı zıyarete gelceksın ve odesmıs olcaz :))

Back