Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızzzzlllaaarrr az önce dr um dan randevu aldım yarın için saat 11 de görüşmeye gideceğim
korkuyorrrrummmmmmm !!!!!!!!!!!! bir a 4 kağıdına ne sorular hazırladım unutmıyayım diye belki 50 soru var
meraba arkadaslar amelıyat olanlara gecmıs olsun olacaklara allah kolaylık versın sağ salım cıkmayı nasıp etsın ınş. ben cok mukemmelıyetcıyım arkadaslar tamamen eskı karnıma kavusucağımı hayalettım hep ama olmadı hala görunen catlaklarım var benım bunlar benı mutsuz edıyo ama bady gıydıımde hıc göbeım yok:))) fakat hala dıkıs bıtımımde özellıkle sol tarafta daha cok bir şişlik söz konusu belden dusuk kot gıydığımde onlar fırtlıyo o yuzden belden dusuk gıyemıyorum henuz doktorumla hala görusmedım malum bebeım var bı turlu bırakıp gıdemedım ama en kısa zamanda gıdıcem sızıde bılgılendırırım bu şişlikler benı rahatsız edıomu evet cok o yuzden tamda derın bı ohhh cekemedım henuz ama 10 kılo fazlam var belkı onları verınce ve bu yaz bol bol yuzunce gecıcek dıye umuyorum hayırlısı olsun.... ınş. kımse sıkıntı yaşamadan atlatır amelıatını psikolojınızı duzeltmek ıcın işe karnınızdan baslayın ama eğer benım gıbı sureklı kendısıyle uurasan bı kadınsanız yetmediinii söleyebılırım :))
merhaba arkadaslar benim bu ilk mesajim;
bugune kadar uye olmama ragmen sadece okumakla yetiniyordum ama karin germe konusunda benimde soyluyeceklerim var.Ben gecen sene karin germe ameliyati oldum cunku iki cocuktan sonra ne yaparsam yapiyim karnimin geri yerine gelmiyecegini anladim daha dogrusu doktorlarda oyle dedi.ameliyatimin uzerinden bir sene gecti ve mukemmel bir gobegim oldu hala alisamadim bakip duruyorum ayrica bel oyuntusuda bayaha belirginlesiyor bu amelyat sayesinde korkulcak hic birsey yok agri bile hissetmedim birde en agir ameliyatin karin germe ameliyati oldugunu soylerler.Eger bu agirsa digerlerini dusunemiyorum.Eger cesaretiniz varsa tavsiye edebilirim.
inşallah her şey istedigin gibi olur .. gelişmelerden haber vermerhaba arkadaşlar ve sonunda operasyon günüm belli oldu kısmetse 12 temmuz bu gün dr aylin hanım ile görüştüm içten sıcak biri çok panık yaptım . bir kaç resim baktık birlikte 2 saate yakın sohbet ettik inşalh sorun çıkmaz ve rahat ve güzel ameliyat evresı olur dua edin benim için
merhaba arkadaşlar ve sonunda operasyon günüm belli oldu kısmetse 12 temmuz bu gün dr aylin hanım ile görüştüm içten sıcak biri çok panık yaptım . bir kaç resim baktık birlikte 2 saate yakın sohbet ettik inşalh sorun çıkmaz ve rahat ve güzel ameliyat evresı olur dua edin benim için[/Q
hadi hayırlısı...şimdiden geçmiş olsun :))gelişmeleri yaz lütfen.doktoruna güven ve rahat ol.sevgiler...
senide kutlayacağımız günler gelecek..öyle hissediyorum.elini çabuk tut.:))lımon77 senı kutluyorum inşallah herşey yolunda gider darısı benim başıma
ÇOK ÇOK ÜZDÜNÜM ameliyat günümü iptal ettim hiç hoş olmayan bir durum öğrendim. burda IP adresi aynı olan yani aynı bilgisayardan bir çok ( 6 tane) nick le giriş yapılmış ve hepside aylin hanımın hastası bu bende bir şok, hayal kırıklığı ve müthiş bir güven sarsılması yaşattı o kadar üzdünümki dün bütün gün ağladım çok ciddiyim şimdi kim gerçek kişi kim değil bilmiyorum kötü bir oyun bu bunu söyleye bilirim . böyle yaparak bir kazanımmı sağlıyorlar yoksa kayıp mı yorum okuyan herkeze ait kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum ama kaş yaparken göz çıkarma bu olsa gerek ayrıca yönetimede uyrası için çok teşekkür ederim samimi insanlarında burda olduğunu unutmayalım olan bu arada 6 tane nick i yazmıyorum zatten yönetim bu kişileri engellemiş isteyene özelden nerden bulabileceklerini yazarım
GERÇEK OLAN HERKEZE SELAM
kımseye guven kalmadı lımon77
limon 77 sen artık vaz mı geçtin. Ben 5 aydır forumu takip ediyorum. Üye değildim, sadece okuyordum. Ameliyata karar verince üye olur, yaşadıkları mı paylaşırım diye düşünüyordum. Şu anda senden beter durumdayım, şok oldum, hayalkırıklığına uğradım. Ben merryi takip ediyordum özellikle.Çünkü Serdar hocayı düşünüyorum, hatta serdar beyle mesajlaştım, 1-2 ay içinde randevu alacaktım. Ama şimdi korkuyorum, güvenim sarsıldı. Ya daha beter bir hale gelirsem, yara izi çok kötü gözükürse, burdaki ameliyat olan herkes mutlu gibi, ya gerçek değilse.