Bence de cesaret şart iyilesme süreci mesela buna hazırlık, istirahat yorucu bi süreç yani ama sonuç süper değer diye düşünüyorum bu arada benim yaş 26 bu arada aynı anda meme büyütme ameliyati da oldum 325cc kas üstü
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)
- Konu Sahibi yaren_76
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Binersin dedi:) geçen seferki karın germede de binebilecek durumdaydım ama yinede adamın eli hafif mi değilmi size sormak istedim
Canim doktorun eli hafifde, ama senin bunyen nasil onu bilemeyiz.)) dren cikdimi problem yok. Dogrulmadan ve yavas yavas yuruyerek nereye istersin gidersin.)
KIzlar dklişim açıldığı gibi bir de ateşlendim iyi mi. Dün ateşim 40 a yaklaşıyordu. Bugün hep yattım şimdi biraz iyiiyim. O dikişlerdeki cıvıklık için doktora gittim. Yağ dokusuna gelmiş ondandır dedi. Salı günü dikiş atılıcak tekrar. Bu arada da merhemle kana benzer ampul verdi. Kızlar moralim çok bozuk karında gittikçe büyüyen açık yara üstüne ateş. Kemiklerim kırılıyor gibi sanki.
Kiyamam.... keske problemsiz seyretse ama olmuyor galiba
Cok gecmis olsun biran once sagligina kavusman dilegi ile...
Merhaba Arkadaşlar, Ercan Bey ile görüştüm. İşini ciddiye alan iyi bir doktor. Onu tanıdıktan sonra iyice emin oldum. Tabiki sizlerin buradaki yorumları da çok yol gösterdi. Teşekkürler arkadaşlar. Yorum ve tecrübelerinizi burada yazmak ameliyat olacaklara inanın çok yol gösteriyor.
Ancak Şubat ilk haftası dolu. O yüzden 22 Ocak'ta ameliyat olabilirim. İzin almam lazım neyse onu hallederim de çocukları 3 gün okula kim kaldıracak. Yada nasıl geri dönerim. Otomatik araba kullanabilirmiyim? Kafamda yüzlerce soru bir an olsun bitsin istiyorum. Bilmiyorum..
Ercan bey göğüs dokumun yeterli olduğunu lolipop şeklinde ameliyat edeceğini bir de belimdeki ve karnımdaki yağları lazer lipo ile alacağını ve sonuçların beni memnun edeceğini söyledi. Üç gün sonra ameliyat olabilirim ama henüz karar veremedim. Yaza mı bıraksam daha iyi mi olur? Çok mu yardıma ihtiyaç duyuluyor arkadaşlar benim burada malesef kimsem yok. :))
Ancak Şubat ilk haftası dolu. O yüzden 22 Ocak'ta ameliyat olabilirim. İzin almam lazım neyse onu hallederim de çocukları 3 gün okula kim kaldıracak. Yada nasıl geri dönerim. Otomatik araba kullanabilirmiyim? Kafamda yüzlerce soru bir an olsun bitsin istiyorum. Bilmiyorum..
Ercan bey göğüs dokumun yeterli olduğunu lolipop şeklinde ameliyat edeceğini bir de belimdeki ve karnımdaki yağları lazer lipo ile alacağını ve sonuçların beni memnun edeceğini söyledi. Üç gün sonra ameliyat olabilirim ama henüz karar veremedim. Yaza mı bıraksam daha iyi mi olur? Çok mu yardıma ihtiyaç duyuluyor arkadaşlar benim burada malesef kimsem yok. :))
Canim doktorun eli hafifde, ama senin bunyen nasil onu bilemeyiz.)) dren cikdimi problem yok. Dogrulmadan ve yavas yavas yuruyerek nereye istersin gidersin.)
Benim 17 gunum karnimdaki lastikler daha az cekiyor sanki.))) artik dogruldum. 99% dik yuruyorum.)
gulum sende benim gibi çabuk toparlandın bende dik yürümüştüm kısa zamanda, Nolac drenler çıkana kadar seni tutar burada ondan sonrası kolay binersin uçağa
Merhaba Arkadaşlar, Ercan Bey ile görüştüm. İşini ciddiye alan iyi bir doktor. Onu tanıdıktan sonra iyice emin oldum. Tabiki sizlerin buradaki yorumları da çok yol gösterdi. Teşekkürler arkadaşlar. Yorum ve tecrübelerinizi burada yazmak ameliyat olacaklara inanın çok yol gösteriyor.
öğretmenler Şubat ayını kapatıyor gecen sene de öyle olmuştu günler dolmuştu canım sen karın germe oldun hani meme daha kolay sana söyleyeyim okula kaldırmak dert değil de kucaklama yada ağır kaldırma yapamazsın, yazın sıcakta estetik ameliyat dikişler yüzünden sıkıntı yaratabilir ama başka şansın yoksa da bırak yapacak bir şey yok canım bana da eşim destek oldu evde izin aldı ilk haftayı atlattık
canım lastik dediğin nedir dikiş falan mi? ben 16aralıkda oldum amlyatimi bende hala kapanmamiş yasalarım var ve bende tam olarak doğrulamadim doğrulsam bile sanki omuzlarim önde duruyor merhem olarak ne sürüyorsun sen kuzum?
