• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

youtube dan kendisinin gogus estetigiyle ilgili ingilizce bir videosunu seyrettim de kendisi profmuş.
ayrıca evet araya o kadar cok yorum giriyor ki... ibrahim oskui'nin videosunu seyrettim o da cok basit zorlu bir ameliyat degil diye anlatmış. kafam da o kadar soru var ki. daha kilo vermem lazım fakat gobegimden oldukca rahatsızım sarkmasından dolayı. kendime olan ozguvenim iyice gitti :(( operasyon gecirip iyilesme surecinden sonra sosyal ortama adepte olmak ve kilo vermek daha kolay olacakmıs gibime geliyor. bazilari ise iyice kilo verip olmak taraftarı ama spora gidip de etki goremeyince cıldırıyorum. spor yapınca da midem iyice kuculuyor daralıyor fakat gobegim yerinde duruyor.

sanırım kendisine fotograf yollayıp uygunluguyla ilgili bilgi alınabiliniyor degil mi?

youtube dan kendisinin gogus estetigiyle ilgili ingilizce bir videosunu seyrettim de kendisi profmuş.
ayrıca evet araya o kadar cok yorum giriyor ki... ibrahim oskui'nin videosunu seyrettim o da cok basit zorlu bir ameliyat degil diye anlatmış. kafam da o kadar soru var ki. daha kilo vermem lazım fakat gobegimden oldukca rahatsızım sarkmasından dolayı. kendime olan ozguvenim iyice gitti :(( operasyon gecirip iyilesme surecinden sonra sosyal ortama adepte olmak ve kilo vermek daha kolay olacakmıs gibime geliyor. bazilari ise iyice kilo verip olmak taraftarı ama spora gidip de etki goremeyince cıldırıyorum. spor yapınca da midem iyice kuculuyor daralıyor fakat gobegim yerinde duruyor.

sanırım kendisine fotograf yollayıp uygunluguyla ilgili bilgi alınabiliniyor degil mi?

Evet canım gönderebiliyorsun.Tel açıp bilgi alabilirsin.İşini seven ilgili bir doktor mutlaka döner.Nacizane fikrim vereceğin kiloyu ver bu ameliyatı öyle ol.Hiç değilse bir 10kg daha ver.Sonuç daha güzel oluyor.Karın ve göğüs kombine ameliyat yapıldığına göre çok ağır değil gibi geliyor.Doktorlara göre en zor karınmış bu ameliyatlar içinde.Mesela benim kombine olmadı.Karın ayrı yüz ayrı yaptı doktorum.
O kadar kilo sarkması sporla toparlanmaz canım.Deri fazlalığı sonuçta erimezki.Ne diyim Allah kolaylık versin.

Merhaba ben de 31 Mayıs'ta ameliyat olacağım Ama kafam biraz karışık. Ben göğüs küçültme de olmak istiyorum. Acaba ikisini birlikte mi olsam. Kaldırabilir miyim. Yoksa birini daha sonra mıolsam. Bu arada devlet Hastanesi'n den gün aldım

Segah merhaba.Bence hiç tereddütsüz olun derim.Ben hem karın germe hem de meme küçültme oldum.Bu kararı vermekle çok iyi yaptığımı düşünüyorum.Eğer sırf meme yaptırsaydım kesinlikle karnım çok gözüme batacaktı.İnanın çok zorlanma olmuyor.Sadece ilk hafta eğer diren takılmışsa onun sıkıntısı oluyor.Hani üzerinizde dinamit taşırmış gibi:( Ağrı sızı yapmıyor ama rahatsızlık veriyor.O da çok katlanılmayacak bir durum değil inanın.Bence düşünün derim:34:

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Günlerdir gece yarılarına kadar forumlarda sitelerde dolaşıyorum. Karar vermem lazım. Sizin ameliyat kaç saat sürdü? Tek doktor mu girdi? Epidural olabiliyor mu? Ve fiyat neydi? Sorularım biraz fazla oldu ama kusura bakmayın. Etrafımda ikisini aynı anda olan kimse yok. Siz hangi şehirdesiniz?

