Arkadaşlar ben de yarım saat sonra ameliyata gireceğim. İnşallah sonuçlar iyi olur . Biraz heyecanlanıyorum.
allah yardımcın olsun hayaırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar ben de yarım saat sonra ameliyata gireceğim. İnşallah sonuçlar iyi olur . Biraz heyecanlanıyorum.
Hepinize teşekkür ederim Ameliyattan çıktım.ağrılarım var biraz .
nldglp diyet spor ağırlık son gaz devam gece yarıları spor yapıyorum artı sımsıkı bir diyet artı cla+ carnitin kullanıyorum 1 ayda 10 kilo verdim 6 kilosu yağmış 3 kilosu sırf göbekten gitmiş
yine yeni listeme başladım işin garibi ben kilo verdikçe estetik yaptırıcam diye sevinirken eşimin hiç sesinin çıkmaması
prof. dr. emrah arslan var burda henüz görüşemedim yaramaz oğlanla biyere çıkamıyorum
eşim izinli olduğu bir günde gidecektim öyle konuştuk kaç haftadır bekliyorum eşimden çıt yok
akşamda dediki ameliyat süresi uzun insanı korkutuyor dedi
ben korkmuyorum adam korkuyor
kilo veriyosun dedi doğumdan önceki gibi olacaksın dedi
hergün spor yapıyosun toparlarsın dedi
ama ben bu ameliyatı çok istiyorum
Valla arkadasım hiç düşünmeden yaptir kaza eseri hamile kalsam göbeğim yine aynısı olsun hiç düşünmem yaptırırım.10 yıl spor yapsan göbeğin sarkik şa gitmez. Ben hiç yatıp dinlenemedim iki gece hastahanede yattigimla kaldım eve geldim hiç dinlenemedim ve daha 5 hafta bile olmadı Allah'a cok şükür hiç bir sorunum yok.
öncelikle herkese geçmiş olsun umarım herşey gönlünüzce gelişir.ben dr.güner uysala gittim c.tesi lazer lipo için görüşmeye sonbahardada karın germe olmak istediğimi söyledim kombine olabilecek durumda bulmaz diye düşünmüştüm kg fazlalağından bana kombine yapabileceğini dediğinde havalara uçtum sevinçten hele birde fiyatı söyleyince daha bi sevindim minimum fiyat dediğini söyledi buna inanıyorum forumları okumuş biri olarak ancak buna bile hazır olamadığım içiin tam olarak hazırımın dışındaki paramı ayarlayabilirmiyim diye düşünmek içn çıktım ordan eve gelince aklıma geldi belki şimdilik lazer lipoya maddi olarak gücüm yetecekti karın germeyede birikim yapabilirdim sonbahara kadar ancak ne yazıkki sadece lazer lipo ne kadar tutar benim için yapılacak işlem için diye sormamışım gece mail yolladım inşalh.bugün yanıt gelir orada isim kg vs bilgilerim olduğu için bi cevap geleceğine inanıyorum olumlu olumsuz çok tecrübeler okudum kendisi hakkında ama ben güven duydum zaman zaman size gelişmeleri anlatıcam inşlh.saygılar
Şu anda hastane odasından yazıyorum. Dün oldum amel. Bugün daha iyiyim. Ağrılarım çok değil. Doktor öyle bir dikmişki kasları karnımı mengeneyle sıkıyorlar gibi. Bu his ne zaman gider acaba.bir de bu kaslar öyle dikili mi kalıyor. Sonradan gevşer mi biliyor musunuz
Şu anda hastane odasından yazıyorum. Dün oldum amel. Bugün daha iyiyim. Ağrılarım çok değil. Doktor öyle bir dikmişki kasları karnımı mengeneyle sıkıyorlar gibi. Bu his ne zaman gider acaba.bir de bu kaslar öyle dikili mi kalıyor. Sonradan gevşer mi biliyor musunuz
Valla kasları dikmişse anlamaman mümkün değil çünkü benim hiç ağrım yok ama karnımdaki kasların dikilmesinden dolayı dik duramıyorum . Bu yüzden de sırt ağrılarım var. Başka bir rahatsızlığım yokCok gecmis olsun.bende ameliyat oldum 5 hafta once karin kaslarımda dikildi ama hiç bir zorluk çekmedim aslında ben dikildiginden de supheliyim sezaryenden bile rahatım sanki sadece fazlalık deriyi aldılar.doktor diktim diyor ben inanmıyorum.rica etsem doktorunuza sorsanız benim icin bunu nasil öğrenebilirim acaba ultrason dan veya film den anlaşılabilirmiş mı. Buralarda baska estetik uzmanı olmadıgı icin ogrenemiyorum.cok minnet duyarım bunu sorabilirseniz.