Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

8 kilo fazlayım normalkilomdan.hatta 2 kilosunu son 1 ay önce aldım,uğraşıp duruyorum gitmiyo o iki kilo..benim tüm kilom sadece göbekte..hamile sanıpotobüste yer veriyolar bana

sanırım bende senın gıbıyım benım popo bacak falan super goguslerde kucuk ama gobek mıde bırlesmıs bı sekılde sırt desen et fıskırıo resmen

bentoprak çok beğendim cnm senin bir artın var oda çatlağın yokmuş senin benim karnım harita gibi bide bişey sorucam sigara içiyomuydun sen

8 kilo fazlayım normalkilomdan.hatta 2 kilosunu son 1 ay önce aldım,uğraşıp duruyorum gitmiyo o iki kilo..benim tüm kilom sadece göbekte..hamile sanıpotobüste yer veriyolar bana

Bence kilon iyi canım.Zaten ameliyatla üç beş gider.Sonrası dengelersin. Seni çok iyi anlıyorum.Ameliyattan sonra bütün bu yaşadıkların bitecek.Moral ve motivasyonun yükselecek.

fotolara bayıldım onlar 3 aylık halıymıs emınım suan dahada guseldır..resmen bel oyuntun olms :) benımde olurmu acaba ( yıllardr odun gıbı dumduz bıktım sıkıldm valla

sanırım bende senın gıbıyım benım popo bacak falan super goguslerde kucuk ama gobek mıde bırlesmıs bı sekılde sırt desen et fıskırıo resmen

Şanslısın kendine yakın bir vücut gördün o zaman.Yazdığın vücut ölçüleriyle aynıyız.Sırta lazer lipo yapılıyor göğüs kenarından fışkıranlarda gidiyor bilgine.

fotolara bayıldım onlar 3 aylık halıymıs emınım suan dahada guseldır..resmen bel oyuntun olms :) benımde olurmu acaba ( yıllardr odun gıbı dumduz bıktım sıkıldm valla

Şimdiki hali daha güzel tabi ki.Vücut tam oturdu şişlik yok bel daha ince falan.İki yıla yakın oldu olalı.

bentoprak çok beğendim cnm senin bir artın var oda çatlağın yokmuş senin benim karnım harita gibi bide bişey sorucam sigara içiyomuydun sen

Kasık bölgesinde çatlağım vardı.Fazla derim olmadığından bir kısmı gitti.Çok az kaldı.Deri fazlalığı ne kadar çoksa çatlaklar o kadar gidiyor.Sigara içmiyordum.

benım boy 169 kılo 68 dım 70 olmusum sızın kactı amelıyata gırerken?

Boy 168 kilom 66 idi.Şimdi 60 kiloyum.Ameliyat sonrası vücut oturduğunda 10 kg vermiş gibi gözüküyorsunuz.Dediğim gibi bu ameliyatlar vücut şekillendirmek için yapılıyor zayıflamak için değil.Bence ölçüler ideal.Ha bu arada yaşta önemli tabii elli yaşındayım Birde hiç kilo problemim olmadı almak için uğraştım bile zamanında.Yaş ilerledikçe geldiğini bilsem uğraşmazdım.

Son düzenleme:
düşündükçe heycanlanıyorum :) bakalım cumartesi doktor ne diyecek! bende de çatlaklar var,gitmeyecek göbek deliği üstünde de va.ama açıkçası önemli değil.o sarkık gitsin.pantolon yada etek giydiğimde sürekli örtmeyeyim sarkan kısmı!

zaten en buyuk derdım catlaklar ve karnımda bırıken yag kutlesı ha bıde bel oyuntusu ıstıorum ben..kılom varsın aynı kalsn ama bel oyuntum olsun :)) arkadasımla aynı boy ve kılodayz kzın vucudu gorsenız manken gıbı butun kılolar esıt bır bıcımde dagılmıs.ben onun yanında 10 kg fazla gıbı duruyorum :) 28 yasındaym ben..ıkız dogumdan sonra catır catır catladım amacım hem catlaklar gıtsın hemde vucudum sekıllensn :)

Bencede çok önemli değil.Toparlandığında çatlakların çoğu gitmiş oluyor.Doktoruna karar verdin mi.Canlı örnek görmeye çalış aceleye getirme.Bir kaç doktorla görüş.Güzel olacak güzeeel.

cls amelıyatında basarılar umarım hersey cok gusel ıstedıgın gıbı rahat agrısız acısız olur ve kavusursun catlaksz gusel gobusune :)

Cnm.... gerçi bana sormadin ama ben gene de cwp wereyim... mide çikik olmuyor karninla ayni duz oluyor...çunku buzum kaslaramuz gevşemiz bu sebeb midemiz de çikik... ama amlyatta kas da dikiyorlar...))) bu arada bende yarin 9da aml ta giriyorum inş herşey iyi geçer...kizlar dua edin....

Allah sağlık versin bebişlerine. Laf aramızda çocuğumla aynı yaştasın Bence beklentini karşılar böyle bir ameliyat.Sabır lazım vücudun oturmasını beklerken.Her şey gönlüne göre olur korkma.

Şimdiden geçmiş olsun Güzel haberlerini yazarsın

olduda bitti maşallah sloganını

dualarım senınle ve cls ıle..umarım basarılı gecer..sen nerde oluosun amelıyatı? bu gece uyuyamazsn artık heyecandan :) ben senın yerınde olsam otururdm sabaha kdr yarın amelıyattan cıkınca ılacların etkısı bıde uykusuzluk uyurdum bol bol ..

)))) ay çok güldum bende eskiden kilo alağim diye manti ekmekle yeyio yatiyordum ve daha nele4 neler ammma bana misin demedi....ozamanlar 174 biy kilo ise 54 55..... yaşim ßuanda 33 174 kilo 74 oldum.... ve gitmiyooooor(((((..... 8ay once dogum yaptim..
. Ama sanki halan 9 ayl8k hamileyim..... neyseki yarin sabah kurtuluyorum bu kocaaa gobeğimle wedalaşiyorum hem sewiniyorum hem korkuyorum.... kizlarrr benim uyumam lzm 6da kalkicam 7 de hastanede olmam lazim...ama uyamyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…