• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

inş heyecan dorukta 3 günüm kaldı sen nerde kime olucaksın ameliyatını

Ben cemil tugay'a izmirde olmayı planlıyorum.daha doktor ile görüşmedim,bu sitede okuya okuya isme karar verdim.Amahiç amelliyat olmuş birini görmedim açıkçası merak ediyorum.

bu sitede aynı doktora amelliyat olan arkadaşlar sanırım aktif değiller.özelden mesaj yazamıyorum daha uygun mesaj sayım yok diye.bi umut bakıyorum belki gelirler diye :)

sizlerin amelliyat çok iyi geçer inşallahmerakla bekliyoolacağım,bana da haber verin lütfen :) ben kasım başıolmak istiyorum inşallah çok güzel olur hepimizin

arzuuirem nasılsın her şey yolundadır umarım...iki günün kaldı hayırlısıyla aml olup sonuçları buradan bizimle paylaşacaksın
harika bir göbeğin olacak emin ol yerinde olmak isterdim:)

mrb kızlar..kımse bana cevap vermemıs :(( ankarada amelıyat olan yok mu hıc :(

merhaba smyylmz ankarayı bende düşünüyordum istanbul ankara arasında bir yerde oturuyorum:) ama istanbula karar verirdim şimdilik ercan beye aml olmayı planlıyorum ama henüz aml olan arkadaşların foto larını görmedim..ankarada bir dr adı geçiyordu geçmiş sayfalarda şu an hatırlayamıyorum bence sayfaları kurcala bulursun:)

şu an bu topicte 641.sayfayı okuyorum..o zamanda hep destek olmuşsunuz herkese halada ilgileniyorsunuz.Kendi adıma teşekkür ederim

çok teşekkürler nykie; eskiden daha yoğun paylaşım yapıyorduk buralarda arkadaşlarla ama artık geyik yapıyoruz başka başlıkta, elimden geldiğince paylaşım yapmaya çalışıyorum bende bu süreçten geçtim bilirim :34: sevgiler

merhaba smyylmz ankarayı bende düşünüyordum istanbul ankara arasında bir yerde oturuyorum:) ama istanbula karar verirdim şimdilik ercan beye aml olmayı planlıyorum ama henüz aml olan arkadaşların foto larını görmedim..ankarada bir dr adı geçiyordu geçmiş sayfalarda şu an hatırlayamıyorum bence sayfaları kurcala bulursun:)

mrb baktım buldum ama suan onlıne dııller yanı gırmıolar artık buraya konusmadanda emın olamıyorum ..

tesekkurler cls..hangı hastanede olcksın doktorun kım?tam karın germe olcaksın dı mı?lıposuctıonda yapılck mı?

canım evet tam karın germe olucam yan simitlerimden de biraz yağ alınacak sigara kullandığım için dr fazlasını önermiyor benim zaten kilo sorunum yok boy 1.70 kilo 63 karnım çok çatlak Ankara çağ hastanesinde olucam

sımdı bır sayfa gerıye gıdınce okudum serdar özturke olckmıssın..hıc duymadım ben..canlı orneklerını gordn mu?yoksa sadece foto mu?

catlak var mı sendede?cok sordum bılıoyorum eger cvp vermek ıstersen boyun kılon yasın kac?dogum yaptn mı?somestre kdar dr bulup gunumu almam gerek :(( bıde cok cok korkuyorum :(

canım ben 80 doğumluyum 10 yıl önce doğum yaptım boyum 1.70 kilo 63 çok çatlak var karnımda zaten bu amaçla yaptırıyorum ben benim kocaman bi karnım yok kıyafetlerle dümdüzüm zaten serdar Öztürk gata da bölüm başkanı zaten prof.ayrıca anestesi ekipi ödüllü falan çok kendine güvenen bi dr bende çok dr gezdim ama serdar hoca çok güven vrdi bana diğer dr göre fiyatı baya pahalı

canım ben 80 doğumluyum 10 yıl önce doğum yaptım boyum 1.70 kilo 63 çok çatlak var karnımda zaten bu amaçla yaptırıyorum ben benim kocaman bi karnım yok kıyafetlerle dümdüzüm zaten serdar Öztürk gata da bölüm başkanı zaten prof.ayrıca anestesi ekipi ödüllü falan çok kendine güvenen bi dr bende çok dr gezdim ama serdar hoca çok güven vrdi bana diğer dr göre fiyatı baya pahalı

Nekadara anlaştiniz??? Kaç gün yatiricak hastanede???

