Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

168 boyum kilom bu ara arttı 63üm ama doğumdan sonra kesik izi geçtü ancak hafifbir sarkma var

meryy ben ne senden nede dr undan habsetmedim başka bir arkadaş isim kulandı sende bir oku öncesini . okumadım ama sana sorular sormuş bile olabilrim burası bir paylaşım yeri. eğer dediğin gibi eğer okursa lütfen içinde bulunduğum durumu önce değerlendirsin çok büyük bir oyun varmış ve ben az kalsın bu kişilere canımı emanet ediyordum sende beni anla lütfen heee şunuda çok içim rahat söyliyeyim keşşke istanbulda olsaydıda dr un gerçekden kendisine gitseydim ben ne seni kırmak için nede başkarını karalamak için burda bildiğimi paylaştım(burda yazılanlara güvenip 80 km yol yaptım işimden izin aldım 100 tl para saydım) bir yalana umutlarımı sevincimi heyecenımıda saymıyorum özellikle noktala işaretide kulandımki ciddi olduğumu anla diye neyseee uzatmayacağım allah seni sevdiklerine bağışlamış benim yaptığımı yapmamışsın ve doğru ellere teslim etmişsin kendini tebrik ederim

limoncum,ben doktorumun ne bunları okumasını nede sana yada bana veyaaa bir başkasına yorum yapmasını istemiyorum.lütfen adı sahte olan bu kadınla diğer doktorlarımızı bir tutmayalım.seni çok iyi anlıyorum.ciddi olduğundanda şüphem yok.ama empati yap lütfen.sen ankarada çok saygın bir doktora ameliyat olup burada paylaşsaydın ve sonra bu gibi mevzular gündeme gelseydi kendini kötü hissederdin değilmi?
tekrar söylüyorum ben çok mutluyum.umarım sende iyilerle karşılaşırsın.

merhaba arkadaşlar bir süredir takip ediyorum forumu, tüm sayfaları okudum tek tek... makum ilgilendiğim konu karın germe, iki çocuktan sonra kesinlikle ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. eşimi razı edemiyordum, en sonunda onuda ikna ettim gibi. burdaki arkadaşların olduktan sonraki memnuniyet dolu mesajlarını okuyunca daha da heyecanlanıyor ve bir an önce olmak istiyorum

bir kaç sorum var olan arkadaşlar yanıtlayabilirse çok sevinirim, ameliyattan uyanınca çok mu fazla acı hissediyor insan, dayanması imkansız gibi bişiy mi, sezeryan ameliyatına benziyor mu, bazıları narkozdan uyanırken şiddetli mide bulntısı yaşadığını söyler, karnındaki acıyla birde bulantı çok zor olmaz mı?

birde bir an önce olma istiyorum, izmirde bi doktorla görüşmeye gidicem hafta sonu, yazın ameliyat olmak çok mu zor olur, daha fazla ertelemek istemiyorum, olma düşüncesi, sonrasındaki halimi hayal bile çok rahatlattı beni, olduktan sonra daha da iyi hissederim inşallah,

