• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Cls çok sağol verdiğin bilgiler için
peki çok ağır vs dedi mi?drenler ne kadar kalacakmış?
Fiyat için burdan bilgi versen yanlış mı olur?pahalı demişsin diğerlerine göre..ort fiyat 5000 karın germede..merak ettim

çok geçmiş olsun şimdiden..merakla bekliyorum ameliyat sonrasını..sağ sağlim atlatırsın inşallah..

Cls çok sağol verdiğin bilgiler için
peki çok ağır vs dedi mi?drenler ne kadar kalacakmış?
Fiyat için burdan bilgi versen yanlış mı olur?pahalı demişsin diğerlerine göre..ort fiyat 5000 karın germede..merak ettim

çok geçmiş olsun şimdiden..merakla bekliyorum ameliyat sonrasını..sağ sağlim atlatırsın inşallah..

canım çok ağrım olmayacağını söyledi direnler gelen sıvı ile alakalı ama pazartesi çıkar gibi bişey söyledi

Fiyatı şimdi gördüm cls ..çok pahalıymış..değecekse sorun yok

inş değer canım ben yıllardır bunun hayali ile yaşıyorum çevremde herkes karşı idi bu ameliyata ama ben kafaya koymuştum mutlaka olucaktım o gün bugünmüş:) canımızı teslim ediyoruz para gerçekten 2. sırada idi benim için güven verdi bana karnım çok kötü durumda dışardan bakıldığında kıyafetle bi sorun yok dediğim gibi kilolu değilim ben ama harita gibi buruş buruş bi karnım var ayrıca sezeryan izimin üstüne hafif derecede yığılma var benim göbek deliği üstünde de çatlaklarım var ama onlar aşağı ineceği için çok dikkat çekmezmiş

eğer kafaya konulduysa bu ameliyat eninde sonunda olucaktır:)arkadaşlar dr önemli tabi ama en zoru karar vermek göze almak ağrıları ve uygulamak

canım evet sadece germe ve belki lipo gögüsü bende istedim ama yok dedi bu beni cezbetti zaten diğer dr lar onu da yapalım şunu da yapalım die birsürü şey söylediler biliyosun ki bunların hepsi para ama serdar hoca yok dedi güveniyorum kendisine sen şuan nasılsın iyiki yaptırmışım diyomusun çatlak varmıydı karnında şuan dümdüzmü birde izin ne durumda
o zaman en dogrusunu doktorun bilir bence de. o sekilde olsun daha iyi. diyorum catlak yoktu ben de ama ikiz dogum sonrası muthiş gevsek bir deri vardı. Sarkıktı adeta. su an dumduz nerde ise. Halen şişlikler var. 6 ayı gormek lazım deniyor tam ameliyat sonrası. İzde var tabi hala kırmızımsı sekilde. jel var Contractubex onu vermişti suruyorum sabah aksam..

canım çok ağrım olmayacağını söyledi direnler gelen sıvı ile alakalı ama pazartesi çıkar gibi bişey söyledi

merak edenler için yeri gelmişken soylemek istiyorum. Direnler hastanede kalınan sure içinde aslında kalıyor. Cıkarken tabi durumunuza gore bakıp cıkarıyorlar. Benim de o sekilde oldu. Bazı durumlarda bir hafta da kalabildiği de olabilmekteymiş. Gelen sıvı oranı ile ilgili degismekte..

Bence de insan karar verdiyse o amelliyat eninde sonunda olmalı çünkü bu şekilde yaşayarak kendi psikolojimizi de bozuyoruz.Ben açıkçası karnım yüzünden özgüven eksikliği çekiyorum.Üstelik benim karnım öyle hafif değil ciddi derecede sarkık.Bakalım cumartesi doktor ne diyecek..

cls iyi haberlerini bekliyoruz,herşey gönlünce olur umarım

cls sen ve ben forum bekçileri olduk arkadaşım :) sanıyorum sende sürekli okuyorsun geçmişi,ben 693. sayfaya ulaştım sonunda!!! bakalım merakla okumaya devam ediyorum:17:

cls sen ve ben forum bekçileri olduk arkadaşım :) sanıyorum sende sürekli okuyorsun geçmişi,ben 693. sayfaya ulaştım sonunda!!! bakalım merakla okumaya devam ediyorum:17:

ben hala okuyorum evet 836 dayım:) yalnız bu sayfalar hiç hoşuma gitmedi okuma bence çünkü yarın ameliyat var moral bozmaya gerek yok şimdi ben böyle söyledim die hemen bakarsın ağrıdan sızıdan behsetmişler merak etme

Sen bozma moralini..tabiki biraz cefası olucak ama sonra sefasını süreceğiz inşallah :)

arkası yarın gibi çiğdem çitleyerek okuyorum ben :1: şimdilik izmirli arkadaşlar amelliyat oldu,2-3 ay geçti hiç birinden ses çıkmıyo.merakla ilerde amelliyat hakkında yazdılar mı diye okuyorum!

keşke bende yarın olup kurtulsam hemen yeni hayat başlasa:17:

birde seb hiç amelliyat olan birinin karnını birebir gördün mü? yada resim gördün mü?? ben resim yabancı siteden bakıyorum ama hiç görmedim merak ediyorum

Hoşgeldin BenToprak

tanıyor gibiyiz artık hepinizi okuya okuya :) ben izi ço düşünmüyorum kocaman bir sarkıkla yaşıyorum iz ne ki!ama insan nasıl olduğunu nasıl olacağını merak ediyor.örneğin karnım gerildiğinde midem çıkık mı kalıcak,lipo mu olmalı acana nasıl gözükeceğim..sorular sorular

doktorlar öncesi ve sonrası resim gösteriyorlar mı muayenede??:52:

Back