• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

)))) ay çok güldum bende eskiden kilo alağim diye manti ekmekle yeyio yatiyordum ve daha nele4 neler ammma bana misin demedi....ozamanlar 174 biy kilo ise 54 55..... yaşim ßuanda 33 174 kilo 74 oldum.... ve gitmiyooooor(((((..... 8ay once dogum yaptim..
. Ama sanki halan 9 ayl8k hamileyim..... neyseki yarin sabah kurtuluyorum bu kocaaa gobeğimle wedalaşiyorum hem sewiniyorum hem korkuyorum.... kizlarrr benim uyumam lzm 6da kalkicam 7 de hastanede olmam lazim...ama uyamyorum.....

Mesajına cvp yazdım.
Sanırım bir daha doğurmayı düşünmüyorsun bu ameliyatı olacağına göre :34: Vücut doğumdan bir yıl sonra toparlar derler kiloda vermende.Yatta biraz dinlen ameliyatına geç kalma :1:
Şimdiden geçmiş olsun.Nerde oluyorsun ameliyatını?

arzuuirem şimdiden geçmiş olsun lütfen aml sonrası yaz olurmu..çok güzel geçecek inşaallah harika dümdüz bir karnın olacak ne mutlu sana:40:

Mesajına cvp yazdım.
Sanırım bir daha doğurmayı düşünmüyorsun bu ameliyatı olacağına göre :34: Vücut doğumdan bir yıl sonra toparlar derler kiloda vermende.Yatta biraz dinlen ameliyatına geç kalma :1:
Şimdiden geçmiş olsun.Nerde oluyorsun ameliyatını?
Benim 11 yaşinda kizim war ku kizimi diğurdugumda ayni kizlik kiloma 1 hafta icinde döndüm... tabi izaman 22 yasinfaydim... oğlumşumu dogurdum 33 yaşindaim...we kilom huc ama hiç gidecek gibi degil ki hade arti ona da razi oldum ama önumde kocaaaa göbeğimle yaşamak istem8yorum... inu hayatimda kesio atacam)))) istanbulda aml

dualarım senınle ve cls ıle..umarım basarılı gecer..sen nerde oluosun amelıyatı? bu gece uyuyamazsn artık heyecandan :) ben senın yerınde olsam otururdm sabaha kdr yarın amelıyattan cıkınca ılacların etkısı bıde uykusuzluk uyurdum bol bol ..
))) tesekkur ederim arkadasim... ins iyi olur ve biter...ben istanbuldaim...

canım ilk adımı attın şimdi geriye sefasını sürmek kalıcak inşallah..şimdi hastanedesindir umarım herşey gönlünce olur.en kısa zamanda bize yaz,iyi haberlerini bekliyoruz

Amin inş.... ewt hastanedeyim... yatişimi yaptim odama geçtim çizimler yapildi... şuanda bekliyorum)))) çokkkk korkuyooooorum; ((

Amin inş.... ewt hastanedeyim... yatişimi yaptim odama geçtim çizimler yapildi... şuanda bekliyorum)))) çokkkk korkuyooooorum; ((

canım hadi bakalım çıktık bi yola Allah utandırmasın bende akşam 5 te olucam ameliyat inş ağrısız sızısız istediğimiz gibi atlatırız.

HAdi kızlar çok güzel olucak inşallah!!! az sonra işe gideceğim o nedenle ancak akşam göreceğim forumu tekrar..

Kalbim sizinle keşke bende şu an sıramı bekliyo olsaydım.Sakın korkmayın çokçok çok iyi olucak

Cnm.... gerçi bana sormadin ama ben gene de cwp wereyim... mide çikik olmuyor karninla ayni duz oluyor...çunku buzum kaslaramuz gevşemiz bu sebeb midemiz de çikik... ama amlyatta kas da dikiyorlar...))) bu arada bende yarin 9da aml ta giriyorum inş herşey iyi geçer...kizlar dua edin....

geçmiş olsun şimdiden :) dualarımız seninle :)

Ben de 25 ekimde Bursa da devlet hastanesinde ameliyat olucam. Sarkan karnımdan kurtulucam. Dört gözle bekliyorum ve merak ediyorum.

Back