selam bayanlar ben yeni üye oldum ama yazdıklarınızı üye olmadan önce hep okuyordum 1ay önce bende karın germe ameliyati oldum ankarada
Hosgeldin aramıza.... simdi nasılsın ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam bayanlar ben yeni üye oldum ama yazdıklarınızı üye olmadan önce hep okuyordum 1ay önce bende karın germe ameliyati oldum ankarada
canım arada havalandır geçecek merak etme kalmaz öyle ama kontrollerini ihmal etme
Jelesec ciimm teşekkür ederim... evet bugün daha da iyi hissediyorum doktora gittiğim içinmi nedir bilemedim... önemli olmadığını söyledi antibiyotikli bir krem verdi... 10 güne kalmaz kapanır dedi... dediğin gibi geceleri havalandıracağım...
Ama gerçekten çok korkmuştum...
Cuma günü ameliyatım var yaklaştıkça korkum artıyo 2 ay önceki cesaretten eser kalmadı Çok korkuyorum ölürsem falan pisi pisine gidicem vallahi, karın gerdircem, göğüsümü dikleştircem derken öldü diyecekler:18: son anda vazgeçmesem bari ya
Ay inşallah, uyandığımı bir görsem ağrısına razıyım da.Umarım sonuç bu yaşadıklarıma değer:44:
Ya Allah korusun.. getirme aklına öyle şeyler... uyuyup uyanacaksın bakmışsın herşey bitmiş.. ameliyatlar eskisi gibi tehlikeli değil artık çok şükür.... gönlünü ferah tut sonrasında harika bir vücuda sahip olacağını çıkarma aklından...
sevgiyle kal
Ay inşallah, uyandığımı bir görsem ağrısına razıyım da.Umarım sonuç bu yaşadıklarıma değer:44:
Teşekkür ederim massal. haklısın ama insan kokuyor işte bir de mecburi bir ameliyat değil, güzellik uğruna ya, bazen diyosun napıyorum ben kendimi kestiriyorum diyeBak ne guzel bir ad vermissin kendine kekebek gibi hafif ve kolay atlatacaksin..
Ama lutfen iyi dusun iyi seyler olsun... olumsuz dusuncelere kis kis de
Çok geçmiş olsun, ameliyatın üzerinden ne kadar geçmişti? Zorlanma falan mı oldu dikişlerinizde?KIzlar dklişim açıldığı gibi bir de ateşlendim iyi mi. Dün ateşim 40 a yaklaşıyordu. Bugün hep yattım şimdi biraz iyiiyim. O dikişlerdeki cıvıklık için doktora gittim. Yağ dokusuna gelmiş ondandır dedi. Salı günü dikiş atılıcak tekrar. Bu arada da merhemle kana benzer ampul verdi. Kızlar moralim çok bozuk karında gittikçe büyüyen açık yara üstüne ateş. Kemiklerim kırılıyor gibi sanki.
Cuma günü ameliyatım var yaklaştıkça korkum artıyo 2 ay önceki cesaretten eser kalmadı Çok korkuyorum ölürsem falan pisi pisine gidicem vallahi, karın gerdircem, göğüsümü dikleştircem derken öldü diyecekler:18: son anda vazgeçmesem bari ya
Jelesec ciimm teşekkür ederim... evet bugün daha da iyi hissediyorum doktora gittiğim içinmi nedir bilemedim... önemli olmadığını söyledi antibiyotikli bir krem verdi... 10 güne kalmaz kapanır dedi... dediğin gibi geceleri havalandıracağım...
Ama gerçekten çok korkmuştum...
:))) sevindim adına düzgün kullan kremi ve temiz tut orayı ufak tefek sıkıntılar olabilir bünye ile alakalı 10.güne kapanır bu sürede iş güç yapma canım
KIzlar dklişim açıldığı gibi bir de ateşlendim iyi mi. Dün ateşim 40 a yaklaşıyordu. Bugün hep yattım şimdi biraz iyiiyim. O dikişlerdeki cıvıklık için doktora gittim. Yağ dokusuna gelmiş ondandır dedi. Salı günü dikiş atılıcak tekrar. Bu arada da merhemle kana benzer ampul verdi. Kızlar moralim çok bozuk karında gittikçe büyüyen açık yara üstüne ateş. Kemiklerim kırılıyor gibi sanki.
Çok geçmiş olsun umarım kısa sürede toparlanırsın
ameliyat olan çoğu kişi öncesi bu korkuları yaşadı ben eşime vasiyetnamami bile okumuştumkorkma hiç biş şey olmaz uyu uyan hepsi bu harika karın ve memeye kavuşacaksın şimdiden geçmişler olsun
Evet okudum forumda herkes yaklaşınca paniklemiş. Ama şükür hepiniz yaşıyorsunuz ameliyattan hemen sonra kullanılan kremler gerekli olan şeyler neler onların hazırlığını yapayım bari.
ercan beyden randevu aldım yarın görüşmeye gidiyorum.
arkadaşının ameliyat sonrası resmini gördüm bende adına çok üzüldüm umarım düzelir istediği sonucu alır,üstelik o doktorla bende görüşmüştüm 2.yada 3.asisitanı vardı hep Seda s.da izlerdim onu
Senin anlatım dillin ne tlbtlb ameliyatını oldun paniclik geçti şükür
KIzlar dklişim açıldığı gibi bir de ateşlendim iyi mi. Dün ateşim 40 a yaklaşıyordu. Bugün hep yattım şimdi biraz iyiiyim. O dikişlerdeki cıvıklık için doktora gittim. Yağ dokusuna gelmiş ondandır dedi. Salı günü dikiş atılıcak tekrar. Bu arada da merhemle kana benzer ampul verdi. Kızlar moralim çok bozuk karında gittikçe büyüyen açık yara üstüne ateş. Kemiklerim kırılıyor gibi sanki.
Son 13 gün:) heyecanlanmaya başladım:) sanki hiç ameliyat olmamış gibi hissediyorum sizce 5. Gün uçağa binme durumum nasıl olur :)?
nolac dr una sormadınmı?
Binersin dedi:) geçen seferki karın germede de binebilecek durumdaydım ama yinede adamın eli hafif mi değilmi size sormak istedim
Canım tatlı değil çok. Benim çocuklar küçükler o nedenle drenlerim çıkar çıkmaz dönmek istiyorum kaç gün kaldı dren?
kelebekli merhaba
bak buradaki bir çok kişi yaşadı bu duyguyu.paylaşımları okumuşsundur.ben de bu durumu abartanlardanım.
geçenlerde smyylmz ile de telefonda konuşuyorduk ona da söylemiştim.çok pişmanım.
cidden.hiç abartacak bir şey yokmuş.
ameliyat günüme kadar ağladım.vasiyetimi hazırladım :)artık çocuklar bile dalga geçiyorlardı :) kızım anne telefonunu lütfen bana bırak diyordu :)
hele ameliyat sabahı..ah ahh..hastaneden kaçmaya çalışıyordum ağla ağla canım çıkacaktı :)
vaz geçtim ameliyattan olmiycam istemiyorum ben dedim.offf doktora hemşirelere rezil oldum
o gün dr git be senlemi uğraşıcam deseydi ki diyebilirdi :) ben bir kere daha bu ameliyata niyetlenemez aklımdan bile geçiremezdim.
çok samimi söylüyorum ameliyat bitince bumuymuş bu kadarmıydı diyeceksin :) ve çok mutlu olacaksın:)
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz