• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Arkadaşlar ameliyat sonrası refakatçi çok gerekli mi sizce? Benim sanırım refakatçim olmayacak. Etrafımdakiler o kadar karşıki ameliyata. Kimseye bi şey söyleyemiycem

benim için zor olurdu kalkarken yatarken biri şart arkadaşım :34: nerede olacaksın ameliyatını?

teşekkür ederim burcelengo benim karın bölgemde yaglanma fazla var mide üstüne ve yanlara lipo şart göbek deliginin altındaki kısım kesilip çıkarılıyor okudugum kadarıyla henüz doktor görüşmem olmadı yag fazlalıgı çok olunca lipo yapılmadıgını okudum sadece germe yapılıp mide ve bele daha sonra lipo yapılıyormuş sizin kilonuzu bilmiyorum benim kilom çok fazla 156 boy kilo 75

merhaba yeni karın germe oldum doktorlar lipo ile beraberde yapıyorlar karın germeyi liposus da :34: bende 1.64 .75.kilo ile girdim ameliyata

burcelengo canım yoğun lipo yapılacaksa bütün vücuda zor olmaz mı kombine ameliyat.Yoğun yağ alımında yanma ve ağrı oluyormuş.Banada yapıldı karınla beraber lazer lipo ama vücut şekillendirme amaçlı.Alınacak yağım yoktu.O yüzden ağrı sızı yanma yaşamadım.Yaşamayınca tam bilemedim.İnşallah en doğrusu ve hakkında hayırlı ne ise o olur.

merhaba yeni karın germe oldum doktorlar lipo ile beraberde yapıyorlar karın germeyi liposus da :34: bende 1.64 .75.kilo ile girdim ameliyata

teşşekür edirim ilginize birkaç sorum olacak cevaplarsanız memnun olurum birinci sorum sizin mide ve bel bölgenize lipo yapıldımı aynı amaliyatta ve kaç lt yag alındı

teşşekür edirim ilginize birkaç sorum olacak cevaplarsanız memnun olurum birinci sorum sizin mide ve bel bölgenize lipo yapıldımı aynı amaliyatta ve kaç lt yag alındı

doktorum 2.beden incelme olacak karında dedi 1,5 ay oldu olalı 75.ile girdim ameliyata şimdi 69.kiloyum tabi akşamları sadece et ve salata yedim:34: şimdilik sonucum dan memnunum lipo yapılmış

canım ben devlet hastanesine gidip plastik cerrahla görüştüm oda ameliyatın gerekli olduğunu söyledi..tahliller yapıldı ve 1.5ay sonrasına gün verdi istenilen ücreti vezneye yatırıp ameliyatımı oldum..bendeki sorum sezeryan sonu enfeksyondan dolayı tük karın dokuları mide kısmı dahil doku yapışması olmş,ve tamamen kazıdın dedi hatta eğer böyle olduğunu bilse yapmazmış ki bunu bende bilmiyordum ve kazıdığı içinde çok canım yandı halada acıyor...3ayı bulurmş içerlerin iyileşmesi..

geçmiş olsun canım sen hangi devlet hastanesinde amaliyat oldun doktorun kimdi bu amaliyatın devlette de yapıldıgını bilimiyordum şimdi iyisindir umarım

doktorum 2.beden incelme olacak karında dedi 1,5 ay oldu olalı 75.ile girdim ameliyata şimdi 69.kiloyum tabi akşamları sadece et ve salata yedim:34: şimdilik sonucum dan memnunum lipo yapılmış

sizin için çok sevindim bütün sayfaları henüz okuyamadım siz hangi doktora amaliyatınızı oldunuz

sizin için çok sevindim bütün sayfaları henüz okuyamadım siz hangi doktora amaliyatınızı oldunuz

nlglpd,bentoprakla aynı doktorumuz adı çokça geçer bu başlıkta :34:ne zamana düşünüyorsun ameliyatı havalar ısındı :ssz: zor olmasın sıcakta

cok fazla yaglanmadan dolayı degil 160 boyunda 77 kg'ım. sonuçta bir kere bu kararı verdim. dolasıyla bacaklar vs de yaptırmak istiyorum.

Bildiğim kadarıyla bu tip müdahelelerde, tek seferde vücut ağırlığının % 5'inden fazlasını (doku ve/veya yağ) almayı uygun bulmuyor doktorlar.

nlglpd,bentoprakla aynı doktorumuz adı çokça geçer bu başlıkta :34:ne zamana düşünüyorsun ameliyatı havalar ısındı :ssz: zor olmasın sıcakta

ercan beydi sanırım şu an araştırıyorum eylül gibi düşünüyorum bütçemi ayarlayabilirsem mide bölgemde yaglanmam fazla var doktor görüşmem hiç olmadı bakalım kompile yapılabilirmi bilemiyorum

ercan beydi sanırım şu an araştırıyorum eylül gibi düşünüyorum bütçemi ayarlayabilirsem mide bölgemde yaglanmam fazla var doktor görüşmem hiç olmadı bakalım kompile yapılabilirmi bilemiyorum

Evet doktorum Ercan bey:34: o zamana kadar kiloda verirsin zamanın var nasılsa sonuç daha güzel olur,kombine dediğin lipo ve karın germe ise yapıyorlar doktorlar merak etme

Evet doktorum Ercan bey:34: o zamana kadar kiloda verirsin zamanın var nasılsa sonuç daha güzel olur,kombine dediğin lipo ve karın germe ise yapıyorlar doktorlar merak etme

evet gayret edicem kilo vermek için 42 yaşındayım zor gidiyor kilolar kilo fazlalıgım sadece göbekte birikiyor endişem bu mide ve göbegimde

Back