Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

canım baktım çok güzel olmuş amaliyatın karın bölgemiz aynı benim mide bölgem senden biraz daha fazla yaglı gügüslerim yaptırmıycam ben bu arda senin mide bölgene lipo yapılmışmıyd şu açıdan sordum senin gögsünden alınan miktar kadar benim mide ve bel bölgemden alınabilir

nldglp diyet spor ağırlık son gaz devam gece yarıları spor yapıyorum artı sımsıkı bir diyet artı cla+ carnitin kullanıyorum 1 ayda 10 kilo verdim 6 kilosu yağmış 3 kilosu sırf göbekten gitmiş
yine yeni listeme başladım işin garibi ben kilo verdikçe estetik yaptırıcam diye sevinirken eşimin hiç sesinin çıkmaması
prof. dr. emrah arslan var burda henüz görüşemedim yaramaz oğlanla biyere çıkamıyorum
eşim izinli olduğu bir günde gidecektim öyle konuştuk kaç haftadır bekliyorum eşimden çıt yok
akşamda dediki ameliyat süresi uzun insanı korkutuyor dedi
ben korkmuyorum adam korkuyor
kilo veriyosun dedi doğumdan önceki gibi olacaksın dedi
hergün spor yapıyosun toparlarsın dedi
ama ben bu ameliyatı çok istiyorum

Son düzenleme:

Valla arkadasım hiç düşünmeden yaptir kaza eseri hamile kalsam göbeğim yine aynısı olsun hiç düşünmem yaptırırım.10 yıl spor yapsan göbeğin sarkik şa gitmez. Ben hiç yatıp dinlenemedim iki gece hastahanede yattigimla kaldım eve geldim hiç dinlenemedim ve daha 5 hafta bile olmadı Allah'a cok şükür hiç bir sorunum yok.

yıj yaptırıcam başka yolu yok

merhaba bende lazer lipo ve karın germe yaptırmak istiyorum avrupa yakasında doktor araştırıyorum sizden ricam güner uysal ın size verdigi fiyatı benimle paylaşırmısınız birde benim boyum 156 kg 75 bende önce lazer lipo yaptırmak istiyordum ama sizin gibi birkaç arkaddş ştan lazer lipo ve karın germe birlikte yapılıyor diye duyunca epey heveslendim dogrusu bir an önce yaptırmak istiyorum

Şu anda hastane odasından yazıyorum. Dün oldum amel. Bugün daha iyiyim. Ağrılarım çok değil. Doktor öyle bir dikmişki kasları karnımı mengeneyle sıkıyorlar gibi. Bu his ne zaman gider acaba.bir de bu kaslar öyle dikili mi kalıyor. Sonradan gevşer mi biliyor musunuz

Cook gecmis olsun darisi bana

Merhaba arkadaşlar, benimde doğumdan kalan sanki hamile gibi görüntümden dolayı çok rahatsız oluyorum.Ço yakında Karın germe ve Meme küçültme ameliyatı olacağım.Olan arkadaşların mutlu olduklarına dair yorumlarını okuyunca açıkcası banada cesaret geliyor.Tesadüfen Estetik Dr.Aykut Mısırlıoğlu ile tanıştım Muayene oldum.Korkulacak bir şey yok diyerek bana güven verdi.Lütfen Yeni ameliyat olanlar varmı,Karın gerdirmede ilk günler çok ağrı oluyormu,Özellikle Aykut beye karın gerdirme ve meme küçülten arkadaşlarım varmı lütfen benimle paylaşırmısınız...

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun arkadaşım,umarım hemen ayağa kalkarsın...

Cok gecmis olsun.bende ameliyat oldum 5 hafta once karin kaslarımda dikildi ama hiç bir zorluk çekmedim aslında ben dikildiginden de supheliyim sezaryenden bile rahatım sanki sadece fazlalık deriyi aldılar.doktor diktim diyor ben inanmıyorum.rica etsem doktorunuza sorsanız benim icin bunu nasil öğrenebilirim acaba ultrason dan veya film den anlaşılabilirmiş mı. Buralarda baska estetik uzmanı olmadıgı icin ogrenemiyorum.cok minnet duyarım bunu sorabilirseniz.

cok gecmis olsun bugun iyisindir umarım?

Umarim iyisindir bidaha yazmadin mrk ettim

Valla kasları dikmişse anlamaman mümkün değil çünkü benim hiç ağrım yok ama karnımdaki kasların dikilmesinden dolayı dik duramıyorum . Bu yüzden de sırt ağrılarım var. Başka bir rahatsızlığım yok

Ben taburcu olurken soracağım sizin için. Ama bunun anlaşılmaması çok zor bence. Belki de kaslarınızda çok sarkıklık yoktur da ondan dikmemiştir doktor. Şimdi hala sarkık mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…