askbu senin doktorunun adı ne canım, samsunda tanıdıklarım var., bakarsın orda olurum.limon77 özelden geldi canımda ben yazamıyorum özeldan hakkım olmamış daha. senin iin canım sıkıldı ama üzülme demekki daha iyisi ile karşılacaksın bunun için şükret. bak ben devlet hastanesinde oldum 1 ay yeni oldu çok memnunum onları araştır. illaki duyulmuş dr. mu olması lazım. 1 haftada işime başladım. ağrım sızım olmadı. dikişlerim çok güzel ipince o yüzden moralin olsun hadi bakalım sitres yapmanın anlamı ne sadece şükretki yakın zamanda anladın...
ÇOK ÇOK ÜZDÜNÜM ameliyat günümü iptal ettim hiç hoş olmayan bir durum öğrendim. burda IP adresi aynı olan yani aynı bilgisayardan bir çok ( 6 tane) nick le giriş yapılmış ve hepside aylin hanımın hastası bu bende bir şok, hayal kırıklığı ve müthiş bir güven sarsılması yaşattı o kadar üzdünümki dün bütün gün ağladım çok ciddiyim şimdi kim gerçek kişi kim değil bilmiyorum kötü bir oyun bu bunu söyleye bilirim . böyle yaparak bir kazanımmı sağlıyorlar yoksa kayıp mı yorum okuyan herkeze ait kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum ama kaş yaparken göz çıkarma bu olsa gerek ayrıca yönetimede uyrası için çok teşekkür ederim samimi insanlarında burda olduğunu unutmayalım olan bu arada 6 tane nick i yazmıyorum zatten yönetim bu kişileri engellemiş isteyene özelden nerden bulabileceklerini yazarım
GERÇEK OLAN HERKEZE SELAM
limon 77 sen artık vaz mı geçtin. Ben 5 aydır forumu takip ediyorum. Üye değildim, sadece okuyordum. Ameliyata karar verince üye olur, yaşadıkları mı paylaşırım diye düşünüyordum. Şu anda senden beter durumdayım, şok oldum, hayalkırıklığına uğradım. Ben merryi takip ediyordum özellikle.Çünkü Serdar hocayı düşünüyorum, hatta serdar beyle mesajlaştım, 1-2 ay içinde randevu alacaktım. Ama şimdi korkuyorum, güvenim sarsıldı. Ya daha beter bir hale gelirsem, yara izi çok kötü gözükürse, burdaki ameliyat olan herkes mutlu gibi, ya gerçek değilse.
bunu tahmin ediyordum.hiç şaşırmadım...
askbu senin doktorunun adı ne canım, samsunda tanıdıklarım var., bakarsın orda olurum.
meryy dr yazılanları okuyormu ? özür diledin de dikkatimi çekti neyse ya burda kimseyi itham etmiyorum ama insani duyguların sömürülmesinide istemıyorum (kendi adıma)bu olayın dışında tutalım lütfen hocayı.kendisinden çok özür diliyorum bu yazışma için.keşke hiç isminden bahsetmeseydim.şimdi üzüldüm işte.Arkadaşlar benim doktorumun bu sitede yazılan ufak reklamlara ihtiyacı yok.kendisi Yakında Prof ünvanı alacak çok saygıdeğer bir hocadır.rica ederim bunların dışında tutalım.lütfen...
limon77 nasılsın şuanda moralin nasıl canım...
merry seni üzdüğüm için bağışla canım. Serdar Hoca için öyle düşünmüyorum. Keşke ben de isim zikretmeseydim. Sonuçta bu ameliyatı olan bir sürü insan var, o veya bu doktora. Sanırım ameliyattan çok aşırı korkmam ve aynı zamanda da ameliyat olmayı çok istemem sonucu bir an çok üzüldüm, umutlarım suya düştü sanki. Neyse bu gün daha iyiyim, ben zaten (yine reklam olarak algılanmasın )serdar hocayı başka yazılarda da okudum, Hastaları memnun, bir de türkiyenin en iyi 10 plastik cerrahı başlıklı bir haberde de ismini görmüştüm (yazıyı buraya kopyalamak için deminden beri nette arıyorum ama bulamadım, Fazla vaktim yok, oğlum çok küçük, yardımcım da yok, ancak o uyuyunca girebiliyorum) Neyse inşallah benim ve herkes için en hayırlısı olur, bu ameliyatı çok istiyorum gerçekten, ama dehşet korkuyorum, ağrı sızı değil de hepten beter olurum diye. Lütfen son durumun hakkında gelişmeleri yaz, yaran nasıl gözüküyor, karnın nasıl, görüntü doğal mı, cevaplarsan çok mutlu olurum.
meryy dr yazılanları okuyormu ? özür diledin de dikkatimi çekti neyse ya burda kimseyi itham etmiyorum ama insani duyguların sömürülmesinide istemıyorum (kendi adıma)
ve inşallah canı gönülden temennim o ki senin dr işini doğru yapan ve dediğin gibi burda bir sürü sahte kişilik uydurarak kendi kendini met eden biri değil başarıları ile ve çalışmaları ile hastalarının tercıhı olmuş biridir sevgiler bu arada ben bir kaç dr dan daha randevu istedim mail olarak görüşmleerden sizleri haberdar edrim
sevgiler zemuszemus
arkadaşım ben paramı saydım ameliyatımı oldum.olanı bitenide size belki faydalı olur diye yazdım.sömürüldüysen git onlara sor hesabını.bu kadının sonuçta adı belli sanı belli.temennini kabul etmiyorum onuda istanbulda bulacağın doktorlar için kullan.hadi bakalım şansın bol yolun açık olsun.
seviyen hiç hoş değil ama ben yinede sana kendimce cevap vereyim
kimseden hesap sormak gibi bir niyetim yok ben ,ben gibi insanları uyardım üzerine neden bu kadar alınıyorsun bunu hiç anlamadım sakin olman senin için çok daha doğru olur çok kaba bir uslubun var ben bunları yazarken kimseinin ne yaşadığını kiminle ne yaşadığını yargılamadım sadece başıma geleni anlattım ve burada oyunlar döndüğünü hatırlattım benim kadar üzülmesi istemedim rencide olduysan üzerime düzşen özür dilemekse ((((( özür ))))) dilerim ve bundan sonra ister yap ister yapma (paranı bastırdınya) söylediklerini tecrübereni bile olsa dikkate alıp soru sormam oldumu !!!!!!!! Senin kadar meydan okur gibi ( hadi bakalım ) diye başlamadan canı gönülden büyük geçmiş olsun bırak yarası olan gocunsun
arkadaşlarmaillerime baktım da dr lardan çok güzel cevaplar alıyorum tekrar bir umut var bu hoş görünmeyen halımdan kurtulamk için inşalh benim içinde bu konudan muzdarip olan her bir arkadaşım içinde en hayırlısı olur