limoncum bana ulaşmak ıstemıssın konusamadık burdan yazıyım ıstersen ben aylın hanıma amelıyat oldum ve gayet memnunum yanımdakı şişlikse neredeyse gectı gıbı bısey zaten altı ayın dolmasını sölemıstı gecmesı ıcın henuz 4 ay oldu sımdı bıde bu duruma gelınce evet hoş bı durum değildi fakat ben doktorumu cok sevıyorum hepımız hayatta işimizi yaparken reklama ıhtıyac duyarız benım esım tekstılcı musterısı gelıp bakınca sımdı romanyaya 5000 tane sattık dıyo aslında satmıs olmuyo bu tıp şeyler olabılır sonucta kendısının dıploması var doktorum dıye kandırmıyo ya yınede senın bu tepkını anlamadım henuz amelıyat bıle olmadın neden bu kadar etkılendın kı ?? veya neden bukadar acıkca yazıyosun anlamadım sakın benı yanlıs anlama yanı sen bı karın germe amelıyatı olucaksın ve ortada bıraz yanlıs yapılmış bı reklam varsa senın bunu devlet meselesı halıne getırmen bana cok sacma geldı zorlamı amelıyat yapıcaktı senı aylın hanım???sımdı bunlarıda aylın hanım yazıdrdı sanarsın belkı ama uzgunum ben tamamen gerceğim ve bende reklamlardan etkılenıp aylın hanımla tanıstım ve amelıyat oldum...ve amelıyattan sonra öğrendım bu durumu etkılendım tabııkı ama sadece ıyı yönunden bakmaya çalısıyorum cunku kendısını tanıyorum cok cıcı cok şeker ben hıc sanmıyorum kı doktorunuzla oturup rahatca herseyden bahsedebıldığınızı veya eğer sızın zamanınız varsa onunda hastası yoksa bol kahkahalı bı sohpet edebıldığınızı sanmıyoum aylın hanımın böle bi gerçeğide var arkadasınız oluyo sızın.. mesela kucuk bı anımı anlatabılırım amlıyattan sonra annemde kaldım uzun bı sure bebeım var ve ona bakıo annem ..telefonum bozuldu annemın telefonuna kaydettım aylın hanımın nosunu adım aysun aylın hanımın numarasının altında benım adım var ve annem ben eve döndukten sora gözlerı bıraz bozuk olduğu ıcın bazen sabah 8 de bazen gun ortası belkı aylın hanım semınerdeyken veya araba kullanırken bılemıorum artık sureklı gunlerce benı arıycaına hep onu aradı ve aylın hanım bır kere bıle annemı kırmadı hem cok cıcı davrandı hatta kucuk kısa sohpet şeklınde nasılsın ıyımısın muhabetı bıle gecıyodu aralarında takı annemın telefonundan aylın hanımın nosunu ben sılınceye kadar ve aylın hanımın buduruma yorumu annenle kanka olduk hergun konusmadan duramıyoruz olmustu .. bugune kadar bu konuda hiç yrum yapmamıstım fakat artık konusma zamanı geldı benı hayata döndurdu ben bunalımdaydım benım ıyı olmamı sağladı önce (Allah) tabiiki ama ona borcluyum enazından bu kadarını dıe dsundum...sımdı limon yanı bu kadar buyutmemen gerekıyo dıye dusunuyorum artık bu konuda yorum yapmamanı rıca edıorum umarım doktorunu bulursun ve cok mutlu bı sonuca ulasırsın görusmek uzere..

Son düzenleme:
ben artık söyleyecek hiç birşey bulamıyorum ok ben böyle bir reklam ile uğraşan kişiler güruhuna katılamk istemiyorum bu reklam sayesinde ameliyat olanlara çok geçmiş olsun memnun olmuşsanız söylenecek hiç birşey yok evet henüz ameliyat olmamıştım ben bunu bir şans olarak değerlendiriyorum kendi ( canıma) ne ile karşılaşacağımı bilmiyorum çünkü. arkadaşlar ben hep dürüst yaşadım sevdiğimide açık söyledim sevmediğimide hatalarımıda kabulettim başarılarımıda çocuklarımada bunu öğretiyorum böyle olmak çevremin saygısını kazanmamıda sağladı kendime saygımıda. bu yapılan belki çok normal bir durumdur ben anlıyamıyorum kabul edemiyorum sorun olan benim diyelim. bu konuyu çok ciddiye alıyorum sadece herkez seçiminde özgürdür tabiki bu vaz geçtim anlamında değil ama bu sefer bir çok drla görüşmek isitiyorum hatta bir kaç doç. ve prof. mail attım cevap verdiler güzel gelişmeler var haklısın moonoon yolumuza devam edelim herkez yaptığıundan meshuldür. herkez hata yapar bunlar çok doğru ama bana büyük bir ders oldu diyebilirim görüşmeye gittiğim ve uygun gördüğüm drumu asla yazmayacağım burdan . buda meryy den aldığım ders sonrasında çok üzüldü .