iyi akşamlar hanımlar,ben 36 yaşında 160 boyunda 57-58 kilo bir bayanım 2 doğum yaptım ilk hailelğimde 35 2.sinde 18 kilo aldım çok şükür aldıklarımı verdim kızım 17 aylık olacak kızımdan önce 70 li kilolardayken bir estetik uzmanıyla görüşmüştüm olacakları dinledikten sonra ve annemin olmaman konusunda ki ısrarları sonucu vazgeçtim bu sevdadan :34:ama bugün prof.Ali gürlekten randevu almıştım gittim görüştüm b:54:n vücudumda yan simitlerimden çok şikayetçiyim lipo düşünüyordum ama doktor karın germeyle beraber çok daha iyi olacağını söyledi çok ama şimdi çok ama çok korkuyorum kızım emiyor oğlum 4,5 yaşında daha soynra sağlık problemi olur mu diye çok endişeleniyorum,okuduklarımdan kimi çok memnun kimi şikayetçi bu arada eşimde doktor narkoz alıcaksın ve çok büyük bir ameliyat diyor sporla toparlar mıyım bilmiyorum yakın zamanda ameliyat olmuş bir arkadaştan bilgi almayı çok ama çok isterim özelime yazarsanız çok mutlu olurum bu yolda ki herkese bol şanslar diliyıorum....

Nekadara anlaştiniz??? Kaç gün yatiricak hastanede???

canım bende çok gerginim annem eşim destek olmuyorlar bana çok kötü ve yanlış bir şey yapıyormuşum gibi davranıyorlar birde lanet olsaı sigara belası var ondan korkuyorum sanırım sen içmiyosun o nedenle beni anlamayabilirsin canım ben meme de istedim ama dr olmaz dedi lipo yu bile belki yapıcak ameliyatta karar vericek bende 9 bine anlaştım.

tskr ederm cvp verdıgın ıcın..muayenesı ucretlı mı?yerı nerde?fıyat ne kdr? benımde butun kılo gobekte toplanmıs bıcımde artı harıta gıbı catlak :( ben bı drla gorusmustum gecen sene sıgara ıctıgım ıcın tam karın germe yapılmaz demıstı.sen az mı ıcıosun sıgara?

canım bende çok gerginim annem eşim destek olmuyorlar bana çok kötü ve yanlış bir şey yapıyormuşum gibi davranıyorlar birde lanet olsaı sigara belası var ondan korkuyorum sanırım sen içmiyosun o nedenle beni anlamayabilirsin canım ben meme de istedim ama dr olmaz dedi lipo yu bile belki yapıcak ameliyatta karar vericek bende 9 bine anlaştım.

Selamlar,
ben yaklasık iki ay once oldum. 01.08.2013 te. bence hiç gerilmeyin. ilk üc gun biraz riskli. bakım gerektiriyor.
ondan sonrası ayaklanınca size kalmış..:) sadece tam karın + lipo mu yapılacak? aslında goguste olabiliyormus. Ama doktorunuz oyle demişse ona uyun ve guvenin mutlaka. :)
hiç korkmayın:) he bir de sigara olmasa cok iyi olur :) artıları fazla ;)
sevgiler..

Son düzenleme:
tskr ederm cvp verdıgın ıcın..muayenesı ucretlı mı?yerı nerde?fıyat ne kdr? benımde butun kılo gobekte toplanmıs bıcımde artı harıta gıbı catlak :( ben bı drla gorusmustum gecen sene sıgara ıctıgım ıcın tam karın germe yapılmaz demıstı.sen az mı ıcıosun sıgara?

Canım muayenesi ücretli değil yeri kızılay da çağ hastanesinin karşısındaki bina sigara içiyorum baya ama son bi kaç günde azalttım dr bana ameliyat sonrası içmiceksin dedi ameliyat öncesi de içmesem süper olur ama dayanamıyorum

Canım muayenesi ücretli değil yeri kızılay da çağ hastanesinin karşısındaki bina sigara içiyorum baya ama son bi kaç günde azalttım dr bana ameliyat sonrası içmiceksin dedi ameliyat öncesi de içmesem süper olur ama dayanamıyorum

anladım cnm tskr ederım ..sonucu cok merak edıorum ınsallah basarılı bır operasyon olur..hersey yolunda gıder..

Selamlar,
ben yaklasık iki ay once oldum. 01.08.2013 te. bence hiç gerilmeyin. ilk üc gun biraz riskli. bakım gerektiriyor.
ondan sonrası ayaklanınca size kalmış..:) sadece tam karın + lipo mu yapılacak? aslında goguste olabiliyormus. Ama doktorunuz oyle demişse ona uyun ve guvenin mutlaka. :)
hiç korkmayın:) he bir de sigara olmasa cok iyi olur :) artıları fazla ;)
sevgiler..

canım evet sadece germe ve belki lipo gögüsü bende istedim ama yok dedi bu beni cezbetti zaten diğer dr lar onu da yapalım şunu da yapalım die birsürü şey söylediler biliyosun ki bunların hepsi para ama serdar hoca yok dedi güveniyorum kendisine sen şuan nasılsın iyiki yaptırmışım diyomusun çatlak varmıydı karnında şuan dümdüzmü birde izin ne durumda

chelsa arkadaşım özelden msj yazamıyorum burdan cvp vereyim dümdüz olur karnın dedi izin ince oluır dedi 1 hafta 10 gün dinlenme ama kısa kısa yürüyüşler önerdi

Back