- 31 Aralık 2008
- 103
- 0
MERYY sende de dikiş bitiminde kulak olarak tabir edilen kabartılardan varmı[/QUOTE
var tabii.geçen haftaya kadar o bölgede hafif ödem bile vardı.sadece biraz kabarıklık elime geliyor dokununca.ve hala hissetmiyorum ben.acaba ne zaman elimle karın derimi hissedicem...
meryy mrb sende ankaralısın bana yazarmısın hangi dr amlyt oldun ve nezaman bide fiyatını merak ediyorum şimdiden tşkMERYY sende de dikiş bitiminde kulak olarak tabir edilen kabartılardan varmı[/QUOTE
var tabii.geçen haftaya kadar o bölgede hafif ödem bile vardı.sadece biraz kabarıklık elime geliyor dokununca.ve hala hissetmiyorum ben.acaba ne zaman elimle karın derimi hissedicem...
meryy mrb sende ankaralısın bana yazarmısın hangi dr amlyt oldun ve nezaman bide fiyatını merak ediyorum şimdiden tşk
merhaba..3 nisan'da Serdar Öztürk'e ameliyat oldum.5000 ytl verdik.fiyatlar şu anda ne kadar bilmiyorum.değişmiş olabilir.
kizlar size sorum olcak.ben sezeryanla dogum yapiyorum.3 ay sonra dogum yapcam.ben diyorum ki sezeryan olunca.nasil olsa masaya yatiyorum.o gün hazir kesik olmusken.karin germe isleminide yaptirsam olurmu??
bunu kendi doktoruma da sorcam.sizin bilginiz varmi.dogumda hemen karin bölgemi gertittirebilirmiyim???
:))) canım sen hayırlısıyla bir doğumunu yap ardından bebişin biraz büyüsün...bunu bende merak etmiştim aslında.rahim ve karın bölgesinin toparlanması yaklaşık 6 ay.ben ilk görüşmeye bebeğim 4 aylıkken gitmiştim yapamam dedi doktorum.6 yada 8 ay beklemen lazım.ama bunu istiyorsan sende bir estetik uzmanıyla görüş.
birkaç gün yetiyor demmeki çok memnun olmak için
sen yeni oldun galiba 5000 iyi cok fazla bir fiyat degil.kesi ne sekil oldu senden.gecen arastirma yaparken.iki ser santim yanlardan girilip yapilabilir dikis izi az oluyor deniyordu yeni yöntemmis.
birde senin dogumlar normalmiydi??
benim sezeryan olan bölgemi hic hissetmiyorum.o sekilde kaliyor kesi olan yer.doku kaybi var o bölgede.belki bu ameliyat sonrasida yine o bölge hissedilmez gibime geliyor.doktorun ne söyledi??
kızlar forumu bi süredir takip ediyorum, bende katılayım muhabbete dedim, bi mesaj yazdım 2 gün önce ama bu son dönemdeki doktor muhabbetine öyle kaptırmışsınız ki, ne bi hoşgeldin, ne bi yanıt, valla gücenmedim desem yalan olur....
kızlar forumu bi süredir takip ediyorum, bende katılayım muhabbete dedim, bi mesaj yazdım 2 gün önce ama bu son dönemdeki doktor muhabbetine öyle kaptırmışsınız ki, ne bi hoşgeldin, ne bi yanıt, valla gücenmedim desem yalan olur....
sadeceaşk size tavsiyem
bunu yapan kişilerle konuşun yönetici arkadaşlarım beni atmadıkları sürece ben her adını duyduğumda bu yaşadıklarımı ve sizin reklam dediğiniz olayın küçük açıklaması yapıcam bilginiz olsun benim sizler yazdıkca tek dile getireceğim budur nicler ile işim yok merkez odaklı çalışmayı severim bu da beni her zaman başarıya götürdü saygınlığımın diğer bir sebebi ve bunu gibi çok var siz yazdıkca ben tek tek açıklayacağım acele etmeden hepsinin sirasi gelicek çünkü
bende şu konuya açıklık getireyim kimseyi karalamak yerle bir etmek derdinde değilim benim başımdan geçen bir konuyu seninde söylediğin gibi defalarca anlattım ya sizin gözdan kaçırdığınız bir konu var belkide anlamak istemiyorsunuz ben o adları geçen ama gerçekde hiç var olmamış kişilere güvendim randevu aldım burda yazdım çok sevinçliyim sonunda bende gidiorum aylin hanıma dedim gittim (görünce ne çok gülmüşlerdir bir tane daha geliyor diye)ve ameliyat günü aldım yaaa hayatımı ele aldım çünkü burdaki arkadaşlar çok memnundu ve sonrasında tesadüf eseri yönecilerin uyarısını gördüm bir çok kişilik aynı memnuniyet içinde süper ,süper ,süper, yazarken hiç biri gerçek değill lütfen şimdi sende bir empatı yap bakalım ben dr diploması da yoktur diyormuyum kötü insan anlatırken şunlarıda söyledi yada gittim gördüm şurasıda boyleydi diyormuyum ben canımı teslim edeceğim insanın dürüst biri olmasını istiyorum sadece yapmış veya yaptırmış olabilir gittiğimde burdanda bahsettim hiç birşey bilmiyormuş gibi davranmasını nasıl bir çerçevede değerlendreyim .su konuya aciklik getireyim.. ben aylin karanlik`i savunmuyorum.. onun yaptigi da ayrica hic hos bulmadim.. dava bile acilmaliydi bence konu sahipsiz kaldi.. ben aylin karanlik`in avukatligini ve reklaminida asla yapmam.. bakin ikinizde ayri seyler soyluyorsunuz arkadasimla.. arkadasim bilmeden ameliyat oldugunu fakat sonucunun bekledigi kadar iyi oldugunu haline sukretmeyi bildigini soyluyor.. ameliyat sonucu kotu olsaydi bircok komplikasyon yasasaydi mutlaka sitede duyururdu neden saklasin sizlerden ama sorun yokken hersey istedigi gibiyken neden aylin karanlik`i kotulesin.. mantikli mi sizce bu?yani oda aylin karanlik reklami yapmiyor.. sadece kendinin ameliyatindan basari ile cikmis doktoruna ona mutlulugunu kazandirmis bu kisiye laf soyletmek istemiyor buda cok dogal dimi.. ayrica hayatinda bir daha gorusmeyecegi sadece ozel gunlerde arayacagi saygi duydugu biri artik.. komisyon alacak durumu yada kar elde edecek degil... bu reklamlar arkadasima hic bir sey kazandirmayacak..