Evet ben ameliyatımdan sonra hemen dikkat etmeye başladım doktorumun desteğiyle.Sağolsun kontrollere her gittiğimde çok motive ederdi beni:) Ben de sanırım gaza gelirdimHani bir dahakine daha çok şaşırsın,biraz daha vereyim gayretiyle 1 yıla yakın zamanda yavaş yavaş verdim kilolarımı.Biz seninle arkadaş değiliz galiba.Nasıl gördün sonucumu?:44: İstersen ekleyeyim arkadaşlığa , görebilirsin karın ameliyatı resimlerimi.
Karın kasını ayakta ve yatarak muayne ediyor.Oturduğunda öne doğru eğildiğinde katlanan o fazlalık alınıyor.Göbek deliğinin yeri doğal olarak değişiyor.Yerine yeni bir göbek yapılıyor.Tek karnın alınması genelde yeterli olmuyor lazer lipoda yapılıyor vücut şekillensin diye.Doktor neler yapılacağını anlatıyor canım.Benim gittiğm beş doktordan tam bir muayneyi Ercan bey yaptı.Diğerleri uzaktan şöyle bir bakıp tamam yaparız demişti detay çok anlatılmamıştı.Zaten detayın ne olduğunuda bilmiyordum doğrusu.İşin içine girince anlıyorsun.Bende o yüzden hep bir doktorla kalmayın birkaç doktorla görüşün diye yazıyorum hep.Daha iyi anlıyorsunuz aradaki farkları.
kesinlikle çok memnunum.bugün tam bir ay oldu.kontrolümude oldum bugün.herşey yolunda.
Teknik derken neden bahsettiginızi anlamadım ozür diliyorum.
Göğüsde bende j tekniğıni uyguladı hic bır acı hissetmedım.
Karında germe sırt kol ve bacaklarda lıpo uygulandı.
Siz bana ne ögrenmek ıstedıgınızı daha acık söylerseniz memnunıyeyle tecrübelerimi sızınle paylasırım.hatta ankara ısenız görüsebılırız ıstersenız gözlerınızle gorursunuz.
canım teşekür ederim yazdıkların beni çok aydınlattı oturdugumda alınan fazlalık bana yeter süperrrrrrrrrrrr olurum zayıflamaya çalışıyorum 6 kg kadar zayıflasam hemen yaptırıcam verdiginiz bilgiler için hepinize çok teşekür ederim
Rica ederim.6 kg çok fazla bir kilo değil.Ameliyat olabilirsiniz.
kg fazlalıgım 6 kg degil canım 155 boy 75 kg 6 kg verip amaliyat olmak istiyorum kalan kilomu amaliyattan sonra verebilirim inşallah hedefim 58 kg olmak
Teşekkür ederim yorumun içinEvet benim sonucum bana göre de büyük değişim:) Ama çok da azim ettim.Kilo verdim ve spor yaptım.Hatta birazdan spora gidiyorum.Aynı şekilde yemeye devam edersen şişme oluyor ama eskisi gibi sarkıklık kesinlikle olmuyor.Bir ara 3 kilo almıştım.Karnım bayağı şişmişti hani şu Afrikada ki aç çocukların karnı gibi gergin ama dışarı doğru hani yemek sonrası şişen karın gibi.Ama inan ne olursa olsun dümdüz bir karın,sarkmayan ve sizi artık mutsuz etmeyecek bir karına sahip oluyorsunuz.Sonuçlarımı gördünüz zaten.Pek de bir şey söylemeye gerek yok diye düşünüyorum.Sevgilerimle
Merhaba deniznuray ben de epidural olmak istiyorum genel anestezi beni korkutuyor. Sen hangi hastanede oldun. Tavsiye ediyor musun
Günaydın
benide eklermisiniz resimlerinizi görebilirmiyim.Bende 24 nisanda ameliyat oldum fakat eski göbek deliğimin yeri enfeksiyon kaptı halen onunla uğraşıyorum dr geçer diyor fakat ben izlere takıldım.lazer yapılırsa çabuk geçiyormuş fakat şu an buna maddi olarak gücüm yok.lazer yapılmazsa 2 yıl içinde çok ince beyaz bir çizgi oluyor dendi bu yüzden görmek istiyorum.Çok rica ediyorum yardımcı olun dilerseniz yapabilirsem tarif ederseniz bende eski ve yeni resimlerimi eklerim.şimdiden teşekkür ederim
Zühtü Demir'e ameliyat olmuş birini görmek çok güzel, ben kendisine muayene oldum, ameliyat günü bile aldım, ama ertelemek zorunda kaldım, sizi görmeyi çok isterim, ben ankaradayım, ya zühtü demir'e yada Ercan Beye ameliyat olucam, görüşebilirsek çok sevinirim.kesinlikle çok memnunum.bugün tam bir ay oldu.kontrolümude oldum bugün.herşey yolunda.
Teknik derken neden bahsettiginızi anlamadım ozür diliyorum.
Göğüsde bende j tekniğıni uyguladı hic bır acı hissetmedım.
Karında germe sırt kol ve bacaklarda lıpo uygulandı.
Siz bana ne ögrenmek ıstedıgınızı daha acık söylerseniz memnunıyeyle tecrübelerimi sızınle paylasırım.hatta ankara ısenız görüsebılırız ıstersenız gözlerınızle gorursunuz.
Zühtü Demir'e ameliyat olmuş birini görmek çok güzel, ben kendisine muayene oldum, ameliyat günü bile aldım, ama ertelemek zorunda kaldım, sizi görmeyi çok isterim, ben ankaradayım, ya zühtü demir'e yada Ercan Beye ameliyat olucam, görüşebilirsek çok sevinirim.
geçmiş olsun deniznuray siz hangi hastanede amaliyat oldunuz doktorunuz kim yazabilirmisiniz
ben bursada özel bir estetik klinikte oldum dr selçuk bey yaptı ameliyatımı
ne oldu neden sordunuz
Arkadaşlar ben de yarım saat sonra ameliyata gireceğim. İnşallah sonuçlar iyi olur . Biraz heyecanlanıyorum.
Arkadaşlar ben de yarım saat sonra ameliyata gireceğim. İnşallah sonuçlar iyi olur . Biraz heyecanlanıyorum.
deniznuray amaliyatınız epidural olmuş ayrıntılarını anlatırmısınız lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?