Hoşgeldin BenToprak
tanıyor gibiyiz artık hepinizi okuya okuya :) ben izi ço düşünmüyorum kocaman bir sarkıkla yaşıyorum iz ne ki!ama insan nasıl olduğunu nasıl olacağını merak ediyor.örneğin karnım gerildiğinde midem çıkık mı kalıcak,lipo mu olmalı acana nasıl gözükeceğim..sorular sorular
doktorlar öncesi ve sonrası resim gösteriyorlar mı muayenede??
Hoşgeldin cnm evet buram buram ameliyat kokusu hemde ben oluyorum yarın 5 te hadi bana moral ver:)
Hoşgeldin cnm evet buram buram ameliyat kokusu hemde ben oluyorum yarın 5 te hadi bana moral ver:)
Bentoprakk
çok teşekkürler :) çok beğendim resimlerinizi umarım hepimizin böle güzel olur göbüşü..annemle baktık az önce :) siz benden daha incesiz ben daha kiloluyum ve benim karnım sizin amelliyat olmamış halinizden daha deforme olmuş durumda.ay heycanlandımm yeni göbüş işstiyorummm
Doğrusu bende beğendim.Şimdiki hali daha güzelDeforme olması sanırım sarkma.Bende sarkma yoktu o yüzden eski göbeğim tamamen gitmedi.Göbek altından iki parmak aşağıda eski göbek deliğim.Dikiş bile belli değil farkındaysanız.Kilonuz varsa tavsiyem kilo verdikten sonra olmanız.Normal kilonuzdan on kilo fazla olabilirsiniz ama daha fazlası olmasın.O zaman beklentiniz daha yükselir nacizane tavsiyem.Annenize hürmetler.
bentoprak mrb bende fotolarını gorebılır mıyım acaba?kımsenın fotosunu gormedım canlıda gormedım 15 tatılde olcm ıns ama cok korkuyorum lutfeenn
bentoprak mrb bende fotolarını gorebılır mıyım acaba?kımsenın fotosunu gormedım canlıda gormedım 15 tatılde olcm ıns ama cok korkuyorum lutfeenn
Hadi bakalım senide kırmıyim
5 msj atmam gerekıomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?