• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Evet ben ameliyatımdan sonra hemen dikkat etmeye başladım doktorumun desteğiyle.Sağolsun kontrollere her gittiğimde çok motive ederdi beni:) Ben de sanırım gaza gelirdim:1: Hani bir dahakine daha çok şaşırsın,biraz daha vereyim gayretiyle 1 yıla yakın zamanda yavaş yavaş verdim kilolarımı.Biz seninle arkadaş değiliz galiba.Nasıl gördün sonucumu?:44: İstersen ekleyeyim arkadaşlığa , görebilirsin karın ameliyatı resimlerimi.

canım resimlerini görmedim yazdıklarını okudukça amaliyat sonucundan çok memnun kaldıgını anladım ben anlamıyorum arkadaşlık nasıl ekleniyor beni eklersen sevinirm resimlerini görmeyi çok istiyorum

Karın kasını ayakta ve yatarak muayne ediyor.Oturduğunda öne doğru eğildiğinde katlanan o fazlalık alınıyor.Göbek deliğinin yeri doğal olarak değişiyor.Yerine yeni bir göbek yapılıyor.Tek karnın alınması genelde yeterli olmuyor lazer lipoda yapılıyor vücut şekillensin diye.Doktor neler yapılacağını anlatıyor canım.Benim gittiğm beş doktordan tam bir muayneyi Ercan bey yaptı.Diğerleri uzaktan şöyle bir bakıp tamam yaparız demişti detay çok anlatılmamıştı.Zaten detayın ne olduğunuda bilmiyordum doğrusu.İşin içine girince anlıyorsun.Bende o yüzden hep bir doktorla kalmayın birkaç doktorla görüşün diye yazıyorum hep.Daha iyi anlıyorsunuz aradaki farkları.

canım teşekür ederim yazdıkların beni çok aydınlattı oturdugumda alınan fazlalık bana yeter süperrrrrrrrrrrr olurum zayıflamaya çalışıyorum 6 kg kadar zayıflasam hemen yaptırıcam verdiginiz bilgiler için hepinize çok teşekür ederim

kesinlikle çok memnunum.bugün tam bir ay oldu.kontrolümude oldum bugün.herşey yolunda.
Teknik derken neden bahsettiginızi anlamadım ozür diliyorum.
Göğüsde bende j tekniğıni uyguladı hic bır acı hissetmedım.
Karında germe sırt kol ve bacaklarda lıpo uygulandı.
Siz bana ne ögrenmek ıstedıgınızı daha acık söylerseniz memnunıyeyle tecrübelerimi sızınle paylasırım.hatta ankara ısenız görüsebılırız ıstersenız gözlerınızle gorursunuz.

Ben bundan 4 ay önce kombine bi ameliyat geçirdim göğüs katın bacak lîpo. İlk dönem memnundum ama zamanla katımızın inmediğini dümdüZ olmadığını farkettim ve iç bacakta yoğun olmak üzere liponun bıraktığı dalgalanmalar vardı.vr karın dikişim yukarıda.bu nedenle yeniden bu konuda uzman bi doktorla görüşmek ve ne yapılması gerekiyorsa yaptırmak istiyorum.ben konyadayım ama Ankara'ya sürekli geliyorum.fiyat olarak ne kadar ödediniz sakıncası yoksa.ve lazer lîpo mu yaptırdınız dalgalanma oldu mu?

canım teşekür ederim yazdıkların beni çok aydınlattı oturdugumda alınan fazlalık bana yeter süperrrrrrrrrrrr olurum zayıflamaya çalışıyorum 6 kg kadar zayıflasam hemen yaptırıcam verdiginiz bilgiler için hepinize çok teşekür ederim

Rica ederim.6 kg çok fazla bir kilo değil.Ameliyat olabilirsiniz.

Teşekkür ederim yorumun için:34: Evet benim sonucum bana göre de büyük değişim:) Ama çok da azim ettim.Kilo verdim ve spor yaptım.Hatta birazdan spora gidiyorum.Aynı şekilde yemeye devam edersen şişme oluyor ama eskisi gibi sarkıklık kesinlikle olmuyor.Bir ara 3 kilo almıştım.Karnım bayağı şişmişti hani şu Afrikada ki aç çocukların karnı gibi gergin ama dışarı doğru:9: hani yemek sonrası şişen karın gibi.Ama inan ne olursa olsun dümdüz bir karın,sarkmayan ve sizi artık mutsuz etmeyecek bir karına sahip oluyorsunuz.Sonuçlarımı gördünüz zaten.Pek de bir şey söylemeye gerek yok diye düşünüyorum.Sevgilerimle:16:

