• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Hoşgeldin BenToprak

tanıyor gibiyiz artık hepinizi okuya okuya :) ben izi ço düşünmüyorum kocaman bir sarkıkla yaşıyorum iz ne ki!ama insan nasıl olduğunu nasıl olacağını merak ediyor.örneğin karnım gerildiğinde midem çıkık mı kalıcak,lipo mu olmalı acana nasıl gözükeceğim..sorular sorular

doktorlar öncesi ve sonrası resim gösteriyorlar mı muayenede??:52:

Hoşbulduk,okuyarak yazarak paylaşıyoruz :nazar: Doktorlar genelde foto gösteriyor.Size yakın bir vücut seçmeye çalışıyor en azından benim doktorum öyle yapmaya çalıştı.Gittiğim üç doktor göstermemişti foto falan bende sormadım doğrusu.
Şimdi otur,öne doğru hafif eğil karnına bak o sarkan kısım alındığında izin uzunluğunu,karnının düz görüntüsünü biraz tahmin edersin.
Lazer lipo düzeltme amaçlı yapılıyor.Miğde falan çıkmıyor.Bak sana bir iyilik arkadaşlık gönderiyorum bak resimlerime ok.:34:

Hoşgeldin cnm evet buram buram ameliyat kokusu hemde ben oluyorum yarın 5 te hadi bana moral ver:)

:nazar: Maşallah olduda bitti yazarsın yarın gece buraya.Hadi hayırlısı şimdiden geçmiş olsun.O göbişten kurtulduğunda ki morali gör sen tavan yapıyor.:nazar:

Bentoprakk

çok teşekkürler :) çok beğendim resimlerinizi umarım hepimizin böle güzel olur göbüşü..annemle baktık az önce :) siz benden daha incesiz ben daha kiloluyum ve benim karnım sizin amelliyat olmamış halinizden daha deforme olmuş durumda.ay heycanlandımm yeni göbüş işstiyorummm :3:

Bentoprakk

çok teşekkürler :) çok beğendim resimlerinizi umarım hepimizin böle güzel olur göbüşü..annemle baktık az önce :) siz benden daha incesiz ben daha kiloluyum ve benim karnım sizin amelliyat olmamış halinizden daha deforme olmuş durumda.ay heycanlandımm yeni göbüş işstiyorummm :3:

Doğrusu bende beğendim.Şimdiki hali daha güzel :nazar: Deforme olması sanırım sarkma.Bende sarkma yoktu o yüzden eski göbeğim tamamen gitmedi.Göbek altından iki parmak aşağıda eski göbek deliğim.Dikiş bile belli değil farkındaysanız.Kilonuz varsa tavsiyem kilo verdikten sonra olmanız.Normal kilonuzdan on kilo fazla olabilirsiniz ama daha fazlası olmasın.O zaman beklentiniz daha yükselir nacizane tavsiyem.Annenize hürmetler.

Doğrusu bende beğendim.Şimdiki hali daha güzel :nazar: Deforme olması sanırım sarkma.Bende sarkma yoktu o yüzden eski göbeğim tamamen gitmedi.Göbek altından iki parmak aşağıda eski göbek deliğim.Dikiş bile belli değil farkındaysanız.Kilonuz varsa tavsiyem kilo verdikten sonra olmanız.Normal kilonuzdan on kilo fazla olabilirsiniz ama daha fazlası olmasın.O zaman beklentiniz daha yükselir nacizane tavsiyem.Annenize hürmetler.

bentoprak mrb bende fotolarını gorebılır mıyım acaba?kımsenın fotosunu gormedım canlıda gormedım 15 tatılde olcm ıns ama cok korkuyorum lutfeenn :(

bentoprak mrb bende fotolarını gorebılır mıyım acaba?kımsenın fotosunu gormedım canlıda gormedım 15 tatılde olcm ıns ama cok korkuyorum lutfeenn :(

Öğretmen yada öğrenciyiz sanırsam.Şimdiden geçmiş olsun :nazar: Hiiiç korkmayın inşallah benim gibi sorunsuz rahat ağrısız ameliyat geçirirsiniz.

8 kilo fazlayım normalkilomdan.hatta 2 kilosunu son 1 ay önce aldım,uğraşıp duruyorum gitmiyo o iki kilo..benim tüm kilom sadece göbekte..hamile sanıpotobüste yer veriyolar bana :(

Back