Canim ben amelyatin 8 ci gunu yurt disina dondum. Bu gun 17 gunum dikislerimi bile aldirmadim. Kesi yeride bantla kapali goremiyorum ne halde. Doktora dedim bir ayimda dikis aldirmaya gelsem olurmu? Olur dedi. Lastik olayida bazen iceride cekiyor dogrulamiyorsun. Bende artik az cekiyor. Dogruldum. Yalniz cok yorulunca fazla ceker ve gergin olur karin. Dinlenince her sey yolunda oluyor.
öğretmenler Şubat ayını kapatıyor gecen sene de öyle olmuştu günler dolmuştu canım sen karın germe oldun hani meme daha kolay sana söyleyeyim okula kaldırmak dert değil de kucaklama yada ağır kaldırma yapamazsın, yazın sıcakta estetik ameliyat dikişler yüzünden sıkıntı yaratabilir ama başka şansın yoksa da bırak yapacak bir şey yok canım bana da eşim destek oldu evde izin aldı ilk haftayı atlattık
Ben evde olmadığım gün için çocukları kim kaldıracak diye düşünüyorum zaten. Eşim 6:30 da işe gidiyor. Ben araba ile hastahaneye giderim de, gelebilirmiyim bilmiyom. Evet karın ameliyatında 10. günde işteydim. Dik yürüyemedim birkaç gün atlattım .. o zaman şubat tatiliydi ve çocukları yurt dışına anneme göndermiştim. Ama şimdi bilmiyorum. 22 Ocak çarşamba, karneye 2 gün eşim zaten yazı bekle diyor. Ama ben beklemek istemiyorum. Korkuyorum da açıkcası yazın enfeksiyon olur diye Anlıyacağın kafayı yemek üzereyim. Yanımda ne götürmem lazım onu bile bilmiyorum. Pastil aklımda balensiz sütyeni biz mi alıyoz? Bir de doktor dolu B cup olursun dedi? Büyük olurmu acaba?
Canim ben amelyatin 8 ci gunu yurt disina dondum. Bu gun 17 gunum dikislerimi bile aldirmadim. Kesi yeride bantla kapali goremiyorum ne halde. Doktora dedim bir ayimda dikis aldirmaya gelsem olurmu? Olur dedi. Lastik olayida bazen iceride cekiyor dogrulamiyorsun. Bende artik az cekiyor. Dogruldum. Yalniz cok yorulunca fazla ceker ve gergin olur karin. Dinlenince her sey yolunda oluyor.
o bantlar iyi ki var üzerinde iyileşiyor biz yarayı öyle görüyoruz:))) o his yani çekme sonra ki aylarda geçiyor bazen gece ben gerilince uyku arası oluyor ama sık değil
Gülüm dikişleri orda aldırsan olmuyor mu be dedi doktor? Mesela bende Konya'da aldırsam bi plastik cerraha?
nolac kontrole geldiğin de alır belki dikişlerini
Ben evde olmadığım gün için çocukları kim kaldıracak diye düşünüyorum zaten. Eşim 6:30 da işe gidiyor. Ben araba ile hastahaneye giderim de, gelebilirmiyim bilmiyom. Evet karın ameliyatında 10. günde işteydim. Dik yürüyemedim birkaç gün atlattım .. o zaman şubat tatiliydi ve çocukları yurt dışına anneme göndermiştim. Ama şimdi bilmiyorum. 22 Ocak çarşamba, karneye 2 gün eşim zaten yazı bekle diyor. Ama ben beklemek istemiyorum. Korkuyorum da açıkcası yazın enfeksiyon olur diye Anlıyacağın kafayı yemek üzereyim. Yanımda ne götürmem lazım onu bile bilmiyorum. Pastil aklımda balensiz sütyeni biz mi alıyoz? Bir de doktor dolu B cup olursun dedi? Büyük olurmu acaba?
eşin bir kaç gün izin alamaz mı canım, en azından okula gönderip öyle işe geçsin hani tek sen kendini kotarırısın meme olduğu için ama karında zor olur tek kalk yat olayı, çamaşırı doktor veriyor ameliyatın içinde oda,b en iyisi ben minik B olsun demiştim sende öyle site A ve B nin ortası:))) pastil ve pipet çantana al boğaz pastili işe yarıyor
Gülüm dikişleri orda aldırsan olmuyor mu be dedi doktor? Mesela bende Konya'da aldırsam bi plastik cerraha?
Ercan bey orda aldir dedi. Ama ben baska doktora elletmek istemem siz alirsiniz dedim.)) hem nasil olsa bir ayinda kontrole getmem lazim.
Jelesec
Yara izimi cok merak ediyorum.) artik bir ayimda gorurum.)
ben açıldığında doktora dedim bakmam oda zorla göstermişti canım kapanmış oluyor banyo sonrası daha da iyi görünüyor kan kalıntısı gidince
ben açıldığında doktora dedim bakmam oda zorla göstermişti canım kapanmış oluyor banyo sonrası daha da iyi görünüyor kan kalıntısı gidince
Eski doktoruma gidip aldırırım dikişlerimi:)
Eski doktoruma gidip aldırırım dikişlerimi:)
git de adam gebertsin seni
git de adam gebertsin seni
Ben ikide bir oraya mı gidip gelecem :) 15 gün sonra gel dedi ameliyattan sonra:) bi dahada srneye olacağım ameliyata kadar gidemem valla bişey olur mu?