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Günlerdir gece yarılarına kadar forumlarda sitelerde dolaşıyorum. Karar vermem lazım. Sizin ameliyat kaç saat sürdü? Tek doktor mu girdi? Epidural olabiliyor mu? Ve fiyat neydi? Sorularım biraz fazla oldu ama kusura bakmayın. Etrafımda ikisini aynı anda olan kimse yok. Siz hangi şehirdesiniz?

Rica ederim.Benim ameliyatım 7 saat sürdü.Evet tek doktordu.Benim doktorum Ercan Karacaoğlu.2 yıl oldu ben ameliyat olalı.Fiyatlar çok değişti.Ama ben 10.000 e olmuştum kombine ameliyatımı.Epidural olmaz sanırım.Ben genel anestezi olmuştum.İstanbul da oturuyorum.Bu arada arkadaşlık istemişsiniz.Kabul ettim.Albümümden öncesi sonrası resimlerime bakabilirsiniz:34: Tekrar yazarsanız cvp veremem.Yatıyorum şu an malesef:31: Ama yarın inş.cvp veririm.:34:

Yani o sonuç inanılmaz. Fotolarınızı gördüm ve gözlerime inanamadım. Sonuç harika. Çok heyecanlandım. Ben de sizin eski hâlinizin aynısıyım. İnşallah amel.sonrası benim de öyle başarılı olur. Tekrar göbek büyümüyor değil mi

Son düzenleme:
Yani o sonuç inanılmaz. Fotolarınızı gördüm ve gözlerime inanamadım. Sonuç harika. Çok heyecanlandım. Ben de sizin eski hâlinizin aynısıyım. İnşallah amel.sonrası benim de öyle başarılı olur. Tekrar göbek büyümüyor değil mi

Teşekkür ederim yorumun için:34: Evet benim sonucum bana göre de büyük değişim:) Ama çok da azim ettim.Kilo verdim ve spor yaptım.Hatta birazdan spora gidiyorum.Aynı şekilde yemeye devam edersen şişme oluyor ama eskisi gibi sarkıklık kesinlikle olmuyor.Bir ara 3 kilo almıştım.Karnım bayağı şişmişti hani şu Afrikada ki aç çocukların karnı gibi gergin ama dışarı doğru:9: hani yemek sonrası şişen karın gibi.Ama inan ne olursa olsun dümdüz bir karın,sarkmayan ve sizi artık mutsuz etmeyecek bir karına sahip oluyorsunuz.Sonuçlarımı gördünüz zaten.Pek de bir şey söylemeye gerek yok diye düşünüyorum.Sevgilerimle:16:

arkadaslar siteye uzun sure once uye olmustum fakat genelde yorumları okuyordum dolasıyıla sanırım ozel mesaj gibi fonksiyonların acılabilmesi icin biraz burda level atlamam lazım. ben bir internet sitesinde oncesi ve sonrasınları gordum ve cok hosuma gitti.

ben de durumum hakkında soyle dusunuyorum. en yakın tarihe ameliyat icin randevu da alsam ortalama 3 hafta gibi bir sure tekabul eder ve ortalama bir 5-6 kg daha verebilirim diye dusunuyorum. o da ameliyat icin yeterli diye dusunuyorum.

Henuz doktor konusunda secim yapamadım ama burdan Ercan Bey yorumlarını okuyunca secimim onun dogrultusunda olacaktır diye dusunuyorum. ben de sizin onceniz ve sonranızı gorebilir miyim acaba?

arkadaslar siteye uzun sure once uye olmustum fakat genelde yorumları okuyordum dolasıyıla sanırım ozel mesaj gibi fonksiyonların acılabilmesi icin biraz burda level atlamam lazım. ben bir internet sitesinde oncesi ve sonrasınları gordum ve cok hosuma gitti.

ben de durumum hakkında soyle dusunuyorum. en yakın tarihe ameliyat icin randevu da alsam ortalama 3 hafta gibi bir sure tekabul eder ve ortalama bir 5-6 kg daha verebilirim diye dusunuyorum. o da ameliyat icin yeterli diye dusunuyorum.