limoncum,ben doktorumun ne bunları okumasını nede sana yada bana veyaaa bir başkasına yorum yapmasını istemiyorum.lütfen adı sahte olan bu kadınla diğer doktorlarımızı bir tutmayalım.seni çok iyi anlıyorum.ciddi olduğundanda şüphem yok.ama empati yap lütfen.sen ankarada çok saygın bir doktora ameliyat olup burada paylaşsaydın ve sonra bu gibi mevzular gündeme gelseydi kendini kötü hissederdin değilmi?
tekrar söylüyorum ben çok mutluyum.umarım sende iyilerle karşılaşırsın.
evet merry cok haklısın çok kırılır ve üzülürdüm ama ben temenni derken çok içden söyledim ve keşçe ist olsaydı dedim. sen benden sonraki yazılan yorum ile beni karıştırdım ben kendi düştüğüm durumda bile direkt dr suçlu demedim sonuç da dr üstelik diplomalı ama benim için kaldıramayacağım bir durum yaşadım vaz geçtim gayrıciddi geldi belkide sorun bende . iyi olman çok güzel iyi bir sonuç alman çok güzel geçmiş olsun darısı başıma :)a.s.

ben artık söyleyecek hiç birşey bulamıyorum ok ben böyle bir reklam ile uğraşan kişiler güruhuna katılamk istemiyorum bu reklam sayesinde ameliyat olanlara çok geçmiş olsun memnun olmuşsanız söylenecek hiç birşey yok evet henüz ameliyat olmamıştım ben bunu bir şans olarak değerlendiriyorum kendi ( canıma) ne ile karşılaşacağımı bilmiyorum çünkü. arkadaşlar ben hep dürüst yaşadım sevdiğimide açık söyledim sevmediğimide hatalarımıda kabulettim başarılarımıda çocuklarımada bunu öğretiyorum böyle olmak çevremin saygısını kazanmamıda sağladı kendime saygımıda. bu yapılan belki çok normal bir durumdur ben anlıyamıyorum kabul edemiyorum sorun olan benim diyelim. bu konuyu çok ciddiye alıyorum sadece herkez seçiminde özgürdür tabiki bu vaz geçtim anlamında değil ama bu sefer bir çok drla görüşmek isitiyorum hatta bir kaç doç. ve prof. mail attım cevap verdiler güzel gelişmeler var haklısın moonoon yolumuza devam edelim herkez yaptığıundan meshuldür. herkez hata yapar bunlar çok doğru ama bana büyük bir ders oldu diyebilirim görüşmeye gittiğim ve uygun gördüğüm drumu asla yazmayacağım burdan . buda meryy den aldığım ders sonrasında çok üzüldü .

Olay neden bu kadar büyüdü ben anlamıyorum. Bu gerçekten çok önemli bir ameliyat. Cilt ölmesi gibi bir risk var mesela, yine bu sitede bununla ilgili bir resim gördüm, rüyalarıma girdi, resmen yara açık kalmış. Böyle riskli ve önemli bir ameliyatı başarıyla atlatmış kişilerin yorumlarına ve doktorların isimlerine gerçekten ihtiyacımız var. Kimse doktorunun ismini yazmazsa bu forumu okumanın bir anlamı yok bence. Ben Serdar Bey bunları okusa bile üstüne alınacağini sanmıyorum, bu tartışmanın onunla bir ilgisi yok, sonuçta hayati bir karar vermeye uğraşıyoruz,dikkatle okursanız ben doktordan çok ya ameliyat göründüğü kadar kolay değilse, herkes mutlu gibi, ya gerçek değilse demek istemiştim. Çünkü herkes o kadar mutlu ki, 2-3 ay sonra ameliyat olucam hop yeniden güzel bir karnım olacak diye düşünmeye başlamıştım. Ayrıca şunu da merak ediyorum; sonuç kötü olan ameliyat hiç mi yok, varsa o kişi de doktorunun ismini paylaşmıyacak mı. Gerçekten burası reklam yeri değil, burası aynı sorunu kendine dert edinmiş insanların çözüm aradıkları bir paylaşım yeri, beş aydır sizle her gün o kadar iç içeyim ki tabiki gerçek olmayan kişileri öğrenince hayal kırıklığı yaşadım. Sonuçta yorumlara inanıyorsunuz veya inanmaya ihtiyacımız var diyelim. Sizlerden ricam olayı kişiselleştirmeden yaşadıklarımızı paylaşalım ve bence bu ameliyatı olmak isteyenler için en önemlisi başarılı doktorları öğrenmek, isim vermek istemeyen özelden yazışabilir. Benim düşüncelerim böyle, her gün forumu açtığımda tartışma yerine ne yapacağımıza karar verdirecek bilgiler okumak istiyorum, yeniden birbirimize yardım etmeye başlarsak gerçekten çok sevineceğim, sevgiler.

