Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

kızzzzlllaaarrr az önce dr um dan randevu aldım yarın için saat 11 de görüşmeye gideceğim
korkuyorrrrummmmmmm !!!!!!!!!!!! bir a 4 kağıdına ne sorular hazırladım unutmıyayım diye belki 50 soru var

kızzzzlllaaarrr az önce dr um dan randevu aldım yarın için saat 11 de görüşmeye gideceğim
korkuyorrrrummmmmmm !!!!!!!!!!!! bir a 4 kağıdına ne sorular hazırladım unutmıyayım diye belki 50 soru var

limon77 hayırlısı olsun. detaylrı bekliyorum. ne karara vardığını bildir bize..

moonsoon. merhaba canım benimde senin gibi göbeğim yok ama yanlarım yine pantolon giydiğimde taşıyor. lipo olduğu halde fakat dr a ben demiştim. yanlar taşarmı diye evet dedi. çünki eğer oralarda taşma olmasını istemiyorsan dikiş çok uzu olur dedi. fazla kesmemiz gerekir dedi. bende ikiye bölünmüş gibi olmasındiye göbek gitsinde yanlar dursun dedim. bugün kontrole gittim. dr o yanlar da gider dedi lipo olduğu için zamanlar yapışır yanların dedi. deri hava da hala yani. yenileme devam eder dedi. ve sen çok erken yaptırdın diye düşünüyorum daha vücut kendini tam topalamadan ameliyat oldun. ama inşallah zamanla geçer daha yeni amliyatın.

Bende oldum gecen sene temmuzda, sana buyuk mu kucuk ameliyatmi yapildi, benim karnimin alt kismi kalmis, rotus revizyon yapilacak, senin dumduz olup kaldimi, bende hic aci cekmedim, cok rahat gecti, sadece direnler beni rahatsiz etti ilk birkac gun.
Onceki karnimdan cok guzel tabi, ama alt kismi duzeltilecek, su birikti hava sicak oldugu icin birde dinlemedim iki cocukla ilgilen ordan oraya kos, karnim icin dinlenme olmadi belki o yuzden. Bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim arkadaslar, karin germe, yag aldirma, bacak ici sarkma vb konularda. Tsk ederim.

merhaba arkadaşlar ve sonunda operasyon günüm belli oldu kısmetse 12 temmuz bu gün dr aylin hanım ile görüştüm içten sıcak biri çok panık yaptım . bir kaç resim baktık birlikte 2 saate yakın sohbet ettik inşalh sorun çıkmaz ve rahat ve güzel ameliyat evresı olur dua edin benim için

inşallah her şey istedigin gibi olur .. gelişmelerden haber ver

herkeze çok tşk güzel temenniler için tabiki yazıcam her ayrıntıyı umuyorumki güzel geçer istediğim gibi olur ama halaa çok korkuyorum((((( darısı isteyen arkadaşlarımın başına

merhabalar.benim de henüz çok genç olmama rağmen (20) felaket bi karnım var.30 kiloya yakın kilo verdiğim için bayağı sarktı.göğüslerim de öyle...bunun estetikten başka çaresi yokmu dersiniz estetik yaptırmam suan için mümkün deil öğrenciyim çünkü ama böyle olmak ta çok üzüyo beni:1no2: bi de estetik yaptırsam belki birkaç yıl sonra evlenip doğum falan lunca yne eski haline dönmezmi?

ÇOK ÇOK ÜZDÜNÜM ameliyat günümü iptal ettim hiç hoş olmayan bir durum öğrendim. burda IP adresi aynı olan yani aynı bilgisayardan bir çok ( 6 tane) nick le giriş yapılmış ve hepside aylin hanımın hastası bu bende bir şok, hayal kırıklığı ve müthiş bir güven sarsılması yaşattı o kadar üzdünümki dün bütün gün ağladım çok ciddiyim şimdi kim gerçek kişi kim değil bilmiyorum kötü bir oyun bu bunu söyleye bilirim . böyle yaparak bir kazanımmı sağlıyorlar yoksa kayıp mı yorum okuyan herkeze ait kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum ama kaş yaparken göz çıkarma bu olsa gerek ayrıca yönetimede uyrası için çok teşekkür ederim samimi insanlarında burda olduğunu unutmayalım olan bu arada 6 tane nick i yazmıyorum zatten yönetim bu kişileri engellemiş isteyene özelden nerden bulabileceklerini yazarım
GERÇEK OLAN HERKEZE SELAM

konuyu tam anlamadım ama limon77 hayırlısı olsun...

kımseye guven kalmadı lımon77

TUSCANY nasıl yıkıldım anlatamam hayatımı emanet etmeyi düşünüyorum güveniyorum sonra ne kadar basıt bir oyun olduğunu öğreniyorum bu bir sömürüdür hiç etik değil söyleyecek hiç birşey bulamıyorum çok üzgünüm bu yüzden burda yönetilere teşşekkür ettim ve yineliyorum çok çok sağ olunnnn belkide hayatımı kurtardılar ne kadar aptal sazan olduğumu birkez daha anladım (((((( arkadaşlar lütfen dikkatli olalım

limon 77 sen artık vaz mı geçtin. Ben 5 aydır forumu takip ediyorum. Üye değildim, sadece okuyordum. Ameliyata karar verince üye olur, yaşadıkları mı paylaşırım diye düşünüyordum. Şu anda senden beter durumdayım, şok oldum, hayalkırıklığına uğradım. Ben merryi takip ediyordum özellikle.Çünkü Serdar hocayı düşünüyorum, hatta serdar beyle mesajlaştım, 1-2 ay içinde randevu alacaktım. Ama şimdi korkuyorum, güvenim sarsıldı. Ya daha beter bir hale gelirsem, yara izi çok kötü gözükürse, burdaki ameliyat olan herkes mutlu gibi, ya gerçek değilse.

mothers ben ameliyat gününü bile kararlaştırdım daha ne olsun diyorum yaa hayır tabiki vazgeçmedim ama bundan sonra çok çok dikkatli olacağım bu konuda valla benimde en büyük korkum bu oldu düşünsene bir felaketle uyandığını üstelik geri dönüşüde yok sen sadece mesajlaşmışsın ben birde gittim görüştüm şimdi düşünüyorumda kendimi oltaya düşmüş balık gibi hissediyorum doktorların kendi sayfaları var sana tavsiyem mailleş kendileri ile ben bunu aklıma koydum ve mutlaka olacağım bu operasyonu ama sanal övgü üreten veya ürettiren bir doktor istemiyorum hayatımı emanet etmek için. gerçek başarı istiyorum
sevgiler gerçek kişilere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…