Henuz doktor konusunda secim yapamadım ama burdan Ercan Bey yorumlarını okuyunca secimim onun dogrultusunda olacaktır diye dusunuyorum. ben de sizin onceniz ve sonranızı gorebilir miyim acaba?

Daha önce yüklemiştim doktordan utana sıkıla göndermesi için rica ettim.Üç kere istedim ve bir şekilde yok etmeyi başardım canım.Gönderdiğinde yüklerim.nldglp arkadaşlığını kabul ederse görebilirsin msj sayısı farketmiyor,sadece özel msj gönderemiyorsun.

Arkadaşlar ameliyat sonrası refakatçi çok gerekli mi sizce? Benim sanırım refakatçim olmayacak. Etrafımdakiler o kadar karşıki ameliyata. Kimseye bi şey söyleyemiycem

Arkadaşlar ameliyat sonrası refakatçi çok gerekli mi sizce? Benim sanırım refakatçim olmayacak. Etrafımdakiler o kadar karşıki ameliyata. Kimseye bi şey söyleyemiycem

Refakatcı olmadan çok zorlanırsın Segah.Yokmu arkadaşın falan sana eşlik edecek? Aile olmasına gerek yok.Hemşireler yardımcı oluyor ama tek başına kalman gene de zor.Ameliyat sonrası yürüyüş yapman gerekiyor.HEmşireler koluna girip yürütüyorlar.Eğer kimse olmazsa yanında sakın kendi kendine kalkma .Sanırım kalkamazsın zaten.Destek şart.Hastaneden çıktıktan sonra ilk 1 hafta birisinin olması şart Segah cım.Bence ameliyat sonrası ailene haber ver eve çıkınca.Artık olup bitmiş olacak zaten.Yapacak bir şeyleri olmayacak.Jelesec yeni karın ameliyatı oldu.Bak o da görürse yazar buraya.Eşi izin aldı 15 gün.O baktı.O da hatta ailesine söylemedi.Mesela ameliyattan önce yapılıp saklanabilecek şeyler hazırlayıp deepfreeze e at.Sana kolaylık olur sonrasında.Bir de uzun baston şemsiye bana bayağı yardımcı olmuştu.İlk zamanlar hafif eğik yüründüğü için bel ağrımı hafifletmişti.Bir de kalkıp otururken kolay olmuştu.Ama gene de birisi olması kalkıp otururken ya da yatarken gerekli olacak sana.Dikişlerini kesinlikle zorlamamalısın çünkü.

Refakatcı olmadan çok zorlanırsın Segah.Yokmu arkadaşın falan sana eşlik edecek? Aile olmasına gerek yok.Hemşireler yardımcı oluyor ama tek başına kalman gene de zor.Ameliyat sonrası yürüyüş yapman gerekiyor.HEmşireler koluna girip yürütüyorlar.Eğer kimse olmazsa yanında sakın kendi kendine kalkma .Sanırım kalkamazsın zaten.Destek şart.Hastaneden çıktıktan sonra ilk 1 hafta birisinin olması şart Segah cım.Bence ameliyat sonrası ailene haber ver eve çıkınca.Artık olup bitmiş olacak zaten.Yapacak bir şeyleri olmayacak.Jelesec yeni karın ameliyatı oldu.Bak o da görürse yazar buraya.Eşi izin aldı 15 gün.O baktı.O da hatta ailesine söylemedi.Mesela ameliyattan önce yapılıp saklanabilecek şeyler hazırlayıp deepfreeze e at.Sana kolaylık olur sonrasında.Bir de uzun baston şemsiye bana bayağı yardımcı olmuştu.İlk zamanlar hafif eğik yüründüğü için bel ağrımı hafifletmişti.Bir de kalkıp otururken kolay olmuştu.Ama gene de birisi olması kalkıp otururken ya da yatarken gerekli olacak sana.Dikişlerini kesinlikle zorlamamalısın çünkü.