Günaydın
benide eklermisiniz resimlerinizi görebilirmiyim.Bende 24 nisanda ameliyat oldum fakat eski göbek deliğimin yeri enfeksiyon kaptı halen onunla uğraşıyorum dr geçer diyor fakat ben izlere takıldım.lazer yapılırsa çabuk geçiyormuş fakat şu an buna maddi olarak gücüm yok.lazer yapılmazsa 2 yıl içinde çok ince beyaz bir çizgi oluyor dendi bu yüzden görmek istiyorum.Çok rica ediyorum yardımcı olun dilerseniz yapabilirsem tarif ederseniz bende eski ve yeni resimlerimi eklerim.şimdiden teşekkür ederim

Merhaba deniznuray ben de epidural olmak istiyorum genel anestezi beni korkutuyor. Sen hangi hastanede oldun. Tavsiye ediyor musun

kesinlikle epidurali tavsiye ederim daha az acı hissediyorsun
ancak girdim ameliyat olduysan geçmiş olsun olacaksan Allah yardımcın olsun arkadaşım hiç korkma o kadar abartıldığı gibi bir şey değil

Günaydın
benide eklermisiniz resimlerinizi görebilirmiyim.Bende 24 nisanda ameliyat oldum fakat eski göbek deliğimin yeri enfeksiyon kaptı halen onunla uğraşıyorum dr geçer diyor fakat ben izlere takıldım.lazer yapılırsa çabuk geçiyormuş fakat şu an buna maddi olarak gücüm yok.lazer yapılmazsa 2 yıl içinde çok ince beyaz bir çizgi oluyor dendi bu yüzden görmek istiyorum.Çok rica ediyorum yardımcı olun dilerseniz yapabilirsem tarif ederseniz bende eski ve yeni resimlerimi eklerim.şimdiden teşekkür ederim

geçmiş olsun deniznuray siz hangi hastanede amaliyat oldunuz doktorunuz kim yazabilirmisiniz

kesinlikle çok memnunum.bugün tam bir ay oldu.kontrolümude oldum bugün.herşey yolunda.
Teknik derken neden bahsettiginızi anlamadım ozür diliyorum.
Göğüsde bende j tekniğıni uyguladı hic bır acı hissetmedım.
Karında germe sırt kol ve bacaklarda lıpo uygulandı.
Siz bana ne ögrenmek ıstedıgınızı daha acık söylerseniz memnunıyeyle tecrübelerimi sızınle paylasırım.hatta ankara ısenız görüsebılırız ıstersenız gözlerınızle gorursunuz.
Zühtü Demir'e ameliyat olmuş birini görmek çok güzel, ben kendisine muayene oldum, ameliyat günü bile aldım, ama ertelemek zorunda kaldım, sizi görmeyi çok isterim, ben ankaradayım, ya zühtü demir'e yada Ercan Beye ameliyat olucam, görüşebilirsek çok sevinirim.

Zühtü Demir'e ameliyat olmuş birini görmek çok güzel, ben kendisine muayene oldum, ameliyat günü bile aldım, ama ertelemek zorunda kaldım, sizi görmeyi çok isterim, ben ankaradayım, ya zühtü demir'e yada Ercan Beye ameliyat olucam, görüşebilirsek çok sevinirim.

Kızlar buluşacağınız günü banada haber verin atlar hızlı trene gelirim 90 dk da:) bende ya Ercan bey ya zühtü bey arada kaldım görmek isterim çok

Merhaba arkadaslar bir süredir giremedim siteye bişey sormak istiyorum ben ameliyat olalı bir ay oldu odemler daha da indi göbeğim yine yumuşamaya başladı dokundugumda sallanıyor resmen yani daraltilmis bir torba gibi sizde de öylemi Durum kaslarımın daraltildigindan pek emin değilim doktor daralttik diyor ama bilmiyorum bir problem var gibi.sizin karnınız sertmi suan.

deniznuray amaliyatınız epidural olmuş ayrıntılarını anlatırmısınız lütfen

6 saatlik ameliyatımın 5 saatini sipinal anesteZi ile oldum.aynı zamanda damardan bi iğneyle şekerleme yaptırdılar. Ben bu kısmından çok memnundum.uyandığımda ağrım yoktu.3 gün sonra başladı anestezinin geçmesiyle birlikte.ama yinede uyandığımda hissetmiş olsaydım ağrı daha kötü olurdu.göğüs bile bu şekilde yapıldı.ama zaman yetmeyince.son 1 saat narkoz aldım

Back