Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ikide bir oraya mı gidip gelecem :) 15 gün sonra gel dedi ameliyattan sonra:) bi dahada srneye olacağım ameliyata kadar gidemem valla bişey olur mu?
ya yok zaten sık gelmezsin millet yurt dışına gidiyor ilk zaman kontrol sonrası tel mail anam daha ameliyat olmadan seneye ameliyat planı ben bir nolac iki
Benim 17 gunum karnimdaki lastikler daha az cekiyor sanki.))) artik dogruldum. 99% dik yuruyorum.)
Gulum77 iyi haberlerine oyle cok sevindimki...
ben açıldığında doktora dedim bakmam oda zorla göstermişti canım kapanmış oluyor banyo sonrası daha da iyi görünüyor kan kalıntısı gidince
Canim senin izler su an ne durumda? Incemi kalinmi dikis izi?
Bana bantlardan bahsedermisiniz? Uzun sure cikmayan bant nasil bisey birde silikon banttan
Bahsediliyorfu internette bsey bulamadim ?
canım benim kenarlar beyazladı ama ortası belirgin geçmezse dövme yaptıracağım ama doktor erken diyor beklemedeyim dikiş izi iyileşmesi de kişiyle alakalı aynı doktora çok kişi ameliyat olduk kiminde ara izi bulmazsın (ada22, rabbit serap) kiminde daha belirgin yara iyi iyileşiyorsa şanslısın
Gülüm dikişleri orda aldırsan olmuyor mu be dedi doktor? Mesela bende Konya'da aldırsam bi plastik cerraha?
Çok geçmiş olsun canım bende de oldu o dediğin kabuklasmis yara soyuldu sanki ta içi gözüküyor çok derin cıvık biseyler görünüyor ben doktoruma soylenedim ama söylemem gerek galiba
arkadaşım dünden beri aklım sende.
şu an nasılsın çok merak ediyorum seni.geceden beri dua ediyorum
çok etkiledi beni bu durum sürekli dikiş yerlerim acıyor
canım yanlış bilgi vermek istemem.söyleyeceğim şeyi kullanmadan önce mutalaka dr una danış.yıllardır aktarlık yapan bir arkadaşım var onu aradım biraz önce.senin durumundan bahsettim.kudret narı varmış zeytin yağlı olanı alıp yağını ameliyat yerine sürsün dedi.kapanmayan yaralarda çok etkiliymiş...
tekrar geçmiş olsun canım inan kendime olmuş gibi üzgünüm...
Dikişlerin ortasında siyahlıklar vardı. Onları olduğu yerler yumuşadı arkadaşlar. Doktorum kendi kendine de kapanır ama izler çok geniş olur onun için uyuşturup dikiş atalım dedi. Salı günü işlemi yapacak. Umarım sonuç iyi olur kızlar...
Canım çok geçmiş olsun.bazn böyle aksilikler olabiliyor. Doktorun kimdi?sigara kullanıyormuydun?