Ya hatırlarsanız ve ızledıysenız avrupa yakasında bır dılber karekterı varı gÜlse bırselın Şaheserı olan Çok hoŞuma gıden bır lafını Şımdı burda ben tekrar etmek ıstıyorum ((( ben lafımı ortaya kodum ))) herkezın kendı tercıhı seÇımı arkadaŞlar bırılerı bu durumu hoŞ karŞılar ne varkı der bırılerıde ne gereĞı vardı kı der Şuda var ınternet kafede 6 kıŞı buluŞup nasıl bır tesafuf ıse aynı pc yı kullanıp ve yıne nasıl bır tesadÜf se hepsı de aylın hanımın Çok Çok mÜkemmel bır amelıyat sonrası geÇırdıklerını yazıyorlar ve bı tanesı ıtalyadan gelıyorum yarın yola Çıkıcam derken bıle ıp adresı tÜrkıye olabılıyorusa artık !!!!!!!!
Heee tabı neden olmasın olurrrr ben bÜtÜn bu kadar tesafÜfden sonra gÖkyÜzÜnden karpuz yaĞmasını beklıycem bu pazar evden dıŞarı Çıkmıycam bırı kafama dÜŞer tesadÜfen nolur ne olmaz bu aralar Çok fazla tesadÜflerle karŞılaŞıyorum daaaa .neyse canım yÖnetıcı arkadaŞ bu uyarıyı yaptıkdan sonra bıde ŞÖle demıŞ aÇıkmala ısteyen arkadaŞlar ıÇın daha ne sÖylyım herŞey ortada
%100 memnunıyet hepınıze ıyı hafta sonları dılıyorum
limon77 cok cok gecmiş olsun.. ben tahmin ediyordum böyle reklamalr yapılıypr diye, hatta bi keresinde yazmışttım neden herkes dr isminden klinigin hijyeninden ailetlerinden bahsediyor, neden kimse dr bana bu fiyatı verdi bu fiyta düşttü bu kadarda taksite bagladı yazmıyor diıye benim migdemi bulanıran bu oldu kesin reklamdı dedim kendi kendime ve cok gecmedi senin başına gelenleri okudum , kolay degil tabii senin icin amyt olmak icin cesaret topluyorsun ve böyle şeyleri duyuncA şoka giriyorsun.. tekrar gecmiş olsun..

