8 kilo fazlayım normalkilomdan.hatta 2 kilosunu son 1 ay önce aldım,uğraşıp duruyorum gitmiyo o iki kilo..benim tüm kilom sadece göbekte..hamile sanıpotobüste yer veriyolar bana
8 kilo fazlayım normalkilomdan.hatta 2 kilosunu son 1 ay önce aldım,uğraşıp duruyorum gitmiyo o iki kilo..benim tüm kilom sadece göbekte..hamile sanıpotobüste yer veriyolar bana
sanırım bende senın gıbıyımbenım popo bacak falan super goguslerde kucuk ama gobek mıde bırlesmıs bı sekılde sırt desen et fıskırıo resmen
fotolara bayıldım onlar 3 aylık halıymıs emınım suan dahada guseldır..resmen bel oyuntun olms :) benımde olurmu acaba( yıllardr odun gıbı dumduz bıktım sıkıldm valla
bentoprak çok beğendim cnm senin bir artın var oda çatlağın yokmuş senin benim karnım harita gibi bide bişey sorucam sigara içiyomuydun sen
Şanslısın kendine yakın bir vücut gördün o zaman.Yazdığın vücut ölçüleriyle aynıyız.Sırta lazer lipo yapılıyor göğüs kenarından fışkıranlarda gidiyor bilgine.
benım boy 169 kılo 68 dım 70 olmusumsızın kactı amelıyata gırerken?
Boy 168 kilom 66 idi.Şimdi 60 kiloyum.Ameliyat sonrası vücut oturduğunda 10 kg vermiş gibi gözüküyorsunuz.Dediğim gibi bu ameliyatlar vücut şekillendirmek için yapılıyor zayıflamak için değil.Bence ölçüler ideal.Ha bu arada yaşta önemli tabii elli yaşındayımBirde hiç kilo problemim olmadı almak için uğraştım bile zamanında.Yaş ilerledikçe geldiğini bilsem uğraşmazdım.
düşündükçe heycanlanıyorum :) bakalım cumartesi doktor ne diyecek! bende de çatlaklar var,gitmeyecek göbek deliği üstünde de va.ama açıkçası önemli değil.o sarkık gitsin.pantolon yada etek giydiğimde sürekli örtmeyeyim sarkan kısmı!
Cnm.... gerçi bana sormadin ama ben gene de cwp wereyim... mide çikik olmuyor karninla ayni duz oluyor...çunku buzum kaslaramuz gevşemiz bu sebeb midemiz de çikik... ama amlyatta kas da dikiyorlar...))) bu arada bende yarin 9da aml ta giriyorum inş herşey iyi geçer...kizlar dua edin....Hoşgeldin BenToprak
tanıyor gibiyiz artık hepinizi okuya okuya :) ben izi ço düşünmüyorum kocaman bir sarkıkla yaşıyorum iz ne ki!ama insan nasıl olduğunu nasıl olacağını merak ediyor.örneğin karnım gerildiğinde midem çıkık mı kalıcak,lipo mu olmalı acana nasıl gözükeceğim..sorular sorular
doktorlar öncesi ve sonrası resim gösteriyorlar mı muayenede??
zaten en buyuk derdım catlaklar ve karnımda bırıken yag kutlesı ha bıde bel oyuntusu ıstıorum ben..kılom varsın aynı kalsn ama bel oyuntum olsun :)) arkadasımla aynı boy ve kılodayz kzın vucudu gorsenız manken gıbı butun kılolar esıt bır bıcımde dagılmıs.ben onun yanında 10 kg fazla gıbı duruyorum :) 28 yasındaym ben..ıkız dogumdan sonra catır catır catladım amacım hem catlaklar gıtsın hemde vucudum sekıllensn :)
Cnm.... gerçi bana sormadin ama ben gene de cwp wereyim... mide çikik olmuyor karninla ayni duz oluyor...çunku buzum kaslaramuz gevşemiz bu sebeb midemiz de çikik... ama amlyatta kas da dikiyorlar...))) bu arada bende yarin 9da aml ta giriyorum inş herşey iyi geçer...kizlar dua edin....
Cnm.... gerçi bana sormadin ama ben gene de cwp wereyim... mide çikik olmuyor karninla ayni duz oluyor...çunku buzum kaslaramuz gevşemiz bu sebeb midemiz de çikik... ama amlyatta kas da dikiyorlar...))) bu arada bende yarin 9da aml ta giriyorum inş herşey iyi geçer...kizlar dua edin....
Allah sağlık versin bebişlerine. Laf aramızda çocuğumla aynı yaştasın Bence beklentini karşılar böyle bir ameliyat.Sabır lazım vücudun oturmasını beklerken.Her şey gönlüne göre olur korkma.
Boy 168 kilom 66 idi.Şimdi 60 kiloyum.Ameliyat sonrası vücut oturduğunda 10 kg vermiş gibi gözüküyorsunuz.Dediğim gibi bu ameliyatlar vücut şekillendirmek için yapılıyor zayıflamak için değil.Bence ölçüler ideal.Ha bu arada yaşta önemli tabii elli yaşındayımBirde hiç kilo problemim olmadı almak için uğraştım bile zamanında.Yaş ilerledikçe geldiğini bilsem uğraşmazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?