Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

limon77 özelden geldi canımda ben yazamıyorum özeldan hakkım olmamış daha. senin iin canım sıkıldı ama üzülme demekki daha iyisi ile karşılacaksın bunun için şükret. bak ben devlet hastanesinde oldum 1 ay yeni oldu çok memnunum onları araştır. illaki duyulmuş dr. mu olması lazım. 1 haftada işime başladım. ağrım sızım olmadı. dikişlerim çok güzel ipince o yüzden moralin olsun hadi bakalım sitres yapmanın anlamı ne sadece şükretki yakın zamanda anladın...

askbu senin doktorunun adı ne canım, samsunda tanıdıklarım var., bakarsın orda olurum.

bunu tahmin ediyordum.hiç şaşırmadım...

bu olayın dışında tutalım lütfen hocayı.kendisinden çok özür diliyorum bu yazışma için.keşke hiç isminden bahsetmeseydim.şimdi üzüldüm işte.Arkadaşlar benim doktorumun bu sitede yazılan ufak reklamlara ihtiyacı yok.kendisi Yakında Prof ünvanı alacak çok saygıdeğer bir hocadır.rica ederim bunların dışında tutalım.lütfen...

bunu tahmin ediyordum.hiç şaşırmadım...

valla ne diyim ben hiç anlamadım taa ki görüşmede bir kaç açık yakalayana kadar ondan sonra araştırma gereği duydun .k.k. yönecilerinin açıkmalasını görmesem bi şeyde bulamazdım.arkaşlar sevgili forum yöneticileri şükran şükran şükran daha ne diyim bilmiyorum .şuda var burda gerçek tecrübelerni paylaşan insanlarda var bu paylaşımın sonu değil ben dr arayışındayım ve bu operasyonu olacağım burda bu forumda paylaşmak isteyen arkadaşlarımada tecrübelerimi anlatacağım bundan önce yaşadıklarımı paylaştığım gibi. ben durumu öğrendikden sonra hiç burda yazmadan da tedbirlerimi alırdım ama benim gibi birilerinin olduğunu en azından kurucularının insanları uyaracak kadar dürüst insan olduklarını gördm ve üzerime düşeni yaptım bende uyardım şimdi geçmişe bakıyorum az çok engellenlerin kimler olduğunu ve hepsinin amacını tek olduğunu görebiliyorum kızlar kadınlar külübü gerçek bizlere ait sahip çıkalım :enbuyukkk:
gerçek kişilere selam

askbu senin doktorunun adı ne canım, samsunda tanıdıklarım var., bakarsın orda olurum.

canım benim dr um çağlayan yağmur fakat şu anda asker de zaten birkaç ay sonra gelecek benim ameliyatımı yaptı on gün sonra askere gitti. gelince yaptırırsın artık düşünürsen...

meryy dr yazılanları okuyormu ? özür diledin de dikkatimi çekti neyse ya burda kimseyi itham etmiyorum ama insani duyguların sömürülmesinide istemıyorum (kendi adıma)
ve inşallah canı gönülden temennim o ki senin dr işini doğru yapan ve dediğin gibi burda bir sürü sahte kişilik uydurarak kendi kendini met eden biri değil başarıları ile ve çalışmaları ile hastalarının tercıhı olmuş biridir sevgiler bu arada ben bir kaç dr dan daha randevu istedim mail olarak görüşmleerden sizleri haberdar edrim
sevgiler zemuszemus

limon77 nasılsın şuanda moralin nasıl canım...

valla uçurum kıyısından döndün nasıl olayım süperim valla. dr araştırmasındayım bir iki kişi mail olarak geri dondu .ya sen ole gittin devlet hastanesine ben bole bi şeymi istiyorum dedim .nasıl oldu varmı devlet hastanelerinde bole şeyler bı yazsan sütten ağzı yanan devlet babaya sığınırmış ne diyim :)))))) bi anlatsan lütfen hanı aklıma koydum yaa olucam ben bu ameliyatı

