Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam bayanlar ben yeni üye oldum ama yazdıklarınızı üye olmadan önce hep okuyordum 1ay önce bende karın germe ameliyati oldum ankarada
Ya o kadar büyük bi karnım yok ama mideye doğru yamuk bi şekilde şişlik var senin dikiş izin nasıl
Arkadaşlar yardım lutfen... Karın germe sonrası karninizin normal halini ne zaman gördünüz? Ben 13 aralıkta ameliyat oldum nerdeyse 1.5 ay oldu ama hala kocaman karnım var( çok sinir bozucu...
Arkadaşlar yardım lutfen... Karın germe sonrası karninizin normal halini ne zaman gördünüz? Ben 13 aralıkta ameliyat oldum nerdeyse 1.5 ay oldu ama hala kocaman karnım var( çok sinir bozucu...
Canım ameliyatın doğru yapıldıysa 6. Ayda tam şeklini alıyor. Ama benimki gibi bi baytar yaptıysa inmiyor şişlik tekrar mini germe yapılıyor. Umarım 6. Ayda memnun olursun
Canım o dediğin ben korseyi çıkarınca oluyor normal hali öyle değil bende 16 aralıkta oldum ameliyatımı daha hala kabuklu yaralar var göbek deliğini yapamamis bizim safdirik doktor karnımla beraber dümdüz bi çukuru yok yani
bende 14.aralık ameliyat oldum karnımda sertlik var, ödem var, şişlikte var ama senin bahsettiğin gibi çok şiş değil. Galiba bünye meselesi beklemek gerek benim doktorum da şeklinin almasının 6 ay süreceğini söylemişti.
cicim biz aynı zamanda ameliyat olmuşuz, aramızda sadece bir gün var. kilon nasıl senin ameliyat sonrası fazla çıkıyormusun. ben yaklaşık 1,5-2 kilo kadar fazla çıkıyorum tartıda.
Nolac inşallah doğru yapılmıştır. gerçekten çok sinir oluyorum
Nerede ve kime ameliyat olmuştun ??