Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Benim hala kipkırmızı ve hala kabuklu yaralar var hele korseyi takınca çok acıyor bu ara yanıyor resmen bugün markette gittik artık dayanamadım o kadar acıdı ki korseyi orda çıkardım çok canım yandı

selam bayanlar ben yeni üye oldum ama yazdıklarınızı üye olmadan önce hep okuyordum 1ay önce bende karın germe ameliyati oldum ankarada

Merhaba melosb bende yeni uyeyim ve 5 hafta önce karın germe ameliyatı oldum, hala kocaman bir karnım var, zeminde oylemi sormak istedim..

Ya o kadar büyük bi karnım yok ama mideye doğru yamuk bi şekilde şişlik var senin dikiş izin nasıl

Ya o kadar büyük bi karnım yok ama mideye doğru yamuk bi şekilde şişlik var senin dikiş izin nasıl

Benim dikiş izimin üzeri bir parmak kalınlığında alt ve üst tarafı kırmızı mor arası bir durumda:KK43: herkeste oylemi oluyor acaba?

Arkadaşlar yardım lutfen... Karın germe sonrası karninizin normal halini ne zaman gördünüz? Ben 13 aralıkta ameliyat oldum nerdeyse 1.5 ay oldu ama hala kocaman karnım var:KK43:( çok sinir bozucu...

Arkadaşlar yardım lutfen... Karın germe sonrası karninizin normal halini ne zaman gördünüz? Ben 13 aralıkta ameliyat oldum nerdeyse 1.5 ay oldu ama hala kocaman karnım var:KK43:( çok sinir bozucu...

Canım ameliyatın doğru yapıldıysa 6. Ayda tam şeklini alıyor. Ama benimki gibi bi baytar yaptıysa inmiyor şişlik tekrar mini germe yapılıyor. Umarım 6. Ayda memnun olursun

Canım o dediğin ben korseyi çıkarınca oluyor normal hali öyle değil bende 16 aralıkta oldum ameliyatımı daha hala kabuklu yaralar var göbek deliğini yapamamis bizim safdirik doktor karnımla beraber dümdüz bi çukuru yok yani

bende 14.aralık ameliyat oldum karnımda sertlik var, ödem var, şişlikte var ama senin bahsettiğin gibi çok şiş değil. Galiba bünye meselesi beklemek gerek benim doktorum da şeklinin almasının 6 ay süreceğini söylemişti.

Belki de en doğrusu yanıtları 2 ay ve öncesinde ameliyat olanların vermesi nede olsa daha tecrübeliler, yanlışmı düşünüyorum acaba...

Canım ameliyatın doğru yapıldıysa 6. Ayda tam şeklini alıyor. Ama benimki gibi bi baytar yaptıysa inmiyor şişlik tekrar mini germe yapılıyor. Umarım 6. Ayda memnun olursun

Nolac inşallah doğru yapılmıştır. gerçekten çok sinir oluyorum:KK43:

Canım o dediğin ben korseyi çıkarınca oluyor normal hali öyle değil bende 16 aralıkta oldum ameliyatımı daha hala kabuklu yaralar var göbek deliğini yapamamis bizim safdirik doktor karnımla beraber dümdüz bi çukuru yok yani

Melosb cim benimde korse varken çok sorun yok, ama korseyi çıkarttığım zaman böyle dümdüz bir karın yok. bayağı göbekli duruyorum. birde tam bu kaburgalarımın altından itibaren büyük. yani sadece göbek kısmım değil.

bende 14.aralık ameliyat oldum karnımda sertlik var, ödem var, şişlikte var ama senin bahsettiğin gibi çok şiş değil. Galiba bünye meselesi beklemek gerek benim doktorum da şeklinin almasının 6 ay süreceğini söylemişti.

cicim biz aynı zamanda ameliyat olmuşuz, aramızda sadece bir gün var. kilon nasıl senin ameliyat sonrası fazla çıkıyormusun. ben yaklaşık 1,5-2 kilo kadar fazla çıkıyorum tartıda.

Ben 56kiloydum şimdi 55im yanlardaki simitlere lipo yapıldı mi kızlar ya bana yapmadı doktor yapacam dedi sonra yapmamış

cicim biz aynı zamanda ameliyat olmuşuz, aramızda sadece bir gün var. kilon nasıl senin ameliyat sonrası fazla çıkıyormusun. ben yaklaşık 1,5-2 kilo kadar fazla çıkıyorum tartıda.

Canım ya evet ben tam 3 kilo fazla çıkıyorum doktorun eksilttiği fazlalıkları (1 kg) da düşersem tam 4 kilo fazla.. Gülsem mi ağlasammı bilemiyorum.. ama ben bunlar şişlikler ödem falan diye avutuyorum niye almış olabilirim bu kadar 1 ay içerisinde anlaşılır değil hatta mümkün değil:KK52::KK52:

smyslmz canım yarın dı dimi senin ameliyatın... sabırla iyi haberlerini bekliyor olacağım.. herşey gönlünce seyir etsin kolay ve çabuk atlat inşallah....

Venivedivici ???? desi ??? tlbtlb ve tüm diğerleri nerelerdesiniz ??? Jelesec sağol canım seni görüyorum hiç olmazsa.. ya ne ilginç bir duygu bu allah allah :-)) sizlerin yazdığını görünce kendimi daha bir huzurlu hissediyorum.. :KK9:

X