merry seni üzdüğüm için bağışla canım. Serdar Hoca için öyle düşünmüyorum. Keşke ben de isim zikretmeseydim. Sonuçta bu ameliyatı olan bir sürü insan var, o veya bu doktora. Sanırım ameliyattan çok aşırı korkmam ve aynı zamanda da ameliyat olmayı çok istemem sonucu bir an çok üzüldüm, umutlarım suya düştü sanki. Neyse bu gün daha iyiyim, ben zaten (yine reklam olarak algılanmasın )serdar hocayı başka yazılarda da okudum, Hastaları memnun, bir de türkiyenin en iyi 10 plastik cerrahı başlıklı bir haberde de ismini görmüştüm (yazıyı buraya kopyalamak için deminden beri nette arıyorum ama bulamadım, Fazla vaktim yok, oğlum çok küçük, yardımcım da yok, ancak o uyuyunca girebiliyorum) Neyse inşallah benim ve herkes için en hayırlısı olur, bu ameliyatı çok istiyorum gerçekten, ama dehşet korkuyorum, ağrı sızı değil de hepten beter olurum diye. Lütfen son durumun hakkında gelişmeleri yaz, yaran nasıl gözüküyor, karnın nasıl, görüntü doğal mı, cevaplarsan çok mutlu olurum.

mothers merhaba,artık kimin kim için ne düşündüğü çokta önemli değil benim için.baksana burasıda sahte reklam sektörü çıktı.ben ameliyat olmak için araştırmaya başladığımda karşıma çıkan ilk linklerden biriydi burası.az daha burdan birinin yazışmalarına uyup istanbula gitmeyi bile düşünmedim değil...üstelik daha bebeğim 4 aylıkken.işte samimi buluyoruz bazı insanların yazı dilini.oysa kavun değil sanal ortam.entrika dünyası.
bebeğini güle güle büyüt...ve sana dikkate alırsan bir tavsiyem var.ben kızım 14 aylıkken oldum bu operasyonu.ve eve bakıcı birini tuttuk.eşimde 15 gün izin kullandı.yardım eden birileri mutlaka olmalı.hastanede 2 gece yattım ben büyük kızım okul çıkışı yanıma geldi gece benimle kaldı.birde emzirme sorunu.hastanede iki defa çektik gögüslerimi.çıkarken bir daha.bebeğin ne kadar büyüdü bilmiyorum ama evini ve çocuklarını en az 1 ay süreyle korumaya al sonra ameliyat ol.
karnım iyi görünüyor.yeni göbek deliğimin etrafında biraz çatlaklarım kaldı.dikişlerin rengide artık pembeleşmeye başladı.benim oldum olası midem çıkıktır.biraz dışarda durur.üst yağları alındı fakat arada şişkinlik oluyor.bunu hissedebiliyorum.
merak ettiğin herşeyi yaz ama güvenebileceğin yorumlara.bak nerdeyse 1 senedir takip ederim hepsi naylon çıktı.
sevgiler...

arkadaşım ben paramı saydım ameliyatımı oldum.olanı bitenide size belki faydalı olur diye yazdım.sömürüldüysen git onlara sor hesabını.bu kadının sonuçta adı belli sanı belli.temennini kabul etmiyorum onuda istanbulda bulacağın doktorlar için kullan.hadi bakalım şansın bol yolun açık olsun.

seviyen hiç hoş değil ama ben yinede sana kendimce cevap vereyim
kimseden hesap sormak gibi bir niyetim yok ben ,ben gibi insanları uyardım üzerine neden bu kadar alınıyorsun bunu hiç anlamadım sakin olman senin için çok daha doğru olur çok kaba bir uslubun var ben bunları yazarken kimseinin ne yaşadığını kiminle ne yaşadığını yargılamadım sadece başıma geleni anlattım ve burada oyunlar döndüğünü hatırlattım benim kadar üzülmesi istemedim rencide olduysan üzerime düzşen özür dilemekse ((((( özür ))))) dilerim ve bundan sonra ister yap ister yapma (paranı bastırdınya) söylediklerini tecrübereni bile olsa dikkate alıp soru sormam oldumu !!!!!!!! Senin kadar meydan okur gibi ( hadi bakalım ) diye başlamadan canı gönülden büyük geçmiş olsun bırak yarası olan gocunsun

lütfen daha önce adımı kullandığın iletileri bir okurmusun...üstelik kimseye meydan falan okumuyorum.ve bundan sonra bu tür iletilere cevap yazmıyorum.bencede yarası olan gocunsun.tek ricam var lütfen doktorumun adını yazmayın.bazı şeyleri burdan öğrendiğimi araştırırken forumdan faydalandığımı söylemiştim.olaki bir bakayım nasıl bir forumdur bu diye okumaya kalkar kendisine çok mahçup olurum.henüz 1 kontrolümüz var.çok ayıp olur.sizden tek ricam bu.
ünlemlerle parantezlerle tavırlı yazılar yazmayalım.zira ben çok sakin cevapladım ithamlarını.sanada şimdiden geçmiş olsun.

