Cls çok sağol verdiğin bilgiler için
peki çok ağır vs dedi mi?drenler ne kadar kalacakmış?
Fiyat için burdan bilgi versen yanlış mı olur?pahalı demişsin diğerlerine göre..ort fiyat 5000 karın germede..merak ettim
çok geçmiş olsun şimdiden..merakla bekliyorum ameliyat sonrasını..sağ sağlim atlatırsın inşallah..
Fiyatı şimdi gördüm cls ..çok pahalıymış..değecekse sorun yok
o zaman en dogrusunu doktorun bilir bence de. o sekilde olsun daha iyi. diyorum catlak yoktu ben de ama ikiz dogum sonrası muthiş gevsek bir deri vardı. Sarkıktı adeta. su an dumduz nerde ise. Halen şişlikler var. 6 ayı gormek lazım deniyor tam ameliyat sonrası. İzde var tabi hala kırmızımsı sekilde. jel var Contractubex onu vermişti suruyorum sabah aksam..canım evet sadece germe ve belki lipo gögüsü bende istedim ama yok dedi bu beni cezbetti zaten diğer dr lar onu da yapalım şunu da yapalım die birsürü şey söylediler biliyosun ki bunların hepsi para ama serdar hoca yok dedi güveniyorum kendisine sen şuan nasılsın iyiki yaptırmışım diyomusun çatlak varmıydı karnında şuan dümdüzmü birde izin ne durumda
canım çok ağrım olmayacağını söyledi direnler gelen sıvı ile alakalı ama pazartesi çıkar gibi bişey söyledi
cls sen ve ben forum bekçileri olduk arkadaşım :) sanıyorum sende sürekli okuyorsun geçmişi,ben 693. sayfaya ulaştım sonunda!!! bakalım merakla okumaya devam ediyorum
Ben gördüm bi yakınımın arkadaşı oldu iz biraz can sıkıcı 6 aylık ama gayet fit ve düz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?