maşşallah vallahi göstermiyorsun hiç ben 35 biliyordum:)ona inanmıştım
yaşımız aynıhakkında hayırlısı olsun
Kizlar bise sorucam istanbulda bi doktorla ilgili bilgi almak icin tabibler odasini arasak olurmu
Ameliyat olalı bes gün oldu.pazartesi yTtığım hastaneden hem karın getme hem göğüs küçültme hemde sırt kol bacak lipo olarak çarşamba günü taburcu oldum.Salı günü göğüsdeki direnler çıktı karındaki dirende birazdanmgideceğim kontrolde çıkacak.
Daha öncesi iki sezeryanım vardı ama farklı biraz.bu acılara değermi sanıyorum değer bunu iki hafta sonra konusmak daha doğru olur gibi geliyor.
Şimdiden olacaklara sabır ve şifa olmuşlara da içlerine sinmesini diliyorum.
benim kadar kilo fazlalıgı olupt karın grdiren varmı benimle paylaşırsa sevinirim
benim için zor olurdu kalkarken yatarken biri şart arkadaşımnerede olacaksın ameliyatını?
Aaaaahhh ahh ben varım slmrtc ben varımBoy:1.68 Kilo:88-89 arası birşeydi ameliyata girdiğimde.Oranlarımız hemen hemen aynı.Ameliyattan sonra 1.5 yıl içinde 72 kiloya düştüm.Ameliyatta 5.500 gr yağ ve doku almış doktorum.Göğüs 2.250,karından3.5 kg
Bana lipo yapılmadı.Zaten ameliyatım 7 saat sürmüş.Daha fazla yağ alınamayacağını söylemişti doktorum vücut oranıma göre.Ama benim sonucum bana göre gayet başarılı oldu diyebilirim.Kesinlikle tombiş bir bayan görüntüsünden yapılı ama daha fit bir görüntüye kavuştum
nldglp canım cevabın için teşekür ederim kilo fazlalıgım yüzünden doktor görüşmesine hiç gidemedim benim istedigim de fit görünmek bende amaliyat olunca mide ve bel bölgeme lazerlipoliz yaptırmak istiyorum mide bölgemde ikinci göbek var beni çok rahatsız ediyor ah bi kurtulsam bu göbekten avrupa yakasında doktor araştırıyorum şimdilik senin amaliyat sonucun çok güzel ve amaliyattan sonra çok kilo vermişşin tebrik ederim seni hep diyetmi yaptın merak ettim
omuzundan dızıne kadar olan fotograflarını bilgisayardan cek ve doktorların mail adreslerine at. sonucunda randevuya gitmis gibi on bilgi edinebiliyorsun.
Ben oyle yaptım cogu 1 gun icerisinde cevap verdi bana. tavsiye ederim.
Aaaaahhh ahh ben varım slmrtc ben varımBoy:1.68 Kilo:88-89 arası birşeydi ameliyata girdiğimde.Oranlarımız hemen hemen aynı.Ameliyattan sonra 1.5 yıl içinde 72 kiloya düştüm.Ameliyatta 5.500 gr yağ ve doku almış doktorum.Göğüs 2.250,karından3.5 kg
Bana lipo yapılmadı.Zaten ameliyatım 7 saat sürmüş.Daha fazla yağ alınamayacağını söylemişti doktorum vücut oranıma göre.Ama benim sonucum bana göre gayet başarılı oldu diyebilirim.Kesinlikle tombiş bir bayan görüntüsünden yapılı ama daha fit bir görüntüye kavuştum
kızlar birde şunu merak ediyorum doktor muayenesine gidince neler oluyor karın bölgesi muayenesini nasıl yapıyor doktor karın bölgesinde kaç kg yag oldugunu ölçüyormu doktor nasıl karar veriyor tüm fazlalıgı alıyormu
Nldglp ablacım bu kadar kilo veremene rağmen memelerin tekrar nasıl sarkmadı hala çok düzgün duruyorlar?
nldglp canım cevabın için teşekür ederim kilo fazlalıgım yüzünden doktor görüşmesine hiç gidemedim benim istedigim de fit görünmek bende amaliyat olunca mide ve bel bölgeme lazerlipoliz yaptırmak istiyorum mide bölgemde ikinci göbek var beni çok rahatsız ediyor ah bi kurtulsam bu göbekten avrupa yakasında doktor araştırıyorum şimdilik senin amaliyat sonucun çok güzel ve amaliyattan sonra çok kilo vermişşin tebrik ederim seni hep diyetmi yaptın merak ettim
odemleriniz ortalama ne kadar surede gecti? ne kadar zamanda farkı ciddi bir sekilde gormeye basladınız butun doktorlara bakıldıgında en cok begendikleriniz ve tedavi gorduklerinizde dahil olmak uzre 1 ay sonra kosulabilinecegini bile soyluyorlar. dolasıyla deneyimli olanlardan dinlemek daha iyi diye dusunuyorum.
odemleriniz ortalama ne kadar surede gecti? ne kadar zamanda farkı ciddi bir sekilde gormeye basladınız butun doktorlara bakıldıgında en cok begendikleriniz ve tedavi gorduklerinizde dahil olmak uzre 1 ay sonra kosulabilinecegini bile soyluyorlar. dolasıyla deneyimli olanlardan dinlemek daha iyi diye dusunuyorum.
canım zühtü demir'de olmuşsun sanıyorum lütfen bana bilgi verirmisin. Tekniği nasıl yaptığı hastaları gördün mü? Memnun musun?fiyat nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?