meryy ben ne senden nede dr undan habsetmedim başka bir arkadaş isim kulandı sende bir oku öncesini . okumadım ama sana sorular sormuş bile olabilrim burası bir paylaşım yeri. eğer dediğin gibi eğer okursa lütfen içinde bulunduğum durumu önce değerlendirsin çok büyük bir oyun varmış ve ben az kalsın bu kişilere canımı emanet ediyordum sende beni anla lütfen heee şunuda çok içim rahat söyliyeyim keşşke istanbulda olsaydıda dr un gerçekden kendisine gitseydim ben ne seni kırmak için nede başkarını karalamak için burda bildiğimi paylaştım(burda yazılanlara güvenip 80 km yol yaptım işimden izin aldım 100 tl para saydım) bir yalana umutlarımı sevincimi heyecenımıda saymıyorum özellikle noktala işaretide kulandımki ciddi olduğumu anla diye neyseee uzatmayacağım allah seni sevdiklerine bağışlamış benim yaptığımı yapmamışsın ve doğru ellere teslim etmişsin kendini tebrik ederim

arkadaşlarmaillerime baktım da dr lardan çok güzel cevaplar alıyorum tekrar bir umut var bu hoş görünmeyen halımdan kurtulamk için inşalh benim içinde bu konudan muzdarip olan her bir arkadaşım içinde en hayırlısı olur

limon77 buralardayım canım işim yoğundu bakamaıştım. arkadaşlar birbirini kırmanın anlamı yok. biriniz ameliyat öncesi heyecanından telaşasından birinizde amliyat sonrası yaşadıklarından dolayı biraz sorunlar yaşamaktan dolayı kırıyorsunuz. limon77 canım aynı
IP adresinden birkaç kişi foruma girebilir. bunda ne varki anlamadım. çünki aynı IP adresi belki bir internet cafe dir. çünki burda karşılatiklarımızdan doruma devam eden kim varki birkaç kişiyiz. onlarında yalan söyleyeceğini sanmıyorum tamam senin adına çok üzüldüm ama dr un suçu yokki.bu da bir gerçek canım .beni sakın yanlış anlama.. lütfen

Ya hatırlarsanız ve ızledıysenız avrupa yakasında bır dılber karekterı varı gÜlse bırselın Şaheserı olan Çok hoŞuma gıden bır lafını Şımdı burda ben tekrar etmek ıstıyorum ((( ben lafımı ortaya kodum ))) herkezın kendı tercıhı seÇımı arkadaŞlar bırılerı bu durumu hoŞ karŞılar ne varkı der bırılerıde ne gereĞı vardı kı der Şuda var ınternet kafede 6 kıŞı buluŞup nasıl bır tesafuf ıse aynı pc yı kullanıp ve yıne nasıl bır tesadÜf se hepsı de aylın hanımın Çok Çok mÜkemmel bır amelıyat sonrası geÇırdıklerını yazıyorlar ve bı tanesı ıtalyadan gelıyorum yarın yola Çıkıcam derken bıle ıp adresı tÜrkıye olabılıyorusa artık !!!!!!!!
Heee tabı neden olmasın olurrrr ben bÜtÜn bu kadar tesafÜfden sonra gÖkyÜzÜnden karpuz yaĞmasını beklıycem bu pazar evden dıŞarı Çıkmıycam bırı kafama dÜŞer tesadÜfen nolur ne olmaz bu aralar Çok fazla tesadÜflerle karŞılaŞıyorum daaaa .neyse canım yÖnetıcı arkadaŞ bu uyarıyı yaptıkdan sonra bıde ŞÖle demıŞ aÇıkmala ısteyen arkadaŞlar ıÇın daha ne sÖylyım herŞey ortada
%100 memnunıyet hepınıze ıyı hafta sonları dılıyorum

karın germe ameliyatında iz büyük oluyormu bende hafif bir çıkma var öyle ikiye bölünmüş gibi istemem birde dikiş izi kalıyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…