• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

maşşallah vallahi göstermiyorsun hiç ben 35 biliyordum:)ona inanmıştım

sağol canım:16: bak yeni foto çektirdiğim de ilk sana göndereceğim söz :29: koca göbek gidince memelerde yapılınca gençleştik işte :23:

darısı isteyen herkesin başına

Ameliyat olalı bes gün oldu.pazartesi yTtığım hastaneden hem karın getme hem göğüs küçültme hemde sırt kol bacak lipo olarak çarşamba günü taburcu oldum.Salı günü göğüsdeki direnler çıktı karındaki dirende birazdanmgideceğim kontrolde çıkacak.
Daha öncesi iki sezeryanım vardı ama farklı biraz.bu acılara değermi sanıyorum değer bunu iki hafta sonra konusmak daha doğru olur gibi geliyor.
Şimdiden olacaklara sabır ve şifa olmuşlara da içlerine sinmesini diliyorum.

Canım zühtü Demir'de olmuşsun sanıyorum lütfen bana bilgi verirmisin. Tekniği nasıl yaptığı hastaları gördün mü? Memnun musun?Fiyat nasıl?

benim kadar kilo fazlalıgı olupt karın grdiren varmı benimle paylaşırsa sevinirim

Aaaaahhh ahh ben varım slmrtc ben varım:50: Boy:1.68 Kilo:88-89 arası birşeydi ameliyata girdiğimde.Oranlarımız hemen hemen aynı.Ameliyattan sonra 1.5 yıl içinde 72 kiloya düştüm.Ameliyatta 5.500 gr yağ ve doku almış doktorum.Göğüs 2.250,karından3.5 kg

Bana lipo yapılmadı.Zaten ameliyatım 7 saat sürmüş.Daha fazla yağ alınamayacağını söylemişti doktorum vücut oranıma göre.Ama benim sonucum bana göre gayet başarılı oldu diyebilirim.Kesinlikle tombiş bir bayan görüntüsünden yapılı ama daha fit bir görüntüye kavuştum:34:

benim için zor olurdu kalkarken yatarken biri şart arkadaşım :34: nerede olacaksın ameliyatını?

Ben devlet hastanesinde olacağım. Plastik cerrahi doktoru aliye ceyla hanımla görüştüm. Daha önce göğüs küçültme olan arkadaşlarım var. Çok memnunlar. Ben de güvendim bakalım kendisine. Sonuçta önemli olan doktor sanırım. Ama kombine ameliyatı önermedi doktor. Ben aslında göğüs küçültme de olmak istiyordum. Artık onu da sporla biraz toparlarım diye düşünüyorum.
Benim ameliyat kararı almamda burada yazılanlar çok etkili oldu. Genelde memnun herkes. İnşallah ben de memnun olurum

Aaaaahhh ahh ben varım slmrtc ben varım:50: Boy:1.68 Kilo:88-89 arası birşeydi ameliyata girdiğimde.Oranlarımız hemen hemen aynı.Ameliyattan sonra 1.5 yıl içinde 72 kiloya düştüm.Ameliyatta 5.500 gr yağ ve doku almış doktorum.Göğüs 2.250,karından3.5 kg

Bana lipo yapılmadı.Zaten ameliyatım 7 saat sürmüş.Daha fazla yağ alınamayacağını söylemişti doktorum vücut oranıma göre.Ama benim sonucum bana göre gayet başarılı oldu diyebilirim.Kesinlikle tombiş bir bayan görüntüsünden yapılı ama daha fit bir görüntüye kavuştum:34:

nldglp canım cevabın için teşekür ederim kilo fazlalıgım yüzünden doktor görüşmesine hiç gidemedim benim istedigim de fit görünmek bende amaliyat olunca mide ve bel bölgeme lazerlipoliz yaptırmak istiyorum mide bölgemde ikinci göbek var beni çok rahatsız ediyor ah bi kurtulsam bu göbekten avrupa yakasında doktor araştırıyorum şimdilik senin amaliyat sonucun çok güzel ve amaliyattan sonra çok kilo vermişşin tebrik ederim seni hep diyetmi yaptın merak ettim

nldglp canım cevabın için teşekür ederim kilo fazlalıgım yüzünden doktor görüşmesine hiç gidemedim benim istedigim de fit görünmek bende amaliyat olunca mide ve bel bölgeme lazerlipoliz yaptırmak istiyorum mide bölgemde ikinci göbek var beni çok rahatsız ediyor ah bi kurtulsam bu göbekten avrupa yakasında doktor araştırıyorum şimdilik senin amaliyat sonucun çok güzel ve amaliyattan sonra çok kilo vermişşin tebrik ederim seni hep diyetmi yaptın merak ettim

kızlar birde şunu merak ediyorum doktor muayenesine gidince neler oluyor karın bölgesi muayenesini nasıl yapıyor doktor karın bölgesinde kaç kg yag oldugunu ölçüyormu doktor nasıl karar veriyor tüm fazlalıgı alıyormu

omuzundan dızıne kadar olan fotograflarını bilgisayardan cek ve doktorların mail adreslerine at. sonucunda randevuya gitmis gibi on bilgi edinebiliyorsun.
Ben oyle yaptım cogu 1 gun icerisinde cevap verdi bana. tavsiye ederim.