Çok güzel fikir.derin dondurucuya bi şeyler atıp birilerini de ikna etmeliyim. Aslında beyaz yalanlardan birini kullanabilirim. Kadın hastalıklarından ameliyat olacağım gibi. Bu da bi kadın hastalığı sayılır ne de olsa. Neyse cuma olacağım ameliyatımı. Dua edin bana. Saat 9.30 da. Gelişmeleri yazarım. Beni kimse sizin kadar anlayamaz.

Çok güzel fikir.derin dondurucuya bi şeyler atıp birilerini de ikna etmeliyim. Aslında beyaz yalanlardan birini kullanabilirim. Kadın hastalıklarından ameliyat olacağım gibi. Bu da bi kadın hastalığı sayılır ne de olsa. Neyse cuma olacağım ameliyatımı. Dua edin bana. Saat 9.30 da. Gelişmeleri yazarım. Beni kimse sizin kadar anlayamaz.

Şimdiden geçmiş olsun.Söyliyememek konuşamamak ne kadar zor.Allahtan burası var.Soruyoruz,paylaşıyoruz birbirimize destek oluyoruz.Refakatçi kaldığın hastaneye göre değişir.İlgili bir hastane ise idare edersin ama evde şart.Hiç değilse drenler çıkana kadar.Ağır iş zaten yapamazsın.Yemeğini ısıtıp yiyebilir wc ihtiyacını kendin karşılayabilirsin sonrası bol bol dinlenme.Senin vücut direncinede bağlı.Çabuk tansiyonun düşüyorsa vs. gibi yanında birinin olması senin için avantaj.Her geçen gün daha iyiye gittiğinden çabuk toparlanırsın inşallah.Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Bu bir ameliyat allah muhafaza birşey olursa ailenden birinin olmaması onları çok derinden üzer arkadaşım bence seni anlayabilecek birine söyle...

bu arada ben bir cok doktordan fiyat aldım buradan verebiliyor muyuz neler için olduklarını ?
Bazı doktorlar astronomik rakamlar verirken bazılarının fiyatları ise oldukça uygun.

bu arada ben bir cok doktordan fiyat aldım buradan verebiliyor muyuz neler için olduklarını ?
Bazı doktorlar astronomik rakamlar verirken bazılarının fiyatları ise oldukça uygun.

Valla yazanlar var.Seninkide günün fiyatları sıcağı sıcağına.Bizimkiler eskidi zam geldi üstüne o yüzden yazmıyorum hiç.Merak ettim.

Son düzenleme:
aslında yag fazlalıklarınızın dağılımı ve ameliyat türünüze göre fiyatlar değişiyordur mutlaka.

ben kombine fiyatlara bakıyorum çunku bayağı fazlam var.

İbrahim oskui daha cok kilo ver daha ucuz olur dedi ama eğer vermiyorsan da 15.000 euro ya mal olur dedi.

selahattin tulunay ise kombine ( karın germe sırt + kol+ bacak + bel lipo ) 15.000 tl

Arda Katırcıoğlu 3500 euro ( sadece karın germe hastanede yatış kontrol ve korse parası içinde dedi ) ama kendisi pubik de de lipo yapıp kaldıracagını soyledi digerlerine gore daha mı gercekci ve hosuma gitti bilemiyorum :))

ibrahim Aşkar 2500 euro karın germe 4 alan lipoya 3000 euro dedi kombine olduğu için 5000 euro olur dedi.

ben fotograflarımı çekip fiyat istedim. ve gerçekten bir çoğu hızlı birşeklilde geri döndü.

bu arada Harun özkan ise karın germe ve bel lipo için 7500 tl istedi o kombine yapılmasına karşı çıktı.

birkaç isimden daha haber bekliyorum.

teşekkür ederim burcelengo benim karın bölgemde yaglanma fazla var mide üstüne ve yanlara lipo şart göbek deliginin altındaki kısım kesilip çıkarılıyor okudugum kadarıyla henüz doktor görüşmem olmadı yag fazlalıgı çok olunca lipo yapılmadıgını okudum sadece germe yapılıp mide ve bele daha sonra lipo yapılıyormuş sizin kilonuzu bilmiyorum benim kilom çok fazla 156 boy kilo 75

Back