bilmezmiyim canım çok sıcaklarda bunalacağım ama sanki tarih ileriye gittikce sorun çıkacak ve olamayacakmışım gibi geliyor. o kadar uzun zamandır sıkıntısını yaşıyormki bu deformasyonun. doktorum uygun görürse beklemiyim diyorum hataa düğünümz var ben bunu bile gözden çıkardım bir köşede otururum yeterki artık olsun bitsin diyorum .senin dikiş sonlarında kabarıklar oldumu ?????
merhaba...bayadır takip edemiyordum forumu.geçte olsa cevaplamak istedim.umarım hala ilgileniyorsundur ve benimde sana bilgilendirmek adına bir faydam dokunur.Doktorum Doç.Dr.Serdar Öztürk..istediğin başka bilgi varsa cevaplarım.sevgiler...meryy ben de ankarada olcam bu ameliyatı araştırmaya başladım forumda görünce son sayfalara kadar okuyamadım açıkçası... heme sormak istedim. serdar beyin soyadı nedir, nerde oldun bu ameliyatı? ne kadara oldun nasıl geçti vsvsvsv anlatırmısın bana :) ben de hemen gün almak istiyorum alkisalkisalkis
ameliyatı Ankara'da oldum.5000 lira verdik.lipo+tam abdominoplasti fiyatı bu.doktorumdan oldukça memnunum.2 ay bitti gayet iyi durumdayım.benim kadar kimse korkmamıştır ama inan bana herşey en ince ayrıntısına kadar düşünülüyor.endişeye gerek yok.ben Serdar beye çok güvendim.şimdide kendime güvenimi geri kazandım.bu bir bayan için ne demek hepimiz biliyoruz.gerçekten bu hususta çok mutluyum.umarım her isteyen olur ve herşey yolunda gider...merhaba...bayadır takip edemiyordum forumu.geçte olsa cevaplamak istedim.umarım hala ilgileniyorsundur ve benimde sana bilgilendirmek adına bir faydam dokunur.Doktorum Doç.Dr.Serdar Öztürk..istediğin başka bilgi varsa cevaplarım.sevgiler...
ameliyatı Ankara'da oldum.5000 lira verdik.lipo+tam abdominoplasti fiyatı bu.doktorumdan oldukça memnunum.2 ay bitti gayet iyi durumdayım.benim kadar kimse korkmamıştır ama inan bana herşey en ince ayrıntısına kadar düşünülüyor.endişeye gerek yok.ben Serdar beye çok güvendim.şimdide kendime güvenimi geri kazandım.bu bir bayan için ne demek hepimiz biliyoruz.gerçekten bu hususta çok mutluyum.umarım her isteyen olur ve herşey yolunda gider...
slm merry şunu sormak istiyorum. bende oldum bu ameliyatı 22 gün falan oldu. göbeğimin yanın da sertlik var biraz azaldı. sende de varmıydı. varsa ne zaman geçti. dikişleriminde vardı ama geçti. karnım sert ama hala..
slm canım..geçmiş olsun
bazı bölgelerde sertlikler vardı.genelde dikişlerin etrafındaydı bu sertlikler.altıncı haftada korsemi çıkardık sertlikler geçmişti.şimdi dikişlerim solmaya başladı.bu yaz bikini giyemem heralde :)).göbek çevremde kırmızı bir halka görünüyor. bu izlerin geçmesi bayağı zaman alacak gibi.spora başladım şimdi özellikle mekik çekiyorum.ödem oldumu sende?
meryy serdar bey ameliyatını hangı hastanede yaptı fiyatta pazarlık yapıyor mu ılk gorusmede para alıyor mu sımdıden tesekkurler
ödem nedir tam bilmiyorum. bende sertlik ten başka birşey yok. birde göbek çevremde sertlik. var sanırım geçecek çünki daha erken 1 ay olmadı mesela. ya mekik için erken değilmi senin kasların zorlamıyormu. dr un mekik çekebilirsin dedimi ben korkarım nerden baksan 3-4 ay birşey yapmam herhalde. dikiş falan alınmadı bende silikon ip hala dururyor...
ödem ameliyatlı bölgenin su toplaması.miktar olarak az ise vücut emebiliyor.fazla olup olmadığını doktorun anlar.enjektörle çekiyor.ödemin alınması iyileşmeyi hızlandırıyor.iki defa oldu bende.o bölge uyuşuk olduğu için hiç bişey hissetmedim.6.haftadan sonra spora başla dedi.yarım saat yürüyorum sonrada karın kaslarını güçlendiren hareketleri yapıyorum.yaklaşık 1 saat sürüyor.dikişlerim alınan türden değildi.kendi kendine kurudu döküldü.sanırım seninde öyledir.çünkü artık alınan dikiş diye bişey yok.bu arada 3-4 ay çok uzun bir süre bence.
merry ve askbu cok gecmıs olsun oncelıkle
yazdıklarınızdan aklınızda ıyılesme ıle ıle ıglılı sorunlar olabılecegı de olsa coooooooooooook mutlu oldugunuzu hıssedıyorum bu ısı yaptırdıgınız ıcın? dogru mu?
merhabalar,geçmiş olsun.karın germe ameliyatı çok uzun sürüyormu,birde ne kadar istirahat etmek gerekli?
merry ve askbu cok gecmıs olsun oncelıkle
yazdıklarınızdan aklınızda ıyılesme ıle ıle ıglılı sorunlar olabılecegı de olsa coooooooooooook mutlu oldugunuzu hıssedıyorum bu ısı yaptırdıgınız ıcın? dogru mu?