Nldglp ablacım bu kadar kilo veremene rağmen memelerin tekrar nasıl sarkmadı hala çok düzgün duruyorlar?

kızlar birde şunu merak ediyorum doktor muayenesine gidince neler oluyor karın bölgesi muayenesini nasıl yapıyor doktor karın bölgesinde kaç kg yag oldugunu ölçüyormu doktor nasıl karar veriyor tüm fazlalıgı alıyormu

Karın kasını ayakta ve yatarak muayne ediyor.Oturduğunda öne doğru eğildiğinde katlanan o fazlalık alınıyor.Göbek deliğinin yeri doğal olarak değişiyor.Yerine yeni bir göbek yapılıyor.Tek karnın alınması genelde yeterli olmuyor lazer lipoda yapılıyor vücut şekillensin diye.Doktor neler yapılacağını anlatıyor canım.Benim gittiğm beş doktordan tam bir muayneyi Ercan bey yaptı.Diğerleri uzaktan şöyle bir bakıp tamam yaparız demişti detay çok anlatılmamıştı.Zaten detayın ne olduğunuda bilmiyordum doğrusu.İşin içine girince anlıyorsun.Bende o yüzden hep bir doktorla kalmayın birkaç doktorla görüşün diye yazıyorum hep.Daha iyi anlıyorsunuz aradaki farkları.

Nldglp ablacım bu kadar kilo veremene rağmen memelerin tekrar nasıl sarkmadı hala çok düzgün duruyorlar?

Evet kesinlikle sarkma olmadı gerçekten.Sadece üst loblar az biraz azaldı.Ama görüntü olarak beni hiç rahatsız etmiyor.İstersem çok minik silikon koydurabilirim ama hiç gerek duymuyorum.Eğer üst taraflarını daha dekolte istersem alttan destekli sütyenlerle ,üst kısmı daha tombik gösteren görüntüyü o tarz çamaşırlarla elde edebiliyorum zaten.Damla modelinde sarkma hiç olmuyor galiba.

Evet ben ameliyatımdan sonra hemen dikkat etmeye başladım doktorumun desteğiyle.Sağolsun kontrollere her gittiğimde çok motive ederdi beni:) Ben de sanırım gaza gelirdim:1: Hani bir dahakine daha çok şaşırsın,biraz daha vereyim gayretiyle 1 yıla yakın zamanda yavaş yavaş verdim kilolarımı.Biz seninle arkadaş değiliz galiba.Nasıl gördün sonucumu?:44: İstersen ekleyeyim arkadaşlığa , görebilirsin karın ameliyatı resimlerimi.

odemleriniz ortalama ne kadar surede gecti? ne kadar zamanda farkı ciddi bir sekilde gormeye basladınız butun doktorlara bakıldıgında en cok begendikleriniz ve tedavi gorduklerinizde dahil olmak uzre 1 ay sonra kosulabilinecegini bile soyluyorlar. dolasıyla deneyimli olanlardan dinlemek daha iyi diye dusunuyorum.

odemleriniz ortalama ne kadar surede gecti? ne kadar zamanda farkı ciddi bir sekilde gormeye basladınız butun doktorlara bakıldıgında en cok begendikleriniz ve tedavi gorduklerinizde dahil olmak uzre 1 ay sonra kosulabilinecegini bile soyluyorlar. dolasıyla deneyimli olanlardan dinlemek daha iyi diye dusunuyorum.

Sanırım net bir süre veremeyiz burcelengo.Çünkü herkesin ödem atma zamanı farklı farklı oldu.Mesela bende 2 ay kadar bir süre karnım davul gibi şişerdi.Ama Jelesec bunu yaşamadı.Karnı hemen dümdüz oldu.Benimse bayağı zaman aldı bu durum:50: Şöyle söyleyebilirim benim öncesi -sonrası resimlerde ''sonrası '' resmim 3 aylık hali.Ancak ödemi gitmişti.

Benim de ödemim çok olmadı :nazar: İyileşme süreci farklı herkesin.Koşu yapmadım ama bol bol yürüdüm.Yorulduğumda karın kaslarım acırdı yeter derdi.Aslında vücudumuz neyi yapıp neyi yapmamamızı söylüyor.Verdiği sinyallere göre hareket ediyorsun zaten.Farkı ameliyat sonrası anlıyorsun:nazar: Her geçen gün daha iyiye gidiyor.4-6 ayda tam oturmuş değişmeyen bir vücudun oluyor.Benim öyle oldu canım.:nazar:

Son düzenleme:
canım zühtü demir'de olmuşsun sanıyorum lütfen bana bilgi verirmisin. Tekniği nasıl yaptığı hastaları gördün mü? Memnun musun?fiyat nasıl?

kesinlikle çok memnunum.bugün tam bir ay oldu.kontrolümude oldum bugün.herşey yolunda.
Teknik derken neden bahsettiginızi anlamadım ozür diliyorum.
Göğüsde bende j tekniğıni uyguladı hic bır acı hissetmedım.
Karında germe sırt kol ve bacaklarda lıpo uygulandı.
Siz bana ne ögrenmek ıstedıgınızı daha acık söylerseniz memnunıyeyle tecrübelerimi sızınle paylasırım.hatta ankara ısenız görüsebılırız ıstersenız gözlerınızle gorursunuz.

Back