limon77 cok cok gecmiş olsun.. ben tahmin ediyordum böyle reklamalr yapılıypr diye, hatta bi keresinde yazmışttım neden herkes dr isminden klinigin hijyeninden ailetlerinden bahsediyor, neden kimse dr bana bu fiyatı verdi bu fiyta düşttü bu kadarda taksite bagladı yazmıyor diıye benim migdemi bulanıran bu oldu kesin reklamdı dedim kendi kendime ve cok gecmedi senin başına gelenleri okudum , kolay degil tabii senin icin amyt olmak icin cesaret topluyorsun ve böyle şeyleri duyuncA şoka giriyorsun.. tekrar gecmiş olsun..
sağol sadece bana değil hepimize geçmiş olsun bence . bunu burda devlet meselesi yaptım ama çok da küçük bir olay olmasa gerek hayatlarımızı kimlere teslim edeceğimiz konusunda paylaşım yapmak .hem neden bunun ne kadar yanlış bir durum olduğunu üsütüne basa basa söylemiyimki . burda paylaşımcı arkdaşlara ne kadar itibar ettiğimizi ne kadar tecrubelerini dikkate aldığımızı ve hatta bu tecrübeler doğrultusunda hareket ettiğmizi yalan yanlış yonlendirmelerin yıkımlara sebep olacağını bilelim o bu para kazanacak diye hiç bir arkadaşım bir damla göz yaşı helal değil buna bende dahil her kez haddince hareket etsin yapılan başarılar varsa onlar çıksın yazsın hayelperestler değil

virus bu arada canım lafım sana değil nolur senin yazın üzerine yazdım ama sakın alınma lütfen öptüm

sağol sadece bana değil hepimize geçmiş olsun bence . bunu burda devlet meselesi yaptım ama çok da küçük bir olay olmasa gerek hayatlarımızı kimlere teslim edeceğimiz konusunda paylaşım yapmak .hem neden bunun ne kadar yanlış bir durum olduğunu üsütüne basa basa söylemiyimki . burda paylaşımcı arkdaşlara ne kadar itibar ettiğimizi ne kadar tecrubelerini dikkate aldığımızı ve hatta bu tecrübeler doğrultusunda hareket ettiğmizi yalan yanlış yonlendirmelerin yıkımlara sebep olacağını bilelim o bu para kazanacak diye hiç bir arkadaşım bir damla göz yaşı helal değil buna bende dahil her kez haddince hareket etsin yapılan başarılar varsa onlar çıksın yazsın hayelperestler değil
devlet meselesi yapsanda ii yapıyorsun birileri komisyon alacak diye kendimizi feda ediyorus, en dogrusu yapıyorsun paylaşmakla susmada paylaş bence herkes okusun ve iyi araştırsın yaklaşık 3ay olacak ben bu siteye üyeyim ve hic üşenmeden her gün yorumları okuyorum kim memnun kim degil ,sonuctta bende bu amlytı olmayı düşünüyorum...

Artı bunu yapanlar kımse nasıl olsa buraya gelebılıyorlar gelsınler yaptıĞımız kÖtÜ bır Şey sıteyı ve ınsanların gÜvenını kulandıkalrını ınsanları yÖnlendırme adına bunu yaptık hoŞ deĞıl ÖzÜr dılerız desınler bakalım para kazanmak adına kandırmaya ÇalıŞtıkları kıŞılerı aynı dÜzeyde Önemsıyorlarmı kırdıkları ıncıttıkerlı ıÇın
Önerı sacede tabıı

meraba arkadaslar amelıyat olanlara gecmıs olsun olacaklara allah kolaylık versın sağ salım cıkmayı nasıp etsın ınş. Ben cok mukemmelıyetcıyım arkadaslar tamamen eskı karnıma kavusucağımı hayalettım hep ama olmadı hala görunen catlaklarım var benım bunlar benı mutsuz edıyo ama bady gıydıımde hıc göbeım yok:))) fakat hala dıkıs bıtımımde özellıkle sol tarafta daha cok bir şişlik söz konusu belden dusuk kot gıydığımde onlar fırtlıyo o yuzden belden dusuk gıyemıyorum henuz doktorumla hala görusmedım malum bebeım var bı turlu bırakıp gıdemedım ama en kısa zamanda gıdıcem sızıde bılgılendırırım bu şişlikler benı rahatsız edıomu evet cok o yuzden tamda derın bı ohhh cekemedım henuz ama 10 kılo fazlam var belkı onları verınce ve bu yaz bol bol yuzunce gecıcek dıye umuyorum hayırlısı olsun.... ınş. Kımse sıkıntı yaşamadan atlatır amelıatını psikolojınızı duzeltmek ıcın işe karnınızdan baslayın ama eğer benım gıbı sureklı kendısıyle uurasan bı kadınsanız yetmediinii söleyebılırım :))

canım bütün bu sorunlardan sonra kısa sürede bu şikayetlerin bitip de herşey yoluna girdiyse söyleyecek birşey yok geçmiş olmuş işte çok mutlu olman lazım aynaya bakınca dimi

limoncum bana ulaşmak ıstemıssın konusamadık burdan yazıyım ıstersen ben aylın hanıma amelıyat oldum ve gayet memnunum yanımdakı şişlikse neredeyse gectı gıbı bısey zaten altı ayın dolmasını sölemıstı gecmesı ıcın henuz 4 ay oldu sımdı bıde bu duruma gelınce evet hoş bı durum değildi fakat ben doktorumu cok sevıyorum hepımız hayatta işimizi yaparken reklama ıhtıyac duyarız benım esım tekstılcı musterısı gelıp bakınca sımdı romanyaya 5000 tane sattık dıyo aslında satmıs olmuyo bu tıp şeyler olabılır sonucta kendısının dıploması var doktorum dıye kandırmıyo ya yınede senın bu tepkını anlamadım henuz amelıyat bıle olmadın neden bu kadar etkılendın kı ?? Veya neden bukadar acıkca yazıyosun anlamadım sakın benı yanlıs anlama yanı sen bı karın germe amelıyatı olucaksın ve ortada bıraz yanlıs yapılmış bı reklam varsa senın bunu devlet meselesı halıne getırmen bana cok sacma geldı zorlamı amelıyat yapıcaktı senı aylın hanım???sımdı bunlarıda aylın hanım yazıdrdı sanarsın belkı ama uzgunum ben tamamen gerceğim ve bende reklamlardan etkılenıp aylın hanımla tanıstım ve amelıyat oldum...ve amelıyattan sonra öğrendım bu durumu etkılendım tabııkı ama sadece ıyı yönunden bakmaya çalısıyorum cunku kendısını tanıyorum cok cıcı cok şeker ben hıc sanmıyorum kı doktorunuzla oturup rahatca herseyden bahsedebıldığınızı veya eğer sızın zamanınız varsa onunda hastası yoksa bol kahkahalı bı sohpet edebıldığınızı sanmıyoum aylın hanımın böle bi gerçeğide var arkadasınız oluyo sızın.. Mesela kucuk bı anımı anlatabılırım amlıyattan sonra annemde kaldım uzun bı sure bebeım var ve ona bakıo annem ..telefonum bozuldu annemın telefonuna kaydettım aylın hanımın nosunu adım aysun aylın hanımın numarasının altında benım adım var ve annem ben eve döndukten sora gözlerı bıraz bozuk olduğu ıcın bazen sabah 8 de bazen gun ortası belkı aylın hanım semınerdeyken veya araba kullanırken bılemıorum artık sureklı gunlerce benı arıycaına hep onu aradı ve aylın hanım bır kere bıle annemı kırmadı hem cok cıcı davrandı hatta kucuk kısa sohpet şeklınde nasılsın ıyımısın muhabetı bıle gecıyodu aralarında takı annemın telefonundan aylın hanımın nosunu ben sılınceye kadar ve aylın hanımın buduruma yorumu annenle kanka olduk hergun konusmadan duramıyoruz olmustu .. Bugune kadar bu konuda hiç yrum yapmamıstım fakat artık konusma zamanı geldı benı hayata döndurdu ben bunalımdaydım benım ıyı olmamı sağladı önce (allah) tabiiki ama ona borcluyum enazından bu kadarını dıe dsundum...sımdı limon yanı bu kadar buyutmemen gerekıyo dıye dusunuyorum artık bu konuda yorum yapmamanı rıca edıorum umarım doktorunu bulursun ve cok mutlu bı sonuca ulasırsın görusmek uzere..

birkaç gün yetiyor demmeki çok